De leukste persoonlijke cadeaus voor Valentijnsdag + WINACTIE

Geplaatst door

Het is alweer bijna zover; de dag van de liefde, oftewel Valentijnsdag. Op deze dag staan we stil bij iedereen die we liefhebben. Of dit nou een geheime liefde, bekende geliefde, vriend, vriendin of familielid is; het kan allemaal. Toch blijft het lastig om ieder jaar weer uit te pakken en op een originele manier te laten zien hoeveel je om diegene geeft. Vaak wordt er meteen gedacht aan dure cadeaus en grote gebaren, maar iemand geliefd laten voelen hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij geven je een aantal tips voor Valentijnscadeaus die persoonlijk en leuk zijn.

Valentijndsdag cadeaus

1. Maak zelf een cadeau

Persoonlijker kan het niet; maak een eigen cadeau. Pak de knutselspullen maar uit kast en aan de slag. Maak bijvoorbeeld een mooie kaart en schrijf die vol met lieve woorden. Heb je toevallig nog een mooie foto liggen? Koop een lijstje of pak een lijstje die je nog hebt en versier deze met stiften of andere leuke versiersels. Doe er een leuke foto van jullie samen in en voilá. Daarnaast kun je natuurlijk ook iets lekkers kopen zoals chocola of een lekkere fles wijn. Wil je het iets persoonlijker maken? Combineer het dan met een zelfgeschreven brief of met een DIY cadeau. Ben je meer van het bakken of koken? Bak dan een lekkere taart of zorg voor een heerlijk ontbijtje op bed. Liefde gaat tenslotte door de maag!

2. Ontwerp een uniek cadeau

Ken je die leuke Delfts blauwe tegeltjes met spontane teksten? Hoe leuk is het om je liefde te verrassen met een zelfontworpen tegeltje? Kies bijvoorbeeld een mooie liefdes spreuk of een spreuk die iets voor jullie samen betekent. Weet je niet wat voor spreukentegeltje je moet maken? Kies dan de allermooiste foto of afbeelding uit en laat die op een tegeltje bedrukken. Zo geef je iets persoonlijks en unieks, zonder dat het heel duur hoeft te zijn. Combineer een foto tegeltje bijvoorbeeld met een zelfgeschreven brief met lieve woorden of met iets lekkers.

Winactie

In samenwerking met Tegeltje.nl mag ik een standaard tegeltje t.w.v. € 7,95 (incl. verzendkosten) weggeven. Wil jij graag een tegeltje maken voor je geliefde, voor iemand anders of gewoon voor jezelf? Laat hieronder dan een reactie achter met een geldig e-mailadres (onzichtbaar voor anderen). Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen en dit t.e.m. 3 februari 2023. Daarna krijgt de winnaar een mailtje met de kortingscode. Deze code kan ook gebruikt worden voor duurdere producten en dan krijg je € 7,95 korting in je winkelmandje en gratis verzending.

Valentijndsdag cadeaus

3. Geef iets om te doen

Wil je Valentijnsdag niet zomaar voorbij laten gaan, maar vind je een fysiek cadeau geven of iets zelf maken maar niks? Geef dan iets leuks om te doen. Denk bijvoorbeeld aan een etentje of een dagje weg. Een echte ideale activiteit voor een Valentijnsdag cadeau is een high tea. Daarbij zit je lekker lang te tafelen in een leuk restaurant, zonder dat je blut bent aan het einde van de dag. Je betaalt namelijk 1 bedrag voor zowel hartige hapjes, zoete hapjes als onbeperkt thee. Daar is toch iedereen dol op? Lijkt jou een high tea wel iets, maar weet je niet welk restaurant je zou moeten kiezen? Geef dan bijvoorbeeld een high tea cadeaubon.

Volg Vanessablogt.be op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe artikelen en winacties!

Veel liefs,
Vanessa xxx

41 reacties

    1. Graag meedoen aan deze actie. Vindt ik leuk. Bedankt voor de mooie prijzen. Is een heel leuk cadeau

    2. Wat leuk !!!! Dat deden we in het begin van onze relatie regelmatig. inmiddels als jaren niet meer op high tea geweest. Het wordt weer tijd oude herinneringen ophalen

  1. (✿◠‿◠)
    L= Like like like !!!
    ♡= ♡nwijs mooie prijs.
    V= Volg je op FB!
    E= Echt iets voor mij.

    I= Ik zou er iets heel moois van maken.
    T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
    •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

  2. wauw super leuk tegeltje , altijd leuk om cadeau te geven en te krijgen natuurlijk. en een hele leuke website .
    ik doe heel graag mee .

  3. Ik doe heel graag mee om mijn vrouw te verassen die verjaard deze zaterdag op 4Feb.
    duimen maar.

  4. Wauw hier zou ik mijn vriend op onze 1e Valentijn echt zo blij mee maken!

  5. In februari word ik 50j en vorig jaar een nieuwe liefde gevonden. Dat kan je niet beter vieren dan met een authentieke tegel!

  6. Leuke ideeën! Ik probeer elke keer weer iets origineels te vinden. Een activiteit bv geef ik regelmatig; Herinneringen maken 😀! Een tegeltje vind ik ook grappig. Weer even iets anders! Leuk dat het ouderwetse tegeltje wat o.a. bij mijn grootouders te vinden was in een nieuw jasje is gestoken!

  7. Wat fijn.
    Hier vieren we dat niet zo erg, gewoon omdat we 4 dagen nadien zo veel jaar samen zijn.
    En dan vieren we deze dan.

  8. Super leuk en origineel! Heel lief van jullie om dit weg te geven en zo iemand gelukkig te maken!

  9. Ahw super leuke winactie zou dit graag willen winnen voor mijn lieverd dus doe graag mee met de loting <3

Reacties zijn gesloten.