WIN een Frosch reinigingspakket

Geplaatst door

Staat er binnenkort een uitgebreide lenteschoonmaak op de planning? Of wil je je huis gewoon iedere dag netjes houden? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op een Frosch reinigingspakket! Hieronder kan je meer lezen over de inhoud van dit pakket en hoe je kunt deelnemen aan de winactie. 

frosch reinigingspakket

Inhoud Frosch reinigingspakket

Het Frosch reinigingspakket bevat alle populaire producten van Frosch. Van afwasmiddel tot badkamerreiniger, met dit pakket ben je van alles voorzien! Dit is de inhoud: 

1 x Frosch Allesreiniger Green Lemon (1 liter)

Deze ecologisch verantwoorde allesreiniger maakt super schoon, zonder dat er resten op de oppervlakken achterblijven. De allesreiniger reinigt je vloeren en wasbare oppervlakken, o.a. in de keuken en badkamer. Waar de Frosch allesreiniger gebruikt wordt, verdwijnen vuil en vetsporen heel efficiënt.

1 x Frosch WC Reiniger Lemon (750 ml)

De Frosch WC Reiniger Lemon gebruikt de natuurlijke kracht van citroen om kalk, kalksteen en vuil te verwijderen, zelfs onder de rand van de WC pot. De krachtige kalkverwijderende eigenschappen van citroen zorgen voor stralend schone en hygiënische WC’s. En daar blijft het niet bij: dit ecologisch verantwoorde product verwijdert ook onaangename geuren en verspreidt een fris en aangenaam parfum. De oppervlakte-actieve stoffen van plantaardige herkomst zijn snel en in hoge mate biologisch afbreekbaar.

1 x Frosch Badkamerreiniger Lemon (500 ml)

Dit ecologisch verantwoorde anti-kalkproduct verwijdert bijzonder efficiënt alle kalkaanslag. Denk aan kalk in de  wasbak, in bad, op kranen, in de douche… deze reiniger is perfect geschikt voor fragiele materialen zoals acrylic of plexiglas en laat ze stralen als nieuw. En na iedere poetsbeurt geniet je van een fris en fruitig geurtje.

1 x Frosch Afwasmiddel Sensitive Vitamine (500 ml)

Frosch Sensitive Vitamin is een ecologisch verantwoord afwasmiddel dat je vaat laat schitteren zonder je huid uit te drogen. Met dit afwasmiddel kan je efficiënt vet en vlekken verjagen, met respect voor je handen. De formule met provitamine B5 beschermt de huid effectief tegen uitdroging. Bovendien zijn de oppervlakte actieve stoffen van plantaardige herkomst.

1 x Frosch Ruitenreiniger Spray Alcohol (500 ml)

De ruitenreiniger met alcohol van Frosch maakt je ruiten en gladde oppervlakken stralend schoon. De natuurlijke en krachtige formule ontvet grondig, zonder sporen na te laten en zonder de gereinigde oppervlakken aan te tasten. Let op: niet geschikt voor plasma- en LCD-schermen. 

1 x Frosch Keukenreiniger Bicarbonate Spray (500 ml)

De Frosch keukenreiniger met zuiveringszout van Frosch is het ideale schoonmaakproduct om de wasbare oppervlakken van je keuken grondig schoon te maken. Dankzij de natuurlijke en krachtige formule met zuiveringszout wordt je keuken weer kraakhelder. De reiniger verwijdert alle sporen van vet, hardnekkig vuil… en laat een fris en aangenaam geurtje achter. Vormt je oven of frietpan een grote uitdaging? Met deze ecologisch verantwoorde keukenreiniger laat je ze weer stralen, net zoals alle oppervlakken die rechtstreeks in contact staan met voedingsmiddelen.

Zo maak je kans op het pakket

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres (zodat ik je kan contacteren) en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie. Reageer dus niet gewoon met “Leuk!” want dan is het niet duidelijk dat je deelneemt aan de giveaway. 

– Volg Vanessablogt op Facebook of Bloglovin en like de winactie. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gevolgd, is je deelname bevestigd. 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan t.e.m. 28 februari 2022. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail en wordt bekendgemaakt in deze blogpost. Veel succes! 

WINNAAR: ARIANE

Veel liefs,
Vanessa xxx

112 reacties

  1. Ik doe erg graag mee, erg leuke winactie 😊😊.
   Groetjes van Anneliese de Waal

 1. Ik doe heel graag mee met de winactie. Ken dit merk nog niet dus ben heel benieuwd ernaar

 2. Ik doe graag mee voor deze winactie. 🤞🍀🎁❣ laat de lente maar komen.en dat de schoonmaakkriebels maar beginnen.

 3. Super leuke winaktie! Klinkt goed deze producten… in ieder geval beter voor het milieu en hopelijk ook beter voor mijn huid (snel uitslag of eczeem), ik kan echt niet met handschoenen aan poetsen. Dus ik doe heel graag mee ☺️

 4. Ik hoop met heel mijn hart dat de lente vlug mag beginnen want die stormen vind ik maar bangelijk! En ja , schitterend dat je dan met ecologisch verantwoorde producten je huisje netjes kan maken en dat het fris ruikt! I love it! Dus waag ik heel graag mijn kans zodat ik al zingend en met open ramen aan de schoonmaak mag beginnen met dit pakket 😉

 5. Weer een súper leuke wedstrijd, ik heb besloten terug mijn kansje te wagen. 😍🍀

 6. Wat zou het leuk zijn om weldra van jullie te horen,
  Want deze prijs kan mijn hartje wel bekoren,
  Ook mannen doen de grote kuis,
  Dus ook hier horen deze toffe produkten thuis.

 7. Oooh! Ik doe heel graag mee! De Frosch WC-reiniger en de badkamerreiniger heb ik nog niet geprobeerd dus daar ben ik extra benieuwd naar.

 8. Producten die we (mijn echtgenote en ikzelf) heel graag willen uitproberen. Is alvast een heel nuttige giveaway We voldoen graag aan de voorwaarden

 9. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende en praktische giveaway. Ideaal met het oog op de grote lenteschoonmaak.

 10. Ik doe graag mee met de winactie. Ik hoop binnenkort een huisje te vinden, die kan ik dan mooi schoonmaken met deze producten.

 11. Ik neem met heel veel plezier deel aan de winactie van Frosch! Grote fan van ecologische producten!

 12. Super leuke winactie en wat lijken mij dit fijne producten om mee schoon te maken het begint inderdaad te kriebelen om een lente schoonmaak te maken maar natuurlijk is het sowieso belangrijk om elke dag de huishoudelijke taken te doen.
  Maar zo’n hele grote schoonmaak op zijn tijd is ook erg efficiënt en vind het ook leuk om te doen.
  Dus ik doe graag mee met de loting love it!

 13. k’waag graag mijn kans voor dit handig en ecologisch Frosch reinigingspakket! ❤

 14. Milieu, duurzaamheid staan hoog in mijn vaandel. Als 68 jarige oma vind ik dat de aarde en iedereen die erop leeft nog veel liefde kunnen geven aan de komende generaties. Daarom kuis ik graag met deze producten van Frosch en neem dus graag deel aan deze actie.

 15. Het zonnetje schijnt! Ik krijg met zo’n toffe actie al helemaal zin om te gaan poetsen. Ik doe graag mee

 16. Poetsen dweilen schrobben soppen, ik doe het behoorlijk vaak. Maar tegen veel schoonmaakmiddelen kan ik niet, krijg er huiduitslag van of irritatie. En werken met handschoenen aan is gewoon niet mijn ding. Vandaar dat ik zo enthousiast ben te lezen dat de producten van Frosch ecologisch zijn! Dus ik maak graag kans 🙂

 17. Zalige prijs! Kan ik eindelijk eens beginnen met de voorjaarsschoonmaak. Graag een kansje hierop. 🙂

 18. Ik doe graag mee omdat ik dit nogniet ken en ben er erg benieuwd naar.
  Om ecologisch schoon te maken

 19. Goedeavond. Bedankt voor deze wedstrijd die me eindelijk de kans geeft om gezonde en milieuvriendelijke producten te gebruiken, het is tijd voor mij om te beginnen!
  Met veel plezier waag ik mijn kans!

 20. Wat een mooi pakket!!
  Ik ben zo niet dol op schoonmaken en poetsen en dweilen, maar ja, het moet wel gebeuren.
  Dus dan ook maar graag met fijne en goede spullen zoals de spullen in dit pakket!!
  Dus tja, ik doe dan ook graag mee met deze actie!!

 21. Het lijkt me leuk om dit ecologische schoonmaakpakket eens uit te proberen dus duimen maar!

 22. Dit zijn producten die helemaal in mijn straatje passen 🙂 Dus ik doe graag mee.
  Intussen volg ik je ook via Bloglovin.

 23. De eerste zonnestralen dienen zich aan en dan beginnen mijn handen meteen te jeuken om het hele huis onder handen te nemen 🙂 en wat lijkt me dat fantastisch om dat met deze Frosch-producten te doen! & vooral omdat dit ecologische producten zijn… dus lief voor mens- dier en vooral milieu!

  Veel Liefs Fenny ^-^

 24. Hoewel ik niet echt van de voorjaarsschoonmaak ben, lijken me dit wel heerlijke producten om in huis mee “los te gaan!”
  Dus ik doe graag mee.

 25. Heerlijk om een lekker schoon huisje te hebben.Met deze schoonmaak middelen

 26. Hier ding ik graag naar mee. Ecologische schoonmaakmiddelen zou ik wel eens willen proberen.

 27. Oh wauw wat een fijne producten zeg! Lekker eco aan de voorjaarsschoonmaak! Heerlijjk en eerlijk!

 28. ik waag mijn kans voor het poetspakket want het zijn goede producten en de lenteschoonmaak komt eraan

 29. Ik ken het merk Frosch niet, maar het lijken me erg fijne producten voor een ecologische levensstijl. Ik probeer ze graag uit!

 30. super actie loot graag mee voor de lenteschoonmaak met deze nieuwe producten lukt het wel om er plezier te hebben met schoonmaken

 31. Ik doe graag mee. Schoonmaken zal nooit mijn hobby worden, maar met zo’n pakket is wel een hele mooie motivatie!

 32. Ik doe heel graag mee! Heerlijk alles weer eens grondig schoonmaken net als vroeger bij ons thuis! Lente is : Grote Schoonmaak!
  Met deze ecologische schoonmaskmiddelen nog veel fijner!

 33. Ik loot graag mee voor een clean en fris huis. En dat nog eens verandwoord ook nog!

 34. Ik wil super graag kans maken op het Frosch reinigingspakket. Betere wereld begin bij je zelf. Dit pakket zal me zeker helpen.

 35. Ik doe graag mee met de winactie. Mijn vriendin en ik doen aan een challenge uit het boek ‘ Het Battle boek voor koppels’, waarbij we moeten proberen een prijsvraag te winnen.

  Nu heb ik een schurft hekel aan schoonmaken, maar met zo’n pakket kom ik er dan echt niet onderuit. Zo win ik de challenge, mijn vriendin doordat ik eindelijk eens schoonmaak. Win Win 🙂

 36. Dit is nog eens een handige win-actie. Ik doe graag mee aan de loting 🤞🏻🍀

 37. Ik loot graag mee voor dit handige schoonmaak pakket! Ik volg je via Facebook (Mooie rooie, op je bericht gereageerd, geliked en gedeeld).

 38. De producten zijn vegan en worden niet getest op dieren, en daar word ik in ieder geval al heel blij van.
  Heb jij ze al geprobeerd? Nee, doe dan ook mee net als ik!

 39. Nog een paar weken wachten en dan ………..DE GROTE JAARLIJKSE SCHOONMAAK !!!! Hierbij komen deze middelen wel héél supergoed van pas !!!!

 40. Goed schoonmaakmiddel kan ik gebruiken ik heb eigen schoonmaakbedrijf zonder
  Personeel properMB
  Dan kan ik het product aan bevelen bij mijn klanten!

 41. Dit lijkt me echt een heerlijk pakket. Ik ben reuze benieuwd, een echte poetsmiep dus ik maak graag een kansje.

 42. Goede middag, ik loot graag mee met deze winactie, want ik vind het fijn om verschillende schoonmaakproducten uit te proberen.

 43. Fijne actie waar ik heel graag aan meedoe! Want met Frosch draag ik in elk geval een groen en verantwoord steentje bij aan een schonere wereld! Wat zou het schitterend zijn om dit geweldige Frosch pakket te winnen, dan kan de grote schoonmaak hier beginnen!

 44. LEUK!! Ik doe graag mee! Goed bezig met deze ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen!! Zin om te gaan beginnen met mijn schoonmaakplanning hier thuis!!

 45. Leuke duurzame producten, altijd op zoek naar een ecologisch alternatief. Ik doe mee!

 46. Hier zou ik graag gebruik van maken. De zon schijnt maar mijn ruiten mogen nog meer shinen. Kom maar op voorjaarsschoonmaak.

Reacties zijn gesloten.