Review: Lush Mr Loba Loba Bath Bomb

Geplaatst door

Onlangs liet ik jullie kennismaken met de Lush Love Bug Bath Bomb uit de Lush Valentijnscollectie 2022. Vandaag stel ik de Lush Mr Loba Loba Bath Bomb voor aan jullie! Deze kreeft ziet er niet alleen superleuk uit, maar ruikt ook ontzettend lekker naar zoete benzoë en tonka. Bovendien kleurt Mr Loba Loba het badwater prachtig rood. Kijk maar mee!

lush mr loba loba bath bomb

Beschrijving Lush Mr Loba Loba Bath Bomb – € 5,00

‘You’re my lobster! Geniet van de boombastic, romantic, fantastic geuren van zoete benzoë en tonka.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Parfum, Benzoëhars (Styrax tonkinensis pierre), Tonka Absolue (Dipteryx odorata), Etherische Amandelolie (Prunus amygdalus amara), Water (Aqua), Natrium Alginaat (Algin), Glycerine, Disodium Lauryl Sulfosuccinaat, Dipropyleen Glycol, Propyleen Glycol, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Natrium Carboxymethyl Cellulose, Coumarine, Geraniol, Kleurstof 14700, Kleurstof 16035, Kleurstof 45410, Kleurstof 19140, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 17200.

lush mr loba loba

Hoe Lush Mr Loba Loba gebruiken?

Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Hier gaan we!

Mijn ervaring

De Lush Mr Loba Loba bath bomb ziet er superleuk uit en ook in bad stelt hij me niet teleur. Als je naar bovenstaande foto’s kijkt, dan snap je meteen wat ik bedoel. De bomb zorgt voor een prachtig kleurenspektakel en uiteindelijk wordt het water helemaal rood. De hartjes die op de kreeft zitten, zakken direct naar de bodem. Deze hartjes doen verder niets maar ze zijn wel een leuk detail voor Valentijn. 

Mr Loba Loba heeft een zoete, warme en verleidelijke geur. Het is echt zo’n zwoele geur die bij Valentijn past. De geur is duidelijk aanwezig in bad en blijft ook nog een tijdje op mijn huid hangen zodra ik uit bad ben. Dat vind ik heel fijn! Mr Loba Loba maakt mijn huid ook zacht. Je leest het: ik heb alleen maar pluspunten over deze bath bomb en ik raad hem dan ook zeker aan. Of je Mr Loba Loba nu deelt met je lover of er alleen mee in bad gaat, het is sowieso genieten!

lush mr loba

De Lush Mr Loba Loba Bath Bomb kost € 5,00 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Let op: deze bath bomb behoort tot de Lush Valentijnscollectie 2022 en is dus slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. ik heb deze ook liggen, dit weekend ga ik die samen met Rui eens uitproberen. vond het wel origineel gevonden

Reacties zijn gesloten.