Mijn beauty verlanglijstje voor Kerst

Geplaatst door

Vandaag deel ik mijn beauty verlanglijstje voor Kerst met jullie. Hoewel ik niet zo vaak over make-up schrijf, draag ik het wel iedere dag. Geen full face make-up maar wel altijd oogmake-up. Ik kan dan ook heel blij worden van een prachtige oogschaduw palette of een mooie mascara. Daarnaast gebruik ik heel graag verzorgingsproducten en spray ik elke dag een lekker parfum. Kortom: ik ben best een beauty liefhebber en daarom heb ik alvast een beauty verlanglijstje voor Kerst gemaakt. Kijk mee!

beauty verlanglijstje voor kerst

ZOEVA Together We Shine Eyeshadow Palette

Zoals ik reeds zei, kan ik heel gelukkig worden van een mooie oogschaduw palette. Er staan diverse paletten op mijn Kerst wishlist, maar de ZOEVA Together We Shine oogschaduw palette staat toch wel op nummer één. Alleen al als ik ernaar kijk, gaat mijn hart sneller kloppen. Hebben jullie dat ook wel eens?

De ZOEVA palette bevat 10 prachtige warme, neutrale oogschaduwtinten. De zachte nude tinten zijn zowel mat als glinsterend en die combinatie vind ik heel fijn om mee aan de slag te gaan. In de webshop van Douglas is deze palette momenteel in de aanbieding dus waarschijnlijk zal ik ‘m al voor Kerst in huis hebben, lol. #kenjezelf

zoeva together we shine

MAC Holiday Collection 2022 A Cocktail Of Best-Sellers Kit

Make-up van MAC mag ook zeker niet ontbreken op mijn verlanglijstje voor Kerst. Bij Douglas viel mijn oog op de MAC A Cocktail Of Best-Sellers Kit. Deze set bevat 5 full-size best-sellers: een matte taupe lipstick, oogschaduw Expensive Pink, een MAC Stack mascara, een Strobe cream en de bekende MAC Prep + Prime Fix+ die je huid hydrateert en je make-up fixeert. Deze set is ideaal om kennis te maken met MAC en zo heb je meteen de beste producten van dit merk in huis.

mac cosmetics a cocktail of best sellers kit

Shiseido Ginza Murasaki Eau De Parfum

Een tijdje geleden heb ik van dit parfum een staaltje ontvangen en ik was op slag verliefd. Wat een heerlijke geur! Het is een bloemige, houtige geur die lang blijft hangen. De basisnoten zijn sandelhout, cashmeran en kasjmier. De hartnoten bestaan uit jasmijn, blauweregen en freesia. En de topnoten zijn appel, granaatappel en viooltje. Ik kan niet wachten tot ik deze geur aan mijn parfum stash kan toevoegen. Net als make-up is parfum echt iets waar ik elke dag van geniet. Iedere ochtend breng ik een lekker geurtje aan, ook als ik die dag gewoon thuis blijf. Love it!

GinzaMurasaki

TED SPARKS Candle & Diffuser Gift Set Vanilla & Cedarwood

Tenslotte voeg ik nog een mooie gift set van TED SPARKS toe aan mijn Kerst wishlist. Een set met een prachtige geurkaars en geurstokjes in de geur vanille en cederhout. Deze geurcombinatie klinkt echt heerlijk! En eerlijk is eerlijk: de goudkleurige verpakking ziet er ook heel mooi en luxueus uit. Ik weet nu al dat ik er heel blij van zal worden als deze items in de woonkamer staan. Ik hou van geurkaarsen en geurstokjes, en kan er dan ook niet genoeg van hebben. Dat mijn kast stiekem nog volstaat met deze producten, blijft bij deze dan ook tussen ons, haha.

ted sparks candle & diffuser set vanilla cedarwood

Wat staat er op jouw (beauty) verlanglijstje voor Kerst?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Oh dat palette van Zoeva is mooi. Heb ook een pallette van het merk en de kwaliteit is echt top

Reacties zijn gesloten.