Geef je seksleven een kinky boost met deze drie tips

Geplaatst door

Als je al een tijdje samen bent met je partner, zit er misschien een beetje sleur in je seksleven. Niet dat er helemaal geen seks meer is, maar echt spannend, verrassend of uitdagend is het toch niet meer. Gelukkig kan je op een heel laagdrempelige manier wat meer spice tussen de lakens brengen. Met een paar kleine hulpmiddeltjes heb je in no time weer dat gevoel van in het prille begin van je relatie. Spannend!

seksleven een boost geven

Doorbreek de voorspelbaarheid

Het enige wat leuk is aan het woord voorspelbaarheid, is dat er voorspel in zit. Hebben jullie ondertussen de gewoonte om alleen in het weekend te vrijen? Of alleen na een avondje op restaurant? Doorbreek die gewoonte! Stuur midden in een doordeweekse dag eens een pikant berichtje naar je partner. Of vertrek al naar het werk in een nieuw, sexy lingeriesetje en stuur mondjesmaat teasende foto’s door. Wedden dat jullie al volledig in vuur en vlam thuiskomen? En de seks, die zal sowieso anders dan anders zijn!

Keep it simple

Nee hoor, sex speeltjes hoeven niet duur of ingewikkeld te zijn en ze hoeven al helemaal niet van op de set van Fifty Shades of Grey te komen. Begin bijvoorbeeld eens met een eenvoudige blinddoek. Doordat je niet ziet wat er komen gaat, gaan je haren – letterlijk – rechtop staan van de spanning. Nog zo een topper is een lang (zacht!) lint of een paar zachte handboeien. De volledige overgave aan je partner leert je elkaar op een heel andere manier kennen. Ongelofelijk spannend en een heel nieuwe wending in jullie seksleven! Zorg wel dat je op voorhand duidelijk afspreekt wat je wil en vooral wat je zeker niet wil.

Haal er extra stimulatie bij

Een andere manier om je seksleven nieuw en spannend leven in te blazen, is investeren in een goede vibrator. Het leuke daaraan is dat je die kan gebruiken tijdens de seks met je partner, maar net zo goed gewoon voor jezelf. Je leven tussen de lakens meer pit geven, kan namelijk net zo goed door meer te masturberen. Zo vergroot je gegarandeerd je libido!

Laat je bij de aankoop van een vibrator steeds adviseren in een (online) seksshop. Het model, de sterkte, trilstanden en grootte zijn namelijk allemaal afhankelijk van je ervaring en persoonlijke voorkeur. Ga dus niet in het wilde weg kopen, maar leg je oor te luister bij een specialist ter zake. Zo ben je zeker dat je een betrouwbare en opwindende extra bedpartner in huis haalt!

Veel liefs,
Vanessa xxx