Deze 5 items maken me momenteel heel blij

Geplaatst door

De afgelopen dagen heb ik een aantal nieuwe items gekocht, voornamelijk voor in huis. Door het heerlijke lentezonnetje kreeg ik zin om onze woonkamer een mini make-over te geven. Omdat deze nieuwe items me zo blij maken, leek het me een leuk idee om hierover een artikel te schrijven. Bij deze vijf items waar ik momenteel heel blij van word! Oh, en voor de mensen die niets met interieur hebben: ik laat jullie ook mijn favoriete sneakers van dit moment zien. Kijk mee!

sierkussens

Sierkussens – € 16 per stuk

Ik wou al een tijdje nieuwe sierkussens kopen voor in de zetel, maar het kwam er nooit van om deze te bestellen. Toen ik op Bol.com zag dat er korting op de sierkussens was, ben ik toch even achter mijn laptop gaan zitten. Bol.com heeft ontzettend leuke sierkussens in het assortiment, maar ik was meteen verliefd op het Mistral Home sierkussen Abstract Landscape en het Dutch Decor ROME sierkussen Golden Glow. Ik heb nog even verder gekeken, maar ik kwam toch altijd terug bij deze kussens.

Beide kussens zijn 45×45 cm groot en hebben een ritssluiting. Ik heb bewust voor een effen kussen en een kussen met print gekozen omdat ik dit een mooie combinatie vind. Ik vind okergeel een mooie, levendige kleur voor de lente. Perfect om onze donkergrijze zetel mee op te fleuren!

lepelplant ikea

Lepelplant IKEA – € 24,99

Bij IKEA kocht ik deze Spathiphyllum, ook wel Lepelplant genoemd. Dit is een van de meest luchtzuiverende planten voor in huis en dat vind ik zeker een pluspunt. De Lepelplant komt uit het regenwoud en heeft daarom veel water nodig. Ik hoef dus niet bang te zijn om hem te veel water te geven. Daar ben ik namelijk erg goed in, haha. De Lepelplant heeft niet veel zonlicht nodig en kan ook prima in de schaduw staan. Altijd fijn, een plant die niet te moeilijk is om te onderhouden. Ik ben echt iemand die graag planten in huis heeft, maar die totaal geen groene vingers heeft. 

odger eetkamerstoelen antraciet

odger eetkamerstoelen

ODGER eetkamerstoelen – € 70 per stuk

Bij IKEA kocht ik ook deze nieuwe eetkamerstoelen. Deze voorgevormde kuipstoelen met decoratieve spikkels zien er leuk uit aan onze houten eettafel. Ze zijn stevig, flexibel en zitten erg prettig. Ik ben er heel blij mee! Ik werk altijd aan de eettafel dus ik ga sowieso veel plezier hebben aan deze stoelen. En uiteraard eten we met ons drieën ook iedere dag aan deze tafel. 

Voordien hadden we zwarte, houten eetstoelen maar daar waren we niet zo blij meer mee. De verf bladderde af en de bouten kwamen regelmatig los waardoor de stoelen telkens opnieuw vastgezet moesten worden. Hopelijk kunnen we van deze ODGER eetkamerstoelen langer genieten.

Yankee Candle Large Jar Scent of the Year 2022

Yankee Candle Large Jar Scent of the Year 2022 – € 31,95

Ik ben gek op geurkaarsen. Bij Geurvoorjehuis bestelde ik deze Yankee Candle Large Jar Scent of the Year 2022. Dit is de nummer 1 geurkaars vanuit de USA. Het is een unieke jar met een unieke uitstraling die slechts korte tijd verkrijgbaar is. De kaars heeft een heerlijk frisse citrusgeur en doet me ook denken aan de natuur en de zee. Een heerlijke geur voor de lente en zomer! Dit zijn de geurnoten:

Topnoten: regenwoud limoen, gember, verbena
Hartnoten: bamboe, freesia, ocean breeze akkoord
Basisnoten: cederhout, drijfhout aan zee, zonnemuskus

Deze kaars zorgt minimaal 150 uur voor een heerlijke geur in huis. Doordat het een large jar is, is de geur ook duidelijk aanwezig in de woonkamer. Love it!

witte sneakers only

Witte sneakers ONLY – € 39,99

Last but not least: mijn witte sneakers van ONLY! In deze shoplog deelde ik ze voor het eerst met jullie en ik ben er nog steeds superblij mee. Nu het heerlijk lenteweer is, draag ik ze vrijwel dagelijks. Ik vind ze heel mooi en mijn voeten passen er perfect in. Ik heb nooit last van pijnlijke voeten of hielen. Deze sneakers zijn nog steeds te koop bij Zalando, mocht je ze ook graag willen kopen. Je kunt ze terugvinden op de naam ONLSHILO METALLIC.

Zo, deze vijf items maken me momenteel heel blij. Wat is jouw favoriete item uit dit lijstje? Waar word jij op dit moment heel blij van? Ik ben benieuwd!
 
Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. ik was net op zoek naar een plant voor in de schaduw. bedankt voor de tip. Die stoelen zijn zo mooi

Reacties zijn gesloten.