Review: Lush Candy Cane Bubble Bar

Geplaatst door

Het is roze, wit en zorgt voor uren bubbelplezier… Rara, wat is het? Een zuurstok, maar dan niet eentje voor in de kerstboom of in de snoepjesdoos. Ik heb het over de Lush Candy Cane Bubble Bar! Ik heb deze gestreepte snoeperd onlangs in bad gebruikt en deel graag mijn ervaring met jullie. 

lush candy cane bubble bar

Beschrijving Lush Candy Cane Bubble Bar – € 6,00

Deze Lush bubble bar ziet eruit als een roze-witte zuurstok. Mocht je niet weten dat het een bubble bar is, zou je hem zo in de kerstboom hangen of in de snoepjesdoos leggen. Volgens Lush zou Candy Cane een frisse pepermuntgeur hebben, maar klopt dat wel?

Ingrediëntenlijst

Natrium Carbonaat, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Lauryl Betaïne, Parfum, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Pepermuntolie (Mentha arvensis), Titanium Dioxide, Alpha-Isomethyl Ionone, *Limonene, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 45410

Hoe moet je de Lush Candy Cane Bubble Bar gebruiken?

Houd de gestreepte snoeperd onder de kraan tot er genoeg bubbels tevoorschijn komen en geniet van de lekkere geur. De vrolijke vlokken schuim houden je wel even zoet. 

candy cane bubble bar

candy cane

Mijn ervaring

Ik vind de Lush Candy Cane Bubble Bar heel fijn! Allereerst ziet de wit-roze zuurstok er superleuk uit, en ook in bad maakt hij me enthousiast. Ik hoef de bubble bar maar even onder de kraan te houden en er komt al een heleboel schuim tevoorschijn. Ook krijgt het badwater een mooi roze kleurtje. I love it!

Volgens Lush zou Candy Cane een frisse pepermuntgeur hebben, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik ruik inderdaad munt, maar de zoete snoepjesgeur neemt toch wel de bovenhand bij deze bubble bar. De geur doet me zelfs denken aan Snow Fairy, de bekende snoepjesgeur van Lush. Raar dat dit niet wordt vermeld op de Lush website, maar daar zijn reviews zoals deze dus handig voor. Ik hou heel erg van de Snow Fairy geur dus mij hoor je niet klagen, haha. De pepermuntgeur en zoete snoepjesgeur vormen een heerlijke combinatie!

De Lush Candy Cane Bubble Bar kost € 6,00 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Deze bubble bar behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Deze is hier ook een favoriet. Dit jaar heb ik wel een keertje overgeslagen omdat ik al zoveel andere bubblebars van de kerstcollectie gekocht had.

  2. Lush heeft zulke vrolijke dingen & deze candy cane is natuurlijk geweldig deze tijd van het jaar 😀

Reacties zijn gesloten.