Review: Vaseline Healthy Hands Stronger Nails Handcrème

Geplaatst door

Toen ik onlangs bij de Action was, viel mijn oog op de Vaseline Healthy Hands Stronger Nails Handcrème. Aangezien deze tube slechts € 1.39 kostte, kon ik hem niet laten liggen. Handcrème is onmisbaar tijdens de koude wintermaanden, zeker in combinatie met het veelvuldig handen wassen en ontsmetten. Ik heb vaak last van droge handen en nagelriemen dus dagelijks een handcrème smeren is echt wel nodig. Ik gebruik nu iedere dag de Vaseline handcrème Healthy Hands Stronger Nails, en in deze blogpost deel ik graag mijn ervaring met jullie!

vaseline healthy hands stronger nails handcrème

Beschrijving Vaseline Healthy Hands Stronger Nails Handcrème

‘Herstel droge, gebarsten handen en versterk je nagels met Vaseline Healthy Hands Stronger Nails Handcrème. Deze crème hydrateert en beschermt je handen. Je nagels zijn binnen 2 weken 10 keer sterker dankzij de keratine in de crème.’

Ingrediëntenlijst

AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, DIMETHICONE, STEARIC ACID, GLYCERIN, GLYCOL STEARATE, TRIETHANOLAMINE, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, PETROLATUM, CETYL ALCOHOL, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PARFUM, METHYLPARABEN, CARBOMER, DISODIUM EDTA, STEARAMIDE AMP, HYDROLYZED KERATIN, PROPYLPARABEN, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

vaseline healthy hands stronger nails

vaseline healthy hands stronger nails

Mijn ervaring

Ik vind de Vaseline handcrème Healthy Hands Stronger Nails heel fijn! Het is een dunne crème die vlot smeert, snel intrekt en niet vettig voelt. Doordat het een dunne crème is, moet je wel opletten dat er niet te veel crème in een keer uit de tube komt. Maar eens je dat weet, kan je hier rekening mee houden en is het uiteraard geen probleem.

Ik gebruik de crème voor mijn handen en smeer er ook mijn nagels en nagelriemen mee in. Wanneer ik dit dagelijks doe, zijn mijn handen en nagelriemen veel minder droog. Soms ben ik weleens te lui om te smeren of vergeet ik het simpelweg omdat ik druk bezig ben, en dan merk ik dat ook meteen aan mijn handen. 

Door de keratine in de crème zouden je nagels binnen 2 weken 10 keer sterker worden. Daar kan ik weinig over zeggen aangezien mijn nagels al vrij sterk zijn van zichzelf. Het enige wat ik kan zeggen is dat mijn nagels (en handen) er zeker niet slechter uitzien sinds ik de Vaseline handcrème gebruik. Ook de bloemige geur vind ik heel prettig. Hierdoor is het zeker geen straf om de crème te smeren. Ja, ik ben heel tevreden over deze handcrème en ik ga hem zeker opnieuw kopen!

De Vaseline Healthy Hands Stronger Nails Handcrème is te koop bij diverse drogisten. Ik raad aan om hem bij Action te kopen omdat hij daar het goedkoopste is. Een tube van 75 ml kost slechts € 1.39 bij Action, terwijl hij bij Kruidvat € 4.79 kost. Dat is toch veel verschil, vind ik.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: NIEUW: Vaseline lanceert Expert Care gamma in België