Lik je vingers af dankzij de snack inspiratie van DOMO

Geplaatst door

Pannenkoeken, die gaan er altijd wel in! En als er één gelegenheid is wanneer er zeker van gesmuld mag worden, dan is dat Maria-Lichtmis wel. Deze religieuze dag, 40 dagen na Kerstmis, is ondertussen beter gekend als de dag van het pannenkoekenfestijn en voor het branden van kaarsjes. Als je niets hebt met deze dag, dan is ook de Krokusvakantie het perfecte moment voor een stapel pannenkoeken! Niets leuker toch dan samen met de kinderen, je lief of vrienden vrolijk aan de slag te gaan met allerlei lekkers?

pannenkoeken versieren tips

Samen pannenkoeken bakken, versieren en opsmullen

Blijf je tijdens dit pannenkoekenfeest graag dicht bij je gezin? Of wil je graag samen met de kinderen aan de slag? Dan heeft DOMO hét geknipte toestel voor je! Deze ronde DOMO pannenkoekenplaat heeft een diameter van bijna 38 cm die jou extra grote pannenkoeken laat bakken of net vijf kleintjes via de extra handige verdeelplaat. Zo beleef je samen bakplezier en is iedereen vlug bediend!

Beide platen van dit toestel hebben een hoogwaardige anti-aanbaklaag en komen met een handige spatel en deegverdeler om geknoei te vermijden. Extra tip: Haal leuke en kleurrijke toppings in huis, zo kunnen de kinderen hun creativiteit volledig loslaten op die lekkere pannenkoeken. Fun en volle buikjes gegarandeerd!

De adviesverkoopprijs van de DOMO Pannenkoekenplaat DO9227P is € 79,95.

Team pannenkoek of team wafel?

Sluiten jouw (b)engeltjes zich liever aan bij team wafel, dan bij team pannenkoek? Ook dan heeft DOMO de ideale keukenassistent die je helpt naar creaties tot in de perfectie! De ‘Waffle Genius’ – en dat verklapt de naam dus al snel – is meer dan een simpele bakmachine. Dit digitaal wafelijzer van DOMO bevat vijf programma’s en zeven bruiningsgraden, heeft een timer en signaleert daarmee wanneer je wafels klaar zijn. Zo hoef jij het ijzer niet om de haverklap te openen om te zien hoe ver ze al gegaard zijn. Lusten de kinderen het liefst een Brusselse-, Luikse- of graag een ontbijtwafel? Met deze genius kan het allemaal!

De adviesverkoopprijs van het digitaal Wafelijzer ‘Waffle Genius’ DO9219W van DOMO is €119,95.

NIEUW: 5-in-1 Snack Party

Heb je kinderen bezig te houden tijdens de krokusvakantie? Natuurlijk weet DOMO ook hier weg mee, meer zelfs! De gloednieuwe Snack Party biedt hen naast lekkere tussendoortjes ook echt entertainment. Ideaal voor een grijze dag in het weekend of wanneer de verveling toeslaat tijdens de vakantie.

Dit baktoestel bevat vijf sets verwisselbare platen waardoor je naast croques en wafels ook donuts, wafels op een stokje en zoetigheden in dierenvormpjes kan maken. Met andere woorden, elke dag van de week een nieuwe snack met maar één toestel! Super leuk om samen aan de slag te gaan en de zoete beloning achteraf maakt dit een topactiviteit voor het hele gezin.

De adviesverkoopprijs van de Snack Party (5-in-1) DO9242W van DOMO is € 54,95.
Beschikbaar vanaf februari 2022.

All the way

Krijg je niet genoeg van al dat bakplezier? Probeer dan ook eens zelf roomijs te maken. Dit lijkt een hele klus, maar eigenlijk is het super simpel én de voldoening is o-zo-groot! Dankzij de roomijsmachine van DOMO moet je creatie maar een uur draaien tot je jouw gasten (of gewoon jezelf) verbluft met wat jij net klaarspeelde.

Naast hoeveelheden roomijs van twee liter maak je met het toestel ook gelato, sorbet en frozen yoghurt. De machine heeft een digitale timer, bevat een verwijderbare roestvrijstalen kom alsook een spatel en maatbeker. Kortom, het heeft alle tools om je wafels of pannenkoeken snel te laten vergezellen van een bol zelfgedraaid ijs.

De adviesverkoopprijs van de roomijsmachine DO9201I van DOMO is € 349,00.

Op zoek naar nog meer toestellen voor fun met de kinderen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van DOMO.

Persbericht

Veel liefs,
Vanessa xxx