10x Originele Moederdagcadeaus + WINACTIE

Geplaatst door

Op zondag 8 mei is het Moederdag. Een dag waarop we onze (bonus)moeders en moederfiguren eren, bedanken en ze heerlijk in de watten leggen. Wil je dit jaar eens iets anders geven dan een boeket bloemen of een doos pralines? En ben je op zoek naar originele Moederdagcadeaus? Dan ben je hier op de juiste plek. In samenwerking met Ditverzinjeniet zet ik 10 originele Moederdagcadeaus op een rijtje. En wat nog leuker is: we organiseren een superleuke winactie waarbij we 2x € 50 shoptegoed cadeau geven! Doe jij ook mee?

originele moederdagcadeaus

1. Wijnfles Partners in wine

Kijkt je moeder graag naar true crime series? Dan is de Wijnfles Partners in wine het perfecte cadeau voor haar! Je kunt kiezen uit drie soorten wijnen: rode (Merlot), witte (Sauvignon Blanc) en rosé (Blush Rosé). De fles heeft een etiket met daarop de tekst Partners in wine. Superleuk voor moeders die dol zijn op horrorfilms! En wellicht is het een leuk idee om de fles samen te kraken? In de webshop vind je overigens nog meer leuke wijnflessen waar je jouw moeder mee kan verrassen. 

2. Moederdag cadeaubox 

Heb je geen zin om urenlang te zoeken naar het ideale Moederdag cadeau en wil je jouw moeder toch iets origineels geven? Dan is deze Moederdag cadeaubox ideaal! Deze box bevat maar liefst vijf leuke spulletjes voor je moeder: een wenskaart ‘My Mom Is The Baddest Bitch’, een ronde Balvi Draadvaas, een mok ‘Ik hou verdomme van je’, een tegeltje ‘Moederdag kut tegel’ en een Gelukkig Leven Challenge Box waarmee je gelukkiger kunt worden door elke dag iets te doen. Leuk om te weten: speciaal voor Moederdag krijg je 30% korting op deze box!

3. Wenskaart My Mom Is The Baddest Bitch

Wil je dit jaar eens een origineel en grappig kaartje geven voor Moederdag? Dan zit je met deze ‘My Mom Is The Baddest Bitch’ wenskaart helemaal goed! Deze dubbele kaart op A6 formaat heeft een stoere boodschap – inclusief bokshandschoenen – aan de voorzijde, met voldoende ruimte voor lieve woorden aan de binnenkant. Bij de kaart krijg je een witte envelop bijgeleverd dus daar hoef je niet meer naar op zoek. Hier vind je trouwens nog meer gepersonaliseerde wenskaarten. Leuk voor Moederdag, maar ook voor andere gelegenheden.

4. Flamingo bloempot

Is je moeder gek op flamingo’s en/of plantjes? Of houd ze gewoon heel erg van roze woonaccessoires? Dan zal ze deze Flamingo bloempot waarschijnlijk wel waarderen. Deze vrolijke bloempot ziet eruit als een zwemmende flamingo en in zijn rug heeft hij ruimte voor een plantje, bijvoorbeeld een cactus of een kunstplantje. Daarnaast kan je de bloempot ook gebruiken om pennen of make-up kwasten in op te bergen. Voor welke reden hij ook wordt gebruikt, iedere moeder wordt er blij van!

5. Infinity waxinelichthouder 

Niets is gezelliger dan ’s avonds kaarsen aan te steken. Denkt jouw moeder daar ook zo over? Dan zal je haar met deze Infinity waxinelichthouder een groot plezier doen! In deze waxinelichthouder kan je vijf waxinelichtjes plaatsen, maar het lijkt alsof je honderden kaarsjes hebt aangestoken. Dit komt doordat de waxinelichthouder van glas is gemaakt en een spiegelende functie heeft. Hierdoor zie je tientallen vlammetjes weerspiegelen. De perfecte sfeermaker voor gezellige avonden!

6. Zeemeerminstaart bruisbal

Gaat je moeder graag in bad en houdt ze van bruisballen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Met deze Zeemeerminstaart bruisbal geniet je van een magisch bad! Het enige wat je hoeft te doen, is hem in bad te gooien en zien hoe de staart in allerlei mooie kleuren oplost. Daarnaast komt er ook nog eens een rustgevende geur van kamille vrij. Ideaal voor een heerlijk me-time momentje in bad!

7. Bamboe laptopstandaard

Nu er massaal thuis wordt gewerkt, zijn we erachter gekomen hoe oncomfortabel werken achter een laptop kan zijn. Werkt jouw moeder ook grotendeels van thuis uit? Dan zal je haar een groot plezier doen met deze Bamboe laptopstandaard. Met dit item breng je je laptop op een betere hoogte zodat je niet altijd voorovergebogen zit. Daarnaast is deze bamboe standaard een mooie toevoeging aan je werkplek. Door het bamboe materiaal ziet hij er trendy uit én hij is makkelijk plat op te bergen. Wat wil je nog meer?

8. Dubbele voetverwarmer

Is jouw moeder een koukleum en heeft ze vaak last van koude voeten? Dan is deze dubbele voetverwarmer het ideale cadeau voor haar! Deze megapantoffel is heerlijk zacht en warm, en biedt voldoende ruimte voor beide voeten. Door het zachte en warme materiaal heb je geen elektriciteit nodig: je voeten worden vanzelf warm zodra je ze erin steekt. Heerlijk voor je thuiswerkdag en voor ’s avonds in de zetel! Je hebt keuze uit verschillende varianten: pingu, koala, ijsbeer en kitty.

9. You Are A Great Mom mok

Misschien vind je het wel leuk om je moeder te verrassen met een grappige mok. Op deze keramieken mok staat de tekst ‘You are a great mom. I mean, look at me.’ Als je jouw moeder deze mok cadeau geeft, dan zal je iedere dag een glimlach op haar gezicht toveren!

10. Warmtegevoelige bloesem theepot en kop

Drinkt je moeder graag thee? Deze mooie, unieke set bestaat uit een theepot en theekop die je boven op elkaar kunt zetten. Op de zijkanten staat een kale kersenboom. Wanneer je er een warme drank in schenkt, dan begint de roze bloesem prachtig te bloeien. Dit porseleinen theesetje is ideaal voor wie graag thee drinkt en volop geniet van dit heerlijke me-time momentje. 

=> In de webshop van Ditverzinjeniet kan je nog veel meer leuke Moederdagcadeaus vinden!

WINACTIE: 2x € 50 shoptegoed bij Ditverzinjeniet

In samenwerking met Ditverzinjeniet geef ik 2x € 50 shoptegoed cadeau! Wil je graag kans maken? Volg dan onderstaande stappen:

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (zodat ik je kan contacteren) en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie. Reageer dus niet gewoon met “Leuk!” want dan is het niet duidelijk dat je deelneemt aan de giveaway. 

Volg Vanessablogt op Facebook + like de winactie.

LET OP: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd. Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Deelnemen kan t.e.m. 2 mei 2022. Snel wezen is dus de boodschap! De winnaars worden op de hoogte gebracht via e-mail en worden bekendgemaakt in deze blogpost.

Veel succes iedereen!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaars: Anneliese de Waal & Galinka van Bokhorst

74 reacties

  1. Ditverzinjeniet Vanessablogt wat een heerlijk cadeau dit shoptegoed en ik loot graag mee hoor.

  2. Oh ik doe graag mee…zowel mama als ik zitten in quarantaine dus cadeautje kopen zit er niet in dit jaar…

  3. Wat een leuke spullen, verliefd op de flamingo bloempot!
    Ik doe graag mee

  4. Super leuke winactie zeg ik doe graag mee!
    Al even op de site gekeken en wat hebben ze leuke dingen bij dit verzin je niet I love it!

  5. Wooh wat eehttps://www.vanessablogt.be/2022/04/originele-moederdagcadeaus-winactie.html?fbclid=IwAR1f5Oa2l_hJQUAEjpLx5raJaHnKd2Lj2iODaOD7ROXiUtHeA7h5r0zy5rUn leuke winactie doe heel graag mee

  6. Ik doe mee met de winactie, voor mijn alleenstaande moeder dochters.
    Krijgen hun voor moederdag misschien van jullie winactie een mooi cadeau, omdat ik zo trots op ze ben.

  7. Wat geweldig, ik doe graag mee , want met vier (eigen, schoon en bonus) moeders wordt moederdag een duur grapje dus dit is geweldig. Ben blij met allemaal hoor!!

  8. Doe heel graag mee wat een hoop leuks om uit te kiezen vind de flamingo bloempot geweldig!!

  9. Wat een leuke actie.
    Ik doe graag mee.
    Wat hebben ze een leuke spullen op deze site!!
    Kan ik zeker weten wel wat moois uitzoeken voor mijn moeder en schoonmoeder.

  10. WINACTIE: 2x € 50 shoptegoed bij Ditverzinjeniet: Count me in!

  11. Ohhh toffe ideeën zeg ik ben vooral zot van de flamingo vaas en de bamboo laptophouder super praktisch zeg we doen dus super graag mee groeten Elien

  12. super de puper allerleukste actie van vandaag!!! yesss ik wil ook meedoen!

  13. Ik doe heel graag mee om mijn mama eens te verwennen met ene extra cadeautje!

  14. Lieve mensen,

    Superleuk dat jullie deelnemen aan deze winactie. Helaas zijn er veel mensen die de gevraagde stappen niet volgen en Vanessablogt niet volgen op Facebook. Zo maken jullie geen kans om te winnen. Het is een kleine moeite om een mooie prijs te winnen. Succes!

    Veel liefs,
    Vanessa

  15. Ik doe graag mee voor het Ditverzinjeniet shoptegoed. Wil graag een mooi cadeau voor mijn moeder uitzoeken om haar met Moederdag extra in het zonnetje te zetten.

  16. Ik doe heel graag mee voor mijn lieve moeder. Die verdient het om super verwend te worden met een origineel cadeau.

  17. Heerlijk allemaal cadeautjes voor moeders die al alles hebben. Voor mijn moeder is het altijd lastig een leuk cadeautje te vinden, ik doe graag mee.

  18. Zulke leuke producten heeft deze webshop.
    Ik loot graag mee.

  19. Zo spannend mee doen met een winactie. Zo’n grote verrassing als je wint

  20. ik doe natuurlijk mee zodat ik mijn moeder eens flink kan verrassen

  21. Wat een mooie winactie! Ik ben helemaal weg van de Infinity theelichthouder en loot graag mee. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld).

  22. Wat leuk! Ik doe graag mee met de winactie. Wat een gezellig tips voor Moederdag, een keer wat anders dan een boeket bloemen

    1. Heel erg leuk, ik doe erg graag mee met de winactie 😀😊 Groetjes Anneliese de Waal

  23. Ik doe heel graag mee aan de actie voor € 50 shoptegoed bij Ditverzinjeniet! Ik zie onwijs leuke cadeaus waar ik mijn lieve mama onwijs graag mee zou verrassen!

  24. Handig: Laptopstandaard
    Creatief: houten puzzel
    Planten liefhebber: Steenbewatering
    Boekenwurmpie: Enig en origineel boekenleggers
    Zoveel keuze, een shoptegoed dat wordt goed en leuk besteed.
    Graag neem ik deel aan de winactie.

  25. Dit zijn met recht originele cadeaus, ik doe graag mee voor een originele verrassing voor ons mam!

  26. Ditverzinjeniet heeft erg leuke dingen, dus ik doe graag mee aan de winactie voor shoptegoed!

  27. Ik doe mee aan de winactie voor mijn moeder. Wat een leuke inspiratie voor moederdag

  28. Ik doe graag mee voor mijn moeder, zoveel leuke dingen, dat verzin je zelf niet

  29. Had ik dit maar eerder ontdekt, wat een leuke spulletjes allemaal. Ik loot graag mee en zou leuk zijn als ik uitgekozen wordt, liefs Sylvana

  30. Wat een leuke en originele kadootje hebben ze hier zeg. Ik doe graag mee in de verloting.

  31. Op deze site kan ik zeker een leuk cadeau vinden voor mijn moeder.

  32. Leuke dingen hebben ze toch!! Ik heb een hele bijzondere moeder, die er altijd 300 % is. En ik zou graag kans maken om haar te verrassen met iets origineels. Ze hebben zo’n ontzettend leuke katten deurmat, en zoveel meer. Maar ik zit helaas niet op Facebook…

  33. Super tof! Ik doe graag mee met de actie voor mijn lieve mams.

  34. Op de valreep! Dit is echt een leuke shop! Er is altijd zo veel leuks en grappigs te vinden. Hier kan ik wel slagen voor mijn moeder. Ik doe dus graag nog mee.

  35. Ik doe graag mee om iets moois uit te kunnen zoeken. Dat theepotje is wel heel erg leuk. Moeders verrassen is altijd leuk en nu extra omdat ze met moederdag nog in het ziekenhuis ligt.

  36. Wat een leuke spulletjes hebben ze, ik doe heel graag mee aan deze winactie!

  37. Wat een leuke winactie. Mocht ik de gelukkige zijn dan zou ik voor de grote houten kaasplank gaan. Geweldig cadeau

  38. Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie. Genoeg keuze, een leuk theeserviesje zou wel erg leuk zijn voor mijn moeder.

  39. Heel leuk, ik kan nu al niet kiezen! Ik doe graag mee aan de winactie 🙂

  40. Mijn mama is de beste die er besta en vandaar dat ik heel graag deze prijs voor haar wil winnen

  41. Die dubbele voetenwarmer lijkt mij heerlijk warm.
    Heb altijd koude voeten.
    Als ik het shoptegoed zou winnen dan kies ik dit cadeau.

  42. Ik zie daar altijd zo’n leuke dingen dus ik doe heel graag mee 😍

Reacties zijn gesloten.