Deze producten heb ik in november opgebruikt

Geplaatst door

Vorige maand liet ik jullie zien welke producten ik allemaal heb opgebruikt. Omdat dit artikel zo goed is gelezen én ik het heel leuk vind om te delen, heb ik besloten om er een vaste rubriek van te maken. De voorbije maand heb ik mijn opgebruikte producten dus weer flink verzameld in een mandje. Ben je benieuwd naar de producten en wil je graag weten wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask (review)

Ik vind dit haarmasker heerlijk! Het masker heeft een lekkere kokosgeur en werkt heel goed tegen droog en pluizig haar. Na gebruik is mijn haar zacht en glanzend, en is het makkelijker door te kammen. Ik ben heel tevreden over dit haarmasker en ik ga het zeker nog eens kopen. 

sanex dermo active control

Sanex Dermo Active Control 48h Anti-Transpirant

Dit is een heel fijne deodorant die mijn oksels de hele dag fris laat ruiken. Hij prikt niet en laat geen witte waas achter. Ik koop deze deo trouwens altijd bij de Action omdat hij daar het goedkoopste is. 

phyto specific curl energizing spray

Phyto Specific Curl Energizing Spray

Deze gel-crème zou krullend haar voeden en krullen zacht, mooi vol en beweeglijk maken. Ik kan er maar één ding over zeggen: deze gel-crème plakt verschrikkelijk en maakt je haar stokstijf. Ik heb hem één keer gebruikt voor Lara’s krullen en heb hem direct weggegooid. Echt een miskoop. 

Rituals Serendipity Foaming Shower Gel (review)

Van deze nieuwe Rituals douche foam word ik wél heel blij! Het is een heerlijk, rijk schuim dat superlekker ruikt en mijn huid zacht maakt. Een aanrader voor een heerlijk me-time momentje onder de douche!

The Body Shop Bath Blend Mango (review)

Deze bath blend kan je als douchegel én badschuim gebruiken. Het product ruikt lekker fruitig en zoet naar mango, en maakt mijn huid soepel en zacht. Het enige minpunt is dat de geur snel verdwijnt op mijn huid.

Rituals The Ritual of Ayurveda Coconut Milk Bath (review)

Dit badschuim met kokosmelk heeft een lekker zoete geur zoals ik van de andere Ayurveda producten gewend ben. Verder ben ik er niet zo héél enthousiast over. Het kokosmelkbad maakt mijn huid wel zacht, maar ik had er meer van verwacht. Ik vind dat Rituals betere badproducten in het assortiment heeft.

axe wild fresh bergamot & pink pepper

AXE Wild Fresh Bergamot & Pink Pepper Deodorant & Body Spray

Glenn heeft een AXE deodorant opgebruikt. Deze deo ruikt heel lekker en laat zijn oksels de hele dag fris ruiken. Glenn vindt de AXE deodorants eigenlijk altijd goed en ik ruik ze ook graag.

Kruidvat Micellaire Gezichtsreinigingsdoekjes (review)

Deze reinigingsdoekjes zijn prima voor mijn huid. Ze drogen mijn huid niet uit en verwijderen goed mijn make-up. Ik vind de NIVEA reinigingsdoekjes nog steeds het beste, maar deze Kruidvat doekjes zijn prima voor tussendoor.

simple reviving under eye hydrogel mask

Simple Reviving Under-Eye Hydrogel Mask

Ik vind deze Simple oogmaskers heel fijn. Ze voelen lekker verfrissend aan (zonder op voorhand in de koelkast te liggen) en hydrateren heel goed de huid onder mijn ogen. Ideaal om je ogen ’s ochtends een opkikkertje te geven! De oogmaskers zouden ook lijntjes, wallen en donkere kringen verminderen, maar daar heb ik weinig van gemerkt. Ik zou deze oogmaskers vooral opnieuw kopen vanwege de verfrissende werking.

face sheet mask camomile extract

Face Sheet Mask Camomile Extract (Action)

Dit Koreaanse gezichtsmasker heb ik gekocht bij de Action. Voor € 0,99 vind ik dit een prima masker. Het sheetmasker is verrijkt met kamille extract en heeft een hydraterende en verzachtende werking. Het masker is goed doordrenkt met serum, heeft een frisse en zachte geur, en blijft goed op mijn gezicht zitten. 

Het enige wat ik een beetje raar vind, is dat er niet vermeld wordt hoe lang het masker op je gezicht moet blijven zitten. Niet op de verpakking en niet op de Action website. Ik heb het masker een kwartiertje laten zitten en heb het daarna verwijderd om veilig te spelen.

honey your soul is golden hair mask

Hema Honey Your Soul Is Golden Hair Mask

Ik vind dit Hema haarmasker heerlijk. Het masker bevat honing en amandelmelk waardoor het lekker zoet ruikt. De geur blijft ook na het wassen nog lang hangen. Na gebruik is mijn haar zacht en makkelijker door te kammen. Ik heb lang haar en heb het masker één keer kunnen gebruiken. Wat mij betreft mag Hema hier gerust een fullsize verpakking van uitbrengen zodat ik er langer van kan genieten.

kneipp droomreis badschuim

Kneipp Droomreis Badschuim (review

Dit badschuim met lavendelolie en teunisbloemolie heb ik gebruikt voor Lara’s badjes. Volgens de Kneipp beschrijving zou het badschuim helpen om kinderen rustig te laten ontspannen voor het slapen, maar daar merk ik weinig van. Lara vindt het badschuim vooral leuk omdat het badwater donkerblauw-paars wordt, en omdat het lekker ruikt. We vinden het wel jammer dat het schuim zo snel weggaat.

sanex dermo kids

Sanex Dermo Kids (review)

Deze douchegel en badschuim gebruik ik al sinds Lara baby was en ik gebruik het nog steeds voor haar. Dat zegt genoeg hoe fijn dit product is, toch? Sanex Dermo Kids ruikt lekker, zorgt voor veel schuim en houd Lara’s huid gezond, gehydrateerd en zacht.

Kruidvat Beauty Drink Hyaluron (review)

Deze Kruidvat Beauty Drinks beloven je huid van binnenuit te hydrateren en dat doen ze ook. Sinds ik iedere dag een ampul drink, is mijn huid minder droog en heb ik geen last meer van droge en jeukerige plekjes op mijn gezicht. Ik ben inmiddels aan de tweede box bezig en ik ben nog steeds tevreden over de werking. De perziksmaak is trouwens lekker waardoor het geen straf is om te drinken.

Cien Q10 Anti-Wrinkle Night Cream (review)

Ik vind deze Cien Q10 nachtcrème heel fijn, zeker omdat hij slechts drie euro kost. De nachtcrème ruikt lekker fris en zacht en hydrateert mijn huid goed. De crème smeert ook gemakkelijk uit en trekt snel in. Momenteel gebruik ik nog de dagcrème uit dezelfde lijn, die ook bijna op is.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb (review)

Ik vind de Vanilla Pumpkin bath bomb heerlijk. Deze pompoenvormige bruisbal heeft een zoete, warme herfstgeur (vanille en karamel) en kleurt het badwater mooi oranje. Als ik dit najaar nog eens een bestelling zou doen bij The Body Shop, dan zou ik deze bruisbal opnieuw in mijn winkelmandje leggen. 

Lush bath bombs die ik heb gebruikt (geen verpakking):

Lush Snow Fairy Lights Bath Bomb

Lush Snowball Bath Bomb

Lush You Shall Go To The Ball Bath Bomb

Zo, dit zijn de producten die ik afgelopen maand heb opgebruikt. Heb jij al één van deze producten gebruikt? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Ik heb nog geen van deze producten gebruikt.
    Ga nu zelf ook eens beginnen met alles op te maken voor ik nieuwe dingen koop. Want die voorraad groeit veel sneller aan dan ik het opmaak.

  2. wat heb je allemaal leuke producten opgebruikt. ik ben heel benieuwd naar dat haarmasker.

Reacties zijn gesloten.