Waarom je moet kiezen voor refurbished elektronica

Geplaatst door

Wil je de allerbeste elektronica in huis zonder het milieu te belasten en zit je vast aan een bepaald budget? Kies dan voor refurbished elektronica. Ik vertel je daar graag meer over!

refurbished elektronica

Voordelen refurbished elektronica

Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en betekent letterlijk ‘gereviseerd’. Deze producten zijn vaak afkomst uit het bedrijfsleven of restvoorraden en verdienen een tweede leven. Een refurbished apparaat is altijd goedkoper dan een nieuw apparaat in de winkel. Je kunt heel wat euro’s besparen! Door de levensduur te verlengen van deze producten help je het milieu ook een handje mee. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een snelle iPhone met een groot scherp beeldscherm. Dan is de iPhone 13 ideaal voor jou. De iPhone 13 heeft een 6,1-inch Super Retina XDR-display. Dankzij de OLED- technologie zijn de kleuren intenser dan ooit. Ideaal voor het bekijken van films op je iPhone. Ga voor een refurbished iPhone 13 en draag bij aan duurzaamheid. Kies je voor een refurbished iPhone, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2- uitstoot. Dit betekent een groenere toekomst voor ons allemaal.

Refurbished vs tweedehands

Ik zie je al denken. Een iPhone refurbished kopen? Is dat niet hetzelfde als tweedehands? Nee, dat is het zeker niet. Een tweedehands iPhone is niet hetzelfde als het kopen van een refurbished iPhone. Bij een tweedehands iPhone weet je nooit in welke staat een apparaat zich werkelijk bevindt en of het langdurig mee gaat. Het voordeel van een refurbished iPhone of andere refurbished elektronica is dat een apparaat grondig wordt gecontroleerd. Er wordt onder andere gekeken naar het beeldscherm, batterij, WiFi en Camera. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen gerepareerd of vervangen.

Daarnaast krijg je altijd garantie op je aankoop en kun je vaak terecht bij een klantenservice. Zo heb je altijd een goed werkend product. Deze voordelen hebben je niet bij een tweedehands apparaat. Een refurbished aanbieder kan je in dat geval meer zekerheid bieden. Daar worden wij allemaal blij van!

Refurbished webshop

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Ook ben je altijd goedkoper uit. Refurbished.be heeft een groot assortiment in elektronische apparaten, waaronder iPhones, MacBooks en iPads. Deze webshop controleert al haar producten op meer dan 50 punten. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Mocht je vragen hebben kun je altijd terecht bij de klantenservice. Zo kun je zorgeloos lang genieten van je aankoop.

Veel liefs,
Vanessa xxx