Review: Veet Miraculous Oil

Geplaatst door

Ben je op zoek naar een ontharingsolie die het scheren makkelijker maakt en je huid heerlijk zacht maakt? Dan is de Veet Miraculous Oil misschien wel iets voor jou. Deze ontharingsolie met arganolie, vitamines en omega 3 kan je zowel voor als na het ontharen gebruiken en is dus multifunctioneel. Ik heb de Veet Miraculous Oil getest en vertel je graag wat ik ervan vind!

veet miraculous oil

Beschrijving Veet Miraculous Oil – € 12,99 (100 ml)

‘Veet Miraculous Oil biedt voor en na het ontharen van je huid veel voordelen. De ontharingsolie met arganolie verzacht en maakt je huid gladder. De olie is geschikt voor elk huidtype en voor zowel je lichaam als gezicht. De oliën zijn van 100% natuurlijke oorsprong. Deze ontharingsolie is rijk aan vitamines en omega 3, waardoor je huid tot 24 uur lang zacht en gehydrateerd blijft. Je kunt de olie gebruiken als scheerhulpmiddel om het mesje beter te laten glijden en om je huid te verzachten en gladder te maken voor meer comfort of na ontharen.’

Voordelen van Veet Miraculous Oil:
• Geeft 24 uur lange hydratatie
• Verzacht je huid en maakt haar gladder
• Bevat oliën van 100% natuurlijke oorsprong
• Geschikt voor elk huidtype

veet miraculous oil review

Ingrediëntenlijst

Helianthus annuus seed oil, prunus amygdalus dulcis oil, prunus armeniaca kernel oil, parfum, argania spinosa kernel oil, butyrospermum parkii butter, persea gratissima oil, camelina sativa seed oil, benzyl salicylate, linalool, alpha-isomethyl ionone, limonene, hydroxycitronellal, citronellol, coumarin, citric acid

Hoe Veet Miraculous Oil gebruiken?

Lichaam

Breng voor het scheren een dunne laag aan op je vochtige huid om het mesje beter te laten glijden. Of na het ontharen als vochtinbrengende olie om je huid te hydrateren, glad en zacht te maken. 

Gezicht

Breng 1 à 2 pompvolumes aan op een niet-opgemaakte, gereinigde en droge huid. 

veet ontharingsolie

Mijn ervaring

Ik vind de Veet Miraculous Oil heel fijn, zowel voor als na het scheren. Door een dun laagje olie aan te brengen op mijn oksels, benen en intieme zone, glijdt het scheermesje vlot over mijn huid waardoor het scheren een stuk aangenamer is. Daarna voelt mijn huid heel zacht en glad aan, love it! Het is wel belangrijk om het scheermesje regelmatig af te spoelen in het water zodat er niet teveel olie en haartjes in het mesje blijven zitten. 

De Veet Miraculous Oil is multifunctioneel want je kunt de olie dus ook na het scheren aanbrengen. Onder mijn oksels vind ik dit niet prettig, maar wel op mijn benen en intieme zone.  Ik heb slechts een beetje olie nodig om mijn huid heerlijk zacht en glad te maken. Zelfs de volgende dag voelt mijn huid nog glad aan en dat vind ik echt heel fijn. Ik heb geen last van stoppels of andere scheerirritatie. 

De olie ruikt lekker en is door het pompje gemakkelijk in gebruik. Er komt niet te veel olie in een keer uit. Doordat het flesje slechts 100 ml bevat en dus vrij klein is, was ik een beetje bang dat het snel leeg zou zijn. Gelukkig valt dit goed mee aangezien ik slechts een beetje olie per keer nodig heb. 

Er is maar één nadeel aan deze olie: doordat ze een laagje op de huid achterlaat, is het niet zo handig om meteen je broek aan te trekken. Al hoeft dit geen probleem te zijn als je de olie ’s avonds gebruikt en even in je blote benen rondloopt totdat de olie in je huid is getrokken. Of in ieder geval op een moment waarop je niet meteen een broek hoeft aan te doen. Terwijl de olie in je huid trekt, kan je bijvoorbeeld je tanden poetsen en een nachtcrème aanbrengen. Zo doe ik het ook altijd!

veet olie

De Veet Miraculous Oil kost € 12,99 (100 ml) en is o.a. te koop bij de drogist en Bol.com. Tip: bij Bol kan je ze momenteel kopen voor slechts € 5,99. Een koopje dus!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Laserontharing vs. traditionele ontharingsmethoden: wat zijn de verschillen?