WINACTIE: Een foto op wandkleed t.w.v. € 125

Geplaatst door

Ben jij op zoek naar iets om jouw muur mee op te fleuren? Dan is een foto op wandkleed een superleuk idee! Op Fotocadeau.nl kan je een wanddoek op verschillende manieren personaliseren. Of je nu kiest voor een wandkleed met een mooie foto van je kinderen of partner, een wandkleed voor de kinderkamer of een wandleed natuur: alles is mogelijk! Daarnaast heb je de keuze uit verschillende formaten dus je kunt zowel voor een klein als een groot wandkleed gaan. Een wandkleed is ontzettend hip en is een echte eyecatcher in je interieur!

Wil jij graag een doek voor aan de muur van Fotocadeau, voor jezelf of om iemand cadeau te geven? Dan heb ik leuk nieuws voor jou: in samenwerking met Fotocadeau.nl mag ik € 125 shoptegoed weggeven aan één van jullie! Hoe tof is dat? Scrol snel naar beneden en doe mee met deze superleuke winactie!

wandkleed

Dit moet je doen om kans te maken:

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (zodat ik je kan contacteren) en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie. Reageer dus niet gewoon met “Leuk!” want dan is het niet duidelijk dat je deelneemt aan de giveaway. 

– Volg Vanessablogt op Facebook, like en deel de winactie.

– Tag minstens één vriend(in) onder het bericht op Facebook. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd. Als je Vanessablogt niet volgt op Facebook, maak je geen kans om te winnen. Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Deelnemen kan t.e.m. 27 maart 2022. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail en wordt bekendgemaakt in deze blogpost. Veel succes iedereen!

Over Fotocadeau.nl 

Wist je trouwens dat Fotocadeau meer dan 10.000 fotocadeaus in het assortiment heeft? Denk aan fotoboeken, een foto op hout of glas, hexagons, wandcirkels, mokken, kussens, huisnummerborden en diamond painting. Je kunt zelfs fotobehang eigen foto bestellen bij Fotocadeau.nl. Ik zou zeggen: zet deze webshop zeker bij je favorieten. Het is een leuke shop voor jezelf, maar ook als je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk cadeau voor iemand! 

Winnaar: Vicky Van Herreweghe

Veel liefs,
Vanessa xxx

58 reacties

  1. Zou een leuk cadeautje zijn voor mijn gezinnetje met onze kleine zus er nu bij, fotoshoot is al gebeurd, dus zou super zijn mochten we dit winnen 🥰

  2. Ik doe heel graag mee! Heb nog wel een mooi plekje waar ik dit wandkleed graag zou willen ophangen!

  3. Ons huisje moet nog wat aangekleed worden, dus is zeker welkom. Ik doe graag mee met deze actie!

  4. Super leuke winactie ik doe daarom ook dolgraag mee met de winactie!
    Love It!😍

  5. Echt een super leuke actie!! Ik doe heel graag mee zodat we onze kale witte muur in de huiskamer kunnen opfleuren.
    Ik denk dat ik dan als verrassing voor mijn man een mooie foto uitkies van Texel, waar hij op het strand met onze hond loopt!! Texel heeft een speciale plek in ons hart, mijn man is er geboren en we komen er regelmatig!

  6. Da’s een leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochter zij heeft een nieuwe studio.

  7. Hallo, ik zag weer een súper leuke wedstrijd van jullie en heb besloten terug mijn kansje te wagen. 😍🍀

  8. Ik doe graag mee voor mijn dochter en schoonzoon, Stephanie en Glenn, om hun schatten Fleur en Senne op zo’n mooie foto te zetten.

  9. doe zeer graag mee lijkt mij leuk om op de foto mijn kleinkinderen te zetten

  10. Dit komt zeker van pas bij ons! Onze oudste zoon viert zijn lentefeest en we boekten een fotoshoot hiervoor. De fotografe wil ook enkele foto’s van de twee broers samen maken. Eindelijk zou ik de peuterfoto kunnen vervangen door een kwalitatieve foto van mijn twee boys! Een nieuw eyecatcher in onze living, duimen maar…

  11. Ik doe heel graag mee aan deze fantastische win actie! Zo een mooi wandkleed met foto.

  12. Heel origineel, ik doe graag mee.
    We zijn dit jaar 25 jaar getrouwd, leuk met een foto van ons gezin.

  13. Dat ziet er leuk uit! Hier vinden we vast een mooie wand voor in ons nieuwe huis. Een leuke foto voor erop gaat vast lukken. Nu alleen nog zien te winnen! 😉🍀

  14. Heel erg leuk om met zo’n persoonlijke touch de muur op te vrolijken! Ik doe mee!

  15. Ik waag héél erg graag mijn kansje voor dit prachtige wandkleed!
    zou geweldig passen hier bij ons interieur en onze muren zijn redelijk kaal!

  16. Ik doe graag mee, en zou het fantastisch vinden om te winnen. Zo kan ik me slaapkamer opvrolijken met een mooie foto van mij en me kids.

  17. Wauwie!! Ik doe graag mee; ik heb een heel mooi plekje op het oog voor een mooie foto van ons gezin!

  18. Gaaf, ik doe mee met deze giveaway! Zo’n wandkleed is wel wat voor boven mijn bank.

  19. Graag doe ik mee met deze wedstrijd.
    Geliked en gedeeld op facebook
    🍀🍀🍀

  20. Heel graag, zou prachtig zijn voor op onze witte muur met een foto van ons gezin ❤

  21. Wauw wat een geweldig leuke winactie , ik doe heel graag mee ik wil heel graag met een foto met alle 3 mijn kinderen

  22. Erg leuk, voor de foto’s van onze dochter die 24 juni 2022 trouwt

  23. Ik doe graag mee met de winactie.
    Ik zou het graag aan mijn ouders cadeau willen geven voor hun 35e trouwdag op 27 maart. Een foto van ons vieren voor een hele speciale dag. Voor Wilma en Martin omdat ik van ze houd.

  24. Ik doe graag mee, zou super zijn een mooie wandkleed met de foto’s van onze kinderen!

  25. Ik maak graag kans.
    We hebben onlangs een fotosessie gedaan met ons gezin en mijn ouders willen graag een uitvergrote foto voor in de woonkamer, dus ik waag graag een kansje hiervoor.

  26. Heel bijzonder zo’n foto-wandkleed, ik loot heel graag mee en duim alvast!

  27. We verwachten ons eerste kindje in augustus🤰 🍼 👶 . Dit shoptegoed zouden wij heel graag willen gebruiken om de mooie momenten van deze bijzondere tijd vast te leggen .

  28. Ik doe erg graag mee 😊😊, erg leuke winactie 😀 Groetjes Anneliese de Waal

  29. Ik hou enorm veel van foto’s. De herinneringen die terugkomen, het gevoel dat je bij het nemen van de foto in kwestie had op dat moment. Er bestaat voor mij geen betere aankleding voor een kamer. Ik zou het gebruiken in de kinderkamer ! X

  30. Ik heb een hele leuke foto van mijn dochters die ik wel in zwart-wit op een wandkleed wil hebben. Ik doe graag mee aan deze winactie.

Reacties zijn gesloten.