NIEUW: Vaseline lanceert Expert Care gamma in België

Geplaatst door

Persbericht – Iedereen kent natuurlijk de iconische Vaseline zalf die huid en lippen beschermt en verzorgt. Aangezien het winterseizoen is aangebroken, gaat Vaseline nog een stap verder. Onze handen en huid hebben sowieso te lijden onder de koude. Het veelvuldig ontsmetten en wassen door toedoen van de coronacrisis maakt het er niet beter op. Gevolg? Een droge, jeukende huid. Om deze te helpen herstellen lanceert Vaseline zijn Expert Care gamma, bestaande uit vier nieuwe producten, speciaal om jouw droge huid te verwennen en verzorgen.

vaseline expert care

Vaseline Expert Care: een voedende bescherming

Het Expert Care gamma is samengesteld uit verschillende producten die geschikt zijn voor verschillende huidtypes. Terwijl een droge huid kan herstellen door het gebruik van een gewone lotion, heeft een extreem droge huid extra hulp nodig. Het Vaseline team heeft elke formule ontworpen om producten met de beste, klinisch geteste en bewezen ingrediënten aan te bieden.

Ingrediënten die het verschil maken

Het Expert Care gamma bestaat uit ingrediënten met elk hun eigen unieke en herstellende eigenschappen.

  • Glycerine: sterk hydraterende stof waarvan klinisch is bewezen dat het de hydratatie bevordert. Glycerine is een humectant, wat wil zeggen dat de stof vocht in de huid kan aantrekken en vasthouden.
  • Petroleum jelly: occlusief/ afsluitend bestanddeel dat de huid beschermt en helpt vocht in de huid vast te houden.
  • Pro-lipiden: natuurlijke huidbestanddelen die de buitenste huidlaag helpt op te bouwen. De lipiden bevorderen de gezondheid van de barrière en stimuleren NMF’s (afgekort Natural Moisturizing Factor).

Het volledige gamma is dermatologisch getest, klinisch bewezen en geschikt voor een gevoelige huid. Bovendien zijn de producten binnenkort (vanaf januari 2022) ook in de supermarkt te verkrijgen.

vaseline expert care
Het gamma: de redding voor jouw (droge) huid

Vaseline Instant Dry Skin Rescue Bodylotion

Deze rijke, crèmige lotion absorbeert snel en zorgt voor een intense hydratatie om de droge huid te helpen herstellen. Deze zal hierdoor zachter aanvoelen en er gezonder uitzien. De Vaseline Instant Dry Skin Rescue Bodylotion is ook uitermate geschikt als handcrème bij extreem droge handen. De huidherstellende formule combineert de kracht van hyaluronzuur, glycerine, pro-lipiden en microdruppels van de Vaseline Original Protecting Jelly en deze formule helpt de droge huid vanaf het eerste gebruik herstellen. De bodylotion is dermatologisch getest, geurvrij en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Ook verkrijgbaar in een tube van 75 ml, handig voor onderweg.

Beschikbaar in 75 ml en 400 ml, aanbevolen verkoopprijs: € 4,99 en € 9,99.

Vaseline Expert Dry Skin Rescue Body Lotion

Vaseline Elasticity Restore Bodylotion

De speciale Elasticity Restore formule helpt de elasticiteit van de huid verbeteren, zorgt voor een krachtige hydratatie en herstelt de huid. Het resultaat is een gladdere huid die er zowel gezonder als jeugdiger uitziet. Bovendien geeft de niet-vette, licht geparfumeerde formule een zijdezacht huidgevoel. Deze geavanceerde vochtinbrengende formule is samengesteld met collageen, pro-lipiden en microdruppels van de Vaseline Original Protecting Jelly. Deze formule helpt de elasticiteit van de huid vanaf het eerste gebruik te verbeteren. Deze dermatologisch geteste lotion is uitermate geschikt voor zowel de gevoelige huid als de droge, rijpe huid.

Beschikbaar in 400 ml, aanbevolen verkoopprijs: € 9,99.

Vaseline Expert Elasticity Restore Body Lotion

Vaseline Dry Skin Healing Balm

Helpt de droge huid van je lichaam te herstellen vanaf het eerste gebruik en zorgt voor een intense hydratatie van maar liefst 72 uur. De Vaseline Dry Skin Healing Balm is geschikt voor dagelijks gebruik en ook ideaal om ‘s nachts de zeer droge huid te verzorgen. De huidherstellende formule combineert de kracht van glycerine, pro-lipiden en microdruppels van de Vaseline Original Protecting Jelly. De Vaseline Dry Skin Healing Balm is dermatologisch getest, geurvrij en geschikt voor de gevoelige huid.

Beschikbaar in 250 ml, aanbevolen verkoopprijs: € 8,99.

Vaseline Expert Dry Skin Healing Balm

Deze producten zijn vanaf januari 2022 verkrijgbaar bij diverse drogisten en supermarkten.

Veel liefs,
Vanessa xxx