Geef je huid een hydratatieboost met Catrice Hyper Hydration

Geplaatst door

Catrice Hyper Hydration – Water is de bron van gezondheid én schoonheid. Een mooie huid is immers een goed gehydrateerde huid. Aangezien de huid voor zo’n 70% uit water bestaat, is water essentieel om de huid elastisch en prachtig te houden. Voldoende water drinken ondersteunt je inner- en outer beauty. Daarnaast heeft Catrice geweldige producten die je huid van extra vocht voorzien, zodat jij op en top stralend voor de dag komt. Ben jij klaar voor wat magie met deze Catrice Hyper Hydration lijn?

catrice hyper hydration

Catrice Hyper Hydration: dit zijn de producten!

Catrice The Hydrator Plump & Fresh Primer

Keep it cool! Deze hydraterende primer van Catrice heeft een heerlijk verkoelend effect, perfect voor warme dagen. De vegan primer bevat verzorgende aloë vera en zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten.

Adviesprijs: € 4,99


Catrice Clean ID Hydro Brow Fixing Gel

De ‘wenkies’ zijn deze zomer nog altijd de blikvangers van je look! De transparante textuur met glycerine fixeert de wenkbrauwen optimaal en geeft ze een natuurlijke, maar betrouwbare en stevige look. Zwembadproof!

Adviesprijs: € 4,39

Catrice Hydro Depuffing Eye Serum

Open je ogen voor het Hydro Depuffing Eye Serum! Deze hydraterende held zorgt voor een alerte en heldere oogopslag dankzij de verkoelende roller en de transparante vegan formule met 1,5% hyaluronzuur en verfrissende cafeïne. Nog meer mooi nieuws: het serum is parfumvrij en bevat geen microplastic deeltjes. 

Adviesprijs: € 4,59

Catrice Hydro Supercharged Serum

Een supercharger voor je huid! Dit serum hydrateert de gezichtshuid gedurende 48 uur met 1% drievoudig hyaluronzuur en 5% niacinamide. De transparante textuur is eenvoudig aan te brengen en voelt heerlijk licht aan op de huid. Ideaal voor warme zomerdagen!

Adviesprijs: € 5,99

Catrice Powerfull 5 Liquid Lip Balm

Het water staat je letterlijk aan de lippen met deze voedende en hydraterende lippenbalsem. Dankzij poweringrediënten als vitamine E, sheaboter, groene thee en gojibesextract worden de lippen ultiem verzorgd. Het resultaat? Zomerse lippen met een adembenemende glanzende finish; ready to be kissed!

Adviesprijs: € 3,99

Catrice Power Full 5 Glossy Lip Oil

We like it glossy! De vier voedende oliën uit avocado, kokosnoot, jojoba en amandel in combinatie met verzorgend hyaluronzuur maken deze lipolie de perfecte partner voor glossy lippen. De olietextuur reageert daarnaast lichtjes op de natuurlijke pH-waarde van de lippen, om zo een individuele kleurfinish te creëren.

Adviesprijs: € 3,99

Catrice Clean ID Hyaluronic FIxing Spray 12H Hydro

12 uur lang hydratatie; dat willen we! Deze fixing spray bevat zelfs twee Hydro Heroes: panthenol en hyaluronzuur. De vegan all-rounder met maar liefst 95% natuurlijke ingrediënten kan zowel als primer, fixeerspray of als verfrissing voor onderweg worden gebruikt. Wat een (hydratatie)held!

Adviesprijs: € 4,99


Catrice Hyper Hydration is verkrijgbaar bij Kruidvat. 

Persbericht

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.