Aanrader: Giorgio Armani My Way parfum

Geplaatst door

Giorgio Armani My Way behoort tot de populairste damesgeuren en dat begrijp ik heel goed. Het is een bloemige, warme en sensuele geur waar veel harten sneller van gaan kloppen. Daarnaast blijft het intense parfum ook nog eens de hele dag zitten. ’s Ochtends een keer sprayen is genoeg om de hele dag lekker te ruiken. In deze blogpost vertel ik je meer over Armani My Way!

giorgio armani my way

Beschrijving Giorgio Armani My Way parfum

Armani My Way is de geur van ervaringen en connecties voor open-minded nieuwsgierige en authentieke vrouwen die bereid zijn hun horizon te verbreden en betekenisvolle ontmoetingen over de hele wereld te beleven. Deze vrouwengeur is een ontmoeting van duurzaam en solidair aangekochte ingrediënten. Stralende bergamot uit Calabrië & oranjebloesem uit Egypte openen het parfum en ontmoeten een bloemrijk hart van tuberoos en jasmijn afkomstig uit India. Een vleugje levendig cederhout, warme vanille uit Madagaskar en witte muskus verlenen een authentiek karakter aan My Way Armani.

De diepblauwe steen vertegenwoordigt de kleur van onze Aarde, een universele kleur die ons allen verenigt en ons verbindt met elkaar en met onze planeet. De steen wordt omringd door een gouden ring, gegraveerd met de letters Giorgio Armani, symbool van een uniek pad dat verlicht wordt door elke ontmoeting die we beleven. Dit luxueuze parfum is navulbaar.

armani my way

Geurnoten Armani My Way

Basisnoten: cederhout, vanille en witte muskus
Hartnoten: jasmijn en tuberoos
Topnoten: bergamot en oranjebloesem 

Gebruik

Verstuif rechtstreeks op de huid, waarbij je je concentreert op de warme plekken van het lichaam: de binnenkant van de polsen en achter de oorlellen. De warmte die deze gebieden afgeven, verspreiden de geur gedurende de dag en creëren een verslavend spoor. 

my way armani

Verkrijgbaarheid en prijs

Giorgio Armani My Way is verkrijgbaar bij diverse parfumerieën, drogisterijen en Bol.com. Er is tevens een Armani My Way geschenkset verkrijgbaar. Leuk voor onder de kerstboom!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.