Refurbished iPhones, de voordelige keuze

Geplaatst door

Een steeds bekender fenomeen is de refurbished iPhone. Ze zijn een stuk voordeliger dan nieuw en daarnaast draag je ook bij aan een beter milieu. Refurbished iPhones zijn iPhones die worden hergebruikt. Maar toch verschillen ze van tweedehands. Dat komt omdat refurbished iPhones gecontroleerd worden op technische mankementen. Onderdelen worden ook gerepareerd of vervangen indien nodig. Omdat er voor refurbished iPhones niet gegraven hoeft te worden naar delfstoffen, draag je bij aankoop bij aan een CO2-reductie. Voor de productie van nieuwe iPhones is namelijk het graven naar delfstoffen nodig om de behuizing en materiaal te kunnen produceren. De vraag die komt kijken is: welke refurbished iPhone is de beste keuze? In deze blog licht ik je twee iPhones toe die zeker het overwegen waard zijn.

refurbished iphone

De kleine compacte vriend

De iPhone 8 refurbished is een top toestel. Althans, als je van compact en voordelig houdt. Met de iPhone 8 heb je een toestel van 4,7 inch in handen. Dit is een perfect broekzakformaat. Daarnaast beschikt deze iPhone over Touch ID, waardoor je gemakkelijk je iPhone kan ontgrendelen met je vinger. De iPhone 8 heeft een 12MP camera en filmen in 4K is ook mogelijk. Dit zorgt ervoor dat je foto’s en filmpjes er scherp uitzien. Zeer voordelig is de iPhone 8 refurbished via forza-refurbished.be te verkrijgen. Bovendien beschikken ze over het keurmerk Refurbished, waardoor je verzekerd bent van een goede aankoop.

De premium multimediamagnaat

Als er een toestel is dat veel in zijn mars heeft, is het wel de iPhone X. Met de iPhone X kan je prima urenlang games spelen, films streamen, portretfoto’s schieten en muziek luisteren. De iPhone X heeft een prachtig 5,8 inch OLED-scherm, een dubbele 12MP camera en een snelle, krachtige processor. De iPhone X is het eerste model van Apple met de kenmerkende inkeping in het scherm. 10 jaar iPhone resulteerde in dit herontwerp. Apple nam met de iPhone X afscheid van Touch ID en introduceerde Face ID. Met Face ID kan je je iPhone ontgrendelen door het tonen van je gezicht.

De iPhone X of de iPhone 8?

Laat ik met de deur in huis vallen: beide toestellen zijn top. De enige twee punten die ertoe doen zijn de prijs en hetgeen wat je er mee wil doen. Hoewel beide toestellen refurbished al behoorlijk voordelig geprijsd zijn, is de iPhone 8 het goedkoopst. Je krijgt daar een compact toestel met prima specificaties voor terug. Daarnaast beschik je ook over Touch ID. Geef je hier om? Dan is de iPhone 8 jouw toestel! De iPhone X is daarentegen iets duurder, maar geeft je een premium design met premium specificaties. De roestvrijstalen rand houdt prettig vast en de camera van de iPhone X is buitengewoon geschikt voor het maken van portretfoto’s. Behoefte aan deze elementen? Dan is de iPhone X zonder twijfel de beste keus.

is een refurbished iphone goed

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *