Geen Paasfeestje zonder Tarte à Moi

Geplaatst door

Paasfeestje – Hoor jij in de verte de paasklokken al luiden? De dagen worden langer, het weer wordt zonniger en we kijken ernaar uit om onze geliefden te ontvangen voor een heerlijke paasbrunch. Nog op zoek naar het perfecte dessert? Zoek dan niet verder en ontdek de heerlijke taarten van Tarte à Moi! En er is meer… Tarte à Moi heeft ook een leuke samenwerking met Studio Lala, de webshop bij uitstek voor feestspulletjes. Hierover lees je onderaan meer.

paasfeest

paastafel

All I want for Easter is… chocolate

De chocoladepaastaart is terug! Bestaande uit een lichte cacaobiscuit, een laag echte verse room en een smakelijke Belgische chocolademousse, bovendien afgemaakt met pistachenoten voor extra knapperigheid, verovert deze taart de harten van jong en oud. De chocoladeband en het paaskonijntje pimpen deze taart om jou helemaal in de sfeer van Pasen onder te dompelen. Je kan met zes personen smullen van deze overheerlijke taart!

paastaart

Paastaart Tarte à Moi – € 17,59

De paastaart is te bestellen vanaf 21 maart om 14:00 exclusief op de Tarte à Moi online shop voor 17,59 euro. De taart(en) kunnen vervolgens opgehaald worden in de Delhaize-winkel naar keuze. Als je voor 14:00 bestelt, kan je de taart(en) de dag nadien oppikken in jouw Delhaize winkel.

Liever wat anders of wat meer variatie op jouw Paasfeestje?

Heb je voldoende chocolade voorzien of wil je nog meer keuze bieden aan jouw genodigden? Ga ervoor: het is maar één keer per jaar Pasen. Tarte à Moi voorziet ook deze toptaarten, perfect voor de (brunch)tafel.

 • Tiramisutaart
  Een Italiaanse klassieker in taartvorm? Say no more! Romige mascarpone, een lichte biscuit en een vleugje amaretto & koffie. De krokante speculaasbodem zorgt voor een subtiele en heerlijke Belgische toets. ​
  ​Prijs: €12,75 voor 6 personen.

 • Pasteis de nata
  Droom jij over een reis naar Portugal? Tover Portugal in een handomdraai op tafel met hun lekkernij bij uitstek, de Pasteis de nata, hun versie van de crème brûlée maar dan in een krokant bladerdeegje. ​
  ​Prijs: € 5,85 per 4 stuks.

 • Citroenmeringuetaart
  Een klassieker die door iedereen gesmaakt zal worden, een frisse meringue taart met citroencrème op een krokante zanddeegcroûte. Mmm… ​
  ​Tip: maak je taart helemaal Easterproof met homemade konijnenoortjes.
  ​Prijs: € 13,29 voor 6 personen.

Wist je dat een eierdooier twee keer zijn volume aan lucht kan dragen en een eiwit zelfs drie keer? Eiwit bevat trouwens geen vet, terwijl eigeel rijk is aan proteïne. In de Pasteis de nata vind je enkel eigeel, in de citroenmeringuetaart enkel eiwit. Met andere woorden: wil je mooi in balans zijn, dan mag je zeker één van elk proeven ;-). 

paastaart tarte a moi

Heb jij al lente-kriebels?

Een ander leuk feestje op de planning staan dit voorjaar? Hiervoor staan twee toppers uit het Tarte à Moi assortiment voor je klaar! Verras je geliefden met een heerlijke:

 • Framboos pistachetaart: de winnaar van de cocreatiewedstrijd van Tarte à Moi enkele jaren geleden, maar hou je spatels alvast in aanslag voor het najaar…
 • Brownie met nootjes, een klassieker waar niemand aan kan weerstaan.

pasen

Nieuwe samenwerking gespot : Studio Lala x Tarte à Moi

Je hebt het misschien al opgemerkt, maar de Tarte à Moi taarten zijn dit jaar in feestelijk gezelschap. Studio Lala, het kleurrijke feestmerk van Ine, slaat voor Pasen de handen in elkaar met Tarte à Moi. Ine werd geïnspireerd door de kleurrijke en heerlijke taarten van Tarte à Moi en geeft graag inspiratie voor een feestelijke Paastafel. Studio Lala groeide van een blog naar een DIY-plek voor iedereen die zijn eigen stempel wil drukken op de belangrijke momenten in zijn/haar leven.

De webshop biedt een overvloed aan toffe feestspullen, waar je jouw hart helemaal kunt ophalen voor Pasen en je Paastafel. ​ Zin gekregen om creatief aan de slag te gaan? Bezoek dan de website van Studio Lala hier.

paasdecoratie

Veel liefs,
Vanessa xxx