Wat zijn de interieur kleuren voor najaar 2022?

Geplaatst door

Interieur kleuren voor najaar 2022 – Hoewel we momenteel nog heel erg genieten van het mooie weer, komt de herfst stilaan dichterbij. En een nieuw seizoen betekent een nieuwe trend guide. Want wat is er nu leuker dan nieuwe woontrends te ontdekken? In dit artikel vertel ik meer over de trendkleuren voor najaar 2022. Lees en kijk mee!

wat zijn de interieur kleuren voor najaar 2022

De interieur kleuren voor najaar 2022

Bruin

Wat zijn de interieurkleuren voor najaar 2022? In de herfst en winter zien we veel beige en crèmekleurige interieurs, maar er is één kleur duidelijk aan een opmars bezig en dat is bruin. Bij een bruin interieur denk je misschien al snel aan het ouderwetse interieur van je grootouders, maar deze kleur is heus niet zo saai als je denkt. Vooral teddy-bruin, chocoladebruin en notenbruin zijn populair. Wanneer je deze kleuren combineert met houten meubels, creëer je dit najaar een warm en knus interieur. 

woontrends 2022

Groen

Naast bruin is ook groen één van de trendkleuren voor najaar 2022. En dan hebben we het niet over een bepaalde tint groen. Deze herfst en winter heb je de keuze uit een heel kleurenpalet. Van olijfgroen tot donkergroen, de mogelijkheden zijn eindeloos! Krijg je niet genoeg van groen in je interieur? Haal dan een paar mooie kamerplanten in huis. Hierdoor komt de kleur groen nog beter tot z’n recht en komt je interieur helemaal tot leven. Om een speelse look te creëren, mag je gerust kleine en grote kamerplanten combineren. Dit ziet er superleuk uit!

interieur trends 2022

Oranje en mosterdgeel

Dit najaar halen we de herfst naar binnen. Vanaf nu mag je de groene, bruine en aardse tinten ook combineren met oranje en mosterdgeel. Ter inspiratie kan je denken aan een grote kastanjeboom met bladeren in de herfst, en dan heb je hét ideale kleurenpalet om mee aan de slag te gaan in je interieur. Je kunt deze herfsttinten in je muren en meubels verwerken, maar ook zeker in je accessoires zoals kussens, plaids, kaarsen en wanddecoratie. 

trendkleuren voor najaar 2022

Welke interieur kleuren voor najaar 2022 vind jij het mooiste?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Je huis herfstklaar maken: 5 tips op een rijtje

Eén reactie

  1. We hebben al wel wat bruin (de parket) en groen (de planten) in huis 🙂
    Het zijn wel knusse kleuren, die najaarstrends.
    Denk niet dat ik veel nieuwe dingen ga kopen, misschien eens in de Action zien voor een paar nieuwe kussens die ik op de site gezien had. En misschien nog een paar warme plaids, want met die huidige energieprijzen…

Reacties zijn gesloten.