Authentic Beauty Concept

Geplaatst door

Authentic Beauty Concept is een holistisch premium brand ontwikkeld in samenwerking met een uniek kappers collectief die een nieuwe kijk op authentieke schoonheid omarmt.

Authentic Beauty Concept

Wat is Authentic Beauty Concept?

Authentic Beauty is een opvallende, nieuwe reeks luxe kappersproducten die eersteklas haarverzorging leveren, met duurzaamheid in hun DNA. Dit prachtige assortiment van natuurlijke haarverzorgingsproducten bevat botanische ingrediënten. Deze ingrediënten worden op een duurzame manier geoogst en op de meest moderne en efficiënte manier geëxtraheerd om al hun goede kwaliteiten te behouden.

Het hele gamma is vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, minerale oliën en micro-plastics. Alle formules zijn glutenvrij, 100% vegan & cruelty-free! Wist je trouwens dat alle producten in een energie neutrale faciliteit in Duitsland worden geproduceerd?!

Was je altijd al op zoek naar veganistische haarverzorging die écht werkt? Dan heb je hier het eerste 100% duurzame en vegan kappersmerk gevonden! Authentic Beauty Concept is er als eerste in geslaagd om echte duurzaamheid en vegan formules te laten rijmen met de performance die kappers en klanten verwachten van een premium haircare merk “van bij de kapper”!

De mindset van Authentic Beauty Concept

Authentiek zijn gaat erom jezelf te zijn. Deze producten geven zeer natuurlijke resultaten, wat leidt tot natuurlijke looks. Je bent gewoon het mooist als je jezelf bent. Het gaat erom dat je echt en open bent. Eerlijkheid is aantrekkelijk. Onze individualiteit en karakter geven ons schoonheid.

De geur van Authentic Beauty Concept

Authentic Beauty haarproducten ruiken heerlijk. Prachtige, poederachtige, unisex geuren die samenwerken met je eigen persoonlijke geur, in plaats van deze te maskeren.

Wat dacht je van de geur van onze HYDRATE lijn? De katoenachtige geur roept een gewichtloze sensatie van een wolk op. De geur werd gemaakt van delicate witte bloemen, mango en basilicum, samen met een subtiele mix van poederachtige tonen en vanille.

Elke lijn van Authentic Beauty Concept heeft zo haar eigen geur, die allemaal passen in het natuurlijke geurprofiel en jou een heerlijke sensatie geven als je je haren gaat verzorgen. De geur van Authentic Beauty werd zo populair in de salons dat het merk haar karakteristieke, eigen Eau de Toilette heeft uitgebracht: een unisex geur voor haar en lichaam!

Authentic Beauty Concept online kopen

Monique Elliott en haar team van ELLIOTT Hair & Lifestyle salon hebben de Authentic Beauty haarproducten uitgebreid getest in de salon alvorens de webshop ELLIOTT.store te starten. De uitgebreide salon, educatie en e-commerce ervaring van het team zorgen ervoor dat je met een gerust hart kan bestellen. De performante logistiek, de vriendelijke klantendienst en Monique en haar kappers zorgen ervoor dat iedereen de perfecte service en advies krijgen.

Ontdek Authentic Beauty Concept op https://www.elliott.store

Veel liefs,
Vanessa xxx