Het taboe doorbroken: dit zijn de 3 meest populaire speeltjes voor vrouwen

Geplaatst door

Dat de drempel naar sextoys alsmaar kleiner wordt, blijkt uit de populariteit van online webshops. De opeenvolgende lockdowns tijdens de pandemie hebben daar zeker een invloed op gehad. Het feit dat we beperkt werden in onze sociale contacten deed blijkbaar velen naar speelgoed voor volwassenen grijpen, wat de verkoop deed boomen. Het is niet alleen heel natuurlijk om jezelf te bevredigen, het heeft ook veel voordelen: je kan erdoor ontspannen, je leert jezelf beter kennen wat je zelfvertrouwen een boost geeft, met een beter contact met je partner als resultaat. Iedereen blij, toch? Maar wat zijn nu de meest populaire speeltjes voor vrouwen? Een top drie!

seksspeeltjes vrouwen

Op nummer 3: de dildo

Het klinkt misschien maar gewoontjes, of zelfs banaal, maar een doodgewone dildo is nog altijd een heel efficiënte en populaire sextoy. En zeg niet zomaar dildo tegen een dildo. Tegenwoordig heb je zoveel soorten en maten dat het soms moeilijk kiezen is. Afhankelijk van wat je als vrouw lekker vind, heb je ook verschillende vormen: realistisch uitziende dildo’s, met ribbels, met zuignap… You name it.

Op nummer 2: het vibrerend eitje

Als je ‘Fifty shades of Grey’ gezien hebt, zal dit speeltje je misschien wel bekend voorkomen. Deze toy kan de meest saaie momenten opleuken. Een feestje waar niet zoveel te beleven valt, een saaie meeting op je werk, een luie avond op de bank, een lange autorit… Met een vibrerend eitje maak je er heel discreet een opwindend spel van. De meeste eitjes werken met een afstandsbediening, wat het natuurlijk extra spannend maakt, want degene die de afstandsbediening in handen heeft, bepaalt ook het genot.

Belangrijk bij de keuze van een eitje is wel het geluid en de afstand. Je wil natuurlijk niet dat je baas tijdens een meeting je eitje hoort trillen. Tegelijk is het extra opwindend wanneer je partner vanuit de woonkamer je eitje kan laten trillen terwijl jij in de douche staat. Nog extra voordeel: een vibrerend eitje versterkt je bekkenbodemspieren!

Op nummer 1: de luchtdrukvibrator

Moeten we deze leuke vriend nog voorstellen? Met ronkende namen als ‘Womanizer’ en ‘Satisfier’ weet je al meteen dat je een winnaar in huis haalt. Een luchtdrukvibrator is eigenlijk geen vibrator, maar werkt met pulserende luchtdrukgolven. Deze sextoys hebben doorgaans een zachte siliconen ‘mond’ die je op je clitoris plaatst. En dan kan de fun beginnen! En fun wordt het gegarandeerd. Uit onderzoek blijkt dat 97% van de vrouwen een orgasme bereikt met deze toys. Als dat geen goed nieuws is!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *