Zo verliest je kind geen spullen meer + KORTINGSCODE

Geplaatst door

Niets is zo vervelend als je spullen verliezen. Het is niet leuk, het kost geld en tijd, en het milieu wordt er ook niet beter door. Toch verliezen gezinnen meer spullen dan ooit tevoren. Vooral schoolgaande kinderen verliezen jaarlijks heel wat spullen. Denk bijvoorbeeld aan brooddozen, drinkbekers en kleren. Hieronder deel ik een aantal tips om je kind te helpen geen waardevolle spullen meer te verliezen. Ook deel ik een leuke kortingscode met jullie!

naamstickers

Zo verliest je kind geen spullen meer

Naamstickers

Door voorwerpen te labelen, vergroot je de kans dat mensen je verloren spullen terugbrengen. Dit is vooral handig voor items die regelmatig mee naar buiten worden genomen, bijvoorbeeld naar school of het kinderdagverblijf. Ik raad je aan om zowel de naam als een telefoonnummer op het naametiket te vermelden, zodat mensen makkelijk contact kunnen opnemen als ze het verloren voorwerp vinden. 

Op Verstickerd.com kan je zelf leuke naamstickers ontwerpen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, plaatjes en lettertypes waardoor de stickers 100% jouw ding zijn. De naamstickers zijn extreem duurzaam, verkleuren niet en zijn krasbestendig. Daarnaast hechten ze heel goed en zijn ze waterbestendig. De stickers mogen in de vaatwasser, microgolfoven, diepvries en sterilisator. Mocht je ze in de toekomst willen verwijderen, dan gaat dat makkelijk zonder dat er lijmrestjes achterblijven.

gepersonaliseerde naamstickers

Kledingstickers

Niet alleen de brooddoos en drinkbeker van je kind kunnen gelabeld worden, maar ook zijn of haar kleren. De kledingstickers van Verstickerd zijn makkelijk in gebruik. Je haalt ze van het stickervel af, plakt ze op het waslabel / wasvoorschrift en that’s it! De kledingstickers kunnen gewoon in de wasmachine en droogkast. Het grote voordeel van kledingstickers ten opzichte van strijklabels is dat je ze op het waslabel plakt en ze er dus ook weer uit kunt knippen. Ook hoef je niet te naaien en te strijken, wat je een heleboel werk bespaart als je alle kleren moet labelen. 

kledingstickers

Voordeelpakket 

Heb je verschillende labels en stickers nodig, eventueel in diverse formaten? Wil je graag naamstickers én kledingstickers bestellen? Dan raad ik aan om een voordeelpakket te bestellen want hiermee kan je veel geld besparen. Bij Verstickerd kan je kiezen tussen een voordeelpakket small, medium en large. Afhankelijk van welk pakket je kiest, ontvang je meer of minder labels en stickers. 

Kortingscode

En alsof dat nog niet genoeg is, mag ik nog een leuke kortingscode delen met jullie. Met de code Vanessa15 ontvang je maar liefst 15% korting op je gehele bestelling!

In Nederland zijn de verzendkosten gratis vanaf € 35, in België vanaf € 40. Als je vandaag besteld, wordt jouw bestelling binnen één werkdag verzonden. Mocht je dus dringend naamlabels nodig hebben, dan hoef je er in ieder geval niet lang op te wachten. Ben je niet thuis op de dag van bezorging? Geen probleem want de labels passen gewoon door de brievenbus!

=> Ben je op zoek naar nog meer kortingscodes? Neem dan zeker eens een kijkje op Kortingscode.be

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Die naamstickers zijn zo handig. Al sinds Rui naar de creche ging heb ik er gebruikt.

Reacties zijn gesloten.