Sieraden trends winter 2022 + winactie

Geplaatst door

De winter komt eraan en dat betekent dat er weer nieuwe sieraden trends te ontdekken zijn. Ben je benieuwd welke sieradentrends onmisbaar zijn en waar je jouw sieradenkistje mee kunt aanvullen? In dit artikel zet ik de mooiste sieraden trends winter 2022 op een rijtje. Ook deel ik een leuke winactie waarbij één van jullie kans maakt op € 50 shoptegoed om mooie sieraden mee te shoppen!

sieraden trends winter 2022

Sieraden trends winter 2022

1. Statement oorbellen

In de winter krijgen we niet genoeg van oorbellen. Vooral statement oorbellen zijn ontzettend hip en mogen komend seizoen niet ontbreken in jouw sieradenkistje. Hoe opvallender de oorbellen zijn, hoe beter! Deze trend is trouwens ook superleuk met de feestdagen in het vooruitzicht. Een paar statement oorbellen maakt je feestelijke outfit namelijk helemaal af, zeker wanneer je ook nog voor gouden of zilveren details gaat.

statement oorbellen

Statement oorbellen – te koop op Marody.nl

2. Ringen met steentje

Naast statement oorbellen zien we ook steeds vaker ringen met een steentje voorbijkomen. Deze prachtige ringen zijn niet alleen geschikt als verlovingsring, maar mogen gerust iedere dag gezien worden. En dat in alle kleuren van de regenboog! Een blauw, groen of paars steentje… komend seizoen mogen alle kleuren fonkelen.

ring gemstome turquoise

Ring Gemstome Turquoise Zilver 925 – te koop op Marody.nl

sieradentrends

3. Choker ketting

Een choker ketting is al een tijdje populair en ook komend seizoen behoort deze korte ketting tot de sieraden trends winter 2022. Een choker ketting kan je alleen dragen, maar is ook leuk te combineren met een lange ketting of een ketting met hanger. Ga jij voor een choker ketting goud, een choker ketting zilver, een ketting met parels of liever eentje met kleurrijke steentjes? Er is voor ieder wat wils!

4. Ketting met hanger

Een ketting met hanger is tijdloos en is eindeloos te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met hartje, een ketting met slotje of een ketting met bedel Infinity. Een ketting met hanger kan alleen worden gedragen, maar kan ook mooi gecombineerd worden met een choker ketting. In de winter 2022 is het combineren van sieraden een trend op zich en dat is alleen maar leuk, toch?

5. Goud en zilver gemixt

Afgelopen seizoenen was goud dé kleur als het om sieradentrends ging, maar momenteel is zilver aan de opmars bezig. Komend seizoen kan je ze dan ook samen dragen. Mix je gouden en zilveren sieraden met elkaar of draag een sieraad die beide kleuren bevat. Dan ben jij helemaal mee met de nieuwste sieradentrends van dit moment!

sieraden trends winter 2023

WINACTIE: € 50 shoptegoed bij Marody (sieraden webshop)

In samenwerking met Marody.nl mag ik € 50 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers. In deze sieraden webshop vind je prachtige sieraden zoals oorbellen, kettingen, armbanden en ringen. Maar ook leuke accessoires zoals tassen en portemonnees, sjaals, mutsen en horloges. Kortom: genoeg om te shoppen! Met het shoptegoed kan je mooie items voor jezelf kopen, maar ook voor iemand anders. Met de feestdagen in het vooruitzicht heb je vast wel iemand in gedachten die je blij kan maken met mooie sieraden!

Dit moet je doen om kans te maken:

1) Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (niet zichtbaar voor anderen) en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie. Reageer dus niet gewoon met “Leuk!” want dan is het niet duidelijk dat je deelneemt aan de giveaway. 

2) Volg Vanessablogt op Facebook, like de winactie + tag minstens 1 persoon die deze winactie niet mag missen.

=> Deze stappen zijn verplicht voor een geldige deelname. Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Meedoen kan t.e.m. 30 november 2022. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail en wordt bekendgemaakt in deze blogpost. Veel succes iedereen!

Winnaar: Diana van Os

Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Prachtige webshop, als je daar niet slaagt.
    Ik heb deze actie gedeeld op Facebook.

  2. Ik vind deze juwelen allemaal zo mooi! Volledig mijn ding. Ik doe dan ook heel graag mee met de winactie. Succes aan iedereen die deelneemt!

  3. Oooch supermooi zo’n opvallende juweeltjes ! Ik waag dus heel graag mijn kans 😉

  4. wat een super leuke winactie en vooral voor de feestdagen ! ik doe heel graag mee omdat ik hele mooie oorbellen heb gezien in de shop namelijk Statement Earrings Strass Glam je hebt ze in verschillende kleuren . en misschien wil ik daar nog een mooie ketting bij .

    mvg Diana van Os

  5. Ik laat op deze manier zo duidelijk weten dat ik deelneemt aan de winactie zo gaaf, dat ik wel een kans wil wagen. Voor de kerstdagen er prachtig uitzien.

  6. Ook al zo’n toffe winactie! Onze tienermeiden zijn dol op sieraden, dus die kunnen dan samen iets moois uitzoeken!

  7. ik doe graag me want heb leuke dingen gezien die mijn feestlook helemaal af maken dit jaar.

  8. Prachtig!👍 Ik waag mijn kans voor mijn vrouwke.🙂Liked & shared. Fingers crossed.🤞

Reacties zijn gesloten.