Review: Nails Inc Thirsty Feet Foot Mask

Geplaatst door

Onlangs was ik aan het shoppen bij Zalando en viel mijn oog op het Nails Inc Thirsty Feet Foot Mask. Aangezien ik heel graag voetmaskertjes gebruik en nog geen ervaring had met dit merk, wilde ik het Nails Inc Foot Mask heel graag testen. Inmiddels heb ik het Nails Inc voetmasker gebruikt en vertel ik je graag wat ik ervan vind. Lees je mee?

nails inc thirsty feet foot mask

Beschrijving Nails Inc Thirsty Feet Foot Mask – € 8,95

‘100% katoen. Het Thirsty Feet masker is het perfecte recept voor een vochtinbrengende verzorging van de droge, vermoeide huid. De kracht van de combinatie van groene thee, ginkgoblaadjesextract, zoete amandel- en pepermuntextract, zorgt voor zijdezachte en gladde voeten.’

Ingrediëntenlijst

WATER, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CETYL ETHYLHEXANOATE, MINERAL OIL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BETAINE, CETEARYL ALCOHOL, UREA, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONOL, POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, POLYACRYLATE-13, POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, SORBITAN ISOSTEARATE, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT, SOPHORA FLAVESCENS ROOT EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PRUNUS PERSICA (PEACH) LEAF EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS LEAF (GREEN TEA) EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) LEAF EXTRACT, JANIA RUBENS EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) SEED EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, SALICYLIC ACID, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, ILLICIUM VERUM (ANISE) FRUIT EXTRACT, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE, CITRONELLOL, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.

nails inc foot mask

Hoe moet je het Nails Inc Foot Mask gebruiken?

Trek de sokken aan over je schone, droge voeten en bevestig ze aan je enkels. Laat het voetmasker gedurende 15 tot 20 minuten inwerken. Verwijder de sokken en masseer de resterende essence in. 

Mijn ervaring

Ik vind het Nails Inc Foot Mask heerlijk! De sokken zijn groot genoeg voor mijn voeten (schoenmaat 41), zitten heel comfortabel en blijven door de plakstrips goed op hun plek zitten. Het voetmasker bevat veel crème en daar hou ik van. Ik voel meteen dat mijn droge voeten uitgebreid verzorgd worden en dat is een heel fijn gevoel.

Voor ik het weet, zijn de twintig minuten voorbij en is het tijd om de sokken te verwijderen. Ik masseer de resterende crème nog even goed in en laat mijn voeten daarna nog even aan de lucht ‘drogen’. Het duurt namelijk eventjes voordat het product helemaal in mijn huid is getrokken. Mijn voeten en hielen voelen heerlijk zacht en glad aan. Van die droge huid is niets meer te bespeuren!

Verder heeft het voetmasker een aangenaam frisse, zoete geur en dat vind ik een pluspunt. Ik vind het altijd fijn als mijn voeten uitgebreid verzorgd worden én dat ze lekker ruiken. Wat ik tenslotte ook heel leuk vind, is dat de sokken een tropische print hebben. Ik hou namelijk heel erg van tropische prints. Je leest het: dit Nails Inc voetmasker scoort alleen maar goede punten!

Het is een iets duurder voetmasker maar dat merk ik ook aan de kwaliteit. Bij het Lucovitaal voetmasker hydra sokken had ik dezelfde ervaring. Beide voetmaskers zijn pure luxe voor je voeten en zorgen voor een heerlijk me-time momentje!

nails inc voetmasker

Het Nails Inc Thirsty Feet Foot Mask kost € 8,95 en is te koop bij Zalando.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. ik heb van dit merk enkel nog maar gezichtsmaskers gebruikt. Ben nu wel benieuwd naar die voetmasker. Altijd handig dat de maskers groot genoeg zijn want ook hier maat 41.

  2. Ik ben wel heel erg benieuwd naar dit voeten masker , ik had er nog nooit van gehoord ! Lijkt me heerlijk.

Reacties zijn gesloten.