Breng een vleugje Italië in huis met Luceplan verlichting

Geplaatst door

Ken jij het Italiaanse verlichtingsmerk Luceplan al? Nee? Dan ben je hier op de juiste plek om kennis te maken met dit prachtige design merk! Luceplan is een Italiaans merk dat sinds 1978 actief is. Ondanks dat dit merk al een ruime tijd bestaat, betekent dit niet dat de verlichting net zo oubollig is. Integendeel: de design lampen van Luceplan passen perfect in een moderne woonstijl en stralen stijl en klasse uit. 

luceplan verlichting

Luceplan Costanza vloerlamp

Vooral de Costanza serie van Luceplan is ontzettend populair. Deze serie kenmerkt zich door de vele uitvoeringen. De Costanza verlichting is dan ook verkrijgbaar als vloerlamp, wandlamp, hanglamp, plafondlamp en tafellamp. Hierdoor kan je deze verlichting op verschillende manieren in je interieur verwerken. Echter springt er één lamp uit en dat is de Luceplan Costanza vloerlamp. 

De Luceplan Costanza vloerlamp is een prachtig ontwerp: minimalistisch, strak en modern. Deze lamp staat vooral bekend om zijn diffuus licht en visueel comfort. De lampenkap van polycarbonaat rust op slechts twee punten op de aluminium structuur. Dit onderstreept de lichtvoetigheid van het design tussen de lampenkap en de lampenstandaard. De lichtsterkte is makkelijk te regelen met de ingebouwde dimmer. Als je ’s avonds een gezellige en romantische sfeer wilt creëren, dan is dat zo gefikst met deze dimbare vloerlamp. 

luceplan costanza vloerlamp

De Costanza vloerlamp is in hoogte verstelbaar met een hoogte van 120 centimeter tot 160 centimeter. De vierkante voet heeft een afmeting van 18 op18 centimeter. De lampenstandaard is verkrijgbaar in aluminium, zwart of messing. Daarnaast biedt Luceplan ook nog eens een ruime keuze uit 11 kleuren lampenkappen. Hierdoor kan je de vloerlamp geheel naar je eigen smaak samenstellen en past ze perfect bij de rest van je interieur. Wat wil je nog meer?

Andere design lampen van Luceplan

Naast de Costanza vloerlamp heeft Luceplan natuurlijk nog andere design lampen in het assortiment. Hieronder heb ik een aantal prachtige exemplaren op een rijtje gezet.

Links zie je de mooie Luceplan Mesh hanglamp met zijn unieke, open vormgeving en de bijzondere lichtpunten. Hiermee geef je iedere ruimte meteen een chique uitstraling, zelfs je thuiskantoor! In het midden zie je de Luceplan Hope plafondlamp die zich kenmerkt door dunne methacrylaat prisma lenzen die het licht vermenigvuldigen, waardoor er een prachtige schittering ontstaat. Ideaal als je een stijlvolle en feestelijke sfeer in een ruimte wilt creëren.

luceplan design lampen

Rechts kan je de Luceplan Illan hanglamp bewonderen waarbij de unieke vormgeving centraal staat. Het lichtgewicht frame van de lamp is vervaardigd uit zeer dun flexibel multiplex. Dit materiaal is door een laser uitgesneden uit dicht bij elkaar geplaatste, afstandsgetrouwe lijnen. Eenmaal de lamp ophangt, tekent de vorm zich uit en lijkt de lamp te zweven in de ruimte. Door de toepassing van led ontstaat er een mooie en relaxte diffuse lichtverspreiding. Ik word er alvast helemaal ontspannen van, jij ook? 

Je ziet het: de Luceplan design lampen hebben allemaal een uniek en bijzonder ontwerp die je interieur naar een hoger niveau tillen. Voor welke lamp je ook kiest: je haalt er sowieso een prachtige eyecatcher én een vleugje Italië mee in huis!

Veel liefs,
Vanessa xxx