Drie verschillende vape smaken

Geplaatst door

Vape jij al een tijdje, maar merk je dat je er niet meer het plezier uithaalt die je er eerst wel uithaalde? Dan is het tijd om te gaan variëren in je smaakgebruik! Dit is gemakkelijk te realiseren door nieuwe aroma’s aan te schaffen en deze te mixen met je e-liquid. Wij geven je drie smaken die door ons erg geliefd zijn en vertellen je precies waarom je juist voor deze smaken moet kiezen!

verschillende smaken vape

1. Watermelon Sugar High!

De kans is groot dat jij nooit echt aandacht hebt besteed aan de verschillende smaken waar je voor kunt kiezen op het gebied van vapen. De watermeloen smaak is er één waar je niet snel klaar mee zult zijn. Deze heerlijke zoete smaak neemt je met een simpele inhalering helemaal terug naar ’s zomers weer en tropische locaties. Het weer maakt even niet meer uit: de smaak is sterk genoeg om deze herinneringen helemaal te herbeleven. Als jij niet van watermeloen houdt, zijn er nog vele andere fruitsmaken die precies hetzelfde effect hebben.

2. Eucalyptus

Vind jij een frisse adem belangrijk? Je zult verstelt staan van de mogelijkheden die vapen hierin biedt. Een negatief effect van roken is natuurlijk dat je hiervan niet per sé lekker gaat ruiken: met vapen bereik je precies het tegenovergestelde effect. Vooral als je voor de eucalyptus smaak kiest: deze sterke geur zal je veel complimenten opleveren en biedt ook nog eens een smaak die je zal verrassen, aangezien de smaak vergelijkbaar is met karamel. Heerlijk dus!

3. Popcorn

Ben jij een echte filmfanaat? Dan zal een lekkere bak popcorn jou niet verkeerd in de smaak vallen. Als je deze smaak extra vaak wilt ervaren, is een popcornsmaak voor je vape zeker geen verkeerd plan. Eén keer inhaleren, en je ziet jezelf weer helemaal in de bioscoop zitten, wachtend op een goede film. Het grote voordeel van vapen in popcorn smaak t.o.v. van echte popcorn? Deze is niet op voordat de film begint! Perfect om de dag door te komen dus.

Mr. Joy

Wil jij e liquid kopen in deze smaken of andere? Neem eens een kijkje op de website van Mr. Joy! Deze staat vol met verschillende e-liquids die jou een optimale vape-ervaring bezorgen. Overleg je graag met een specialist over welke smaak ze jou aanraden? Neem contact op met Mr. Joy. Eén van hun specialisten staat je graag te woord.

Gastartikel

Veel liefs,
Vanessa xxx