WINACTIE: Silan Suprême Wasverzachter Romance

Geplaatst door

Silan Suprême Wasverzachter Romance – Ik hou heel erg van de geur van frisgewassen kleding en beddengoed. Ik word dan ook oprecht blij van wasproducten die lekker ruiken. Herkenbaar? Dan zal jij waarschijnlijk ook blij worden van deze winactie. Eén van jullie kan namelijk 4 flessen Silan Suprême Wasverzachter Romance winnen. Deze luxe wasverzachter heeft een frisse geur van rozen, witte bloemen en sandelhout. Hieronder kan je meer lezen over deze heerlijke Silan Suprême wasverzachter en deelnemen aan de winactie!

silan suprême romance wasverzachter

Silan Suprême Wasverzachter Romance 

Duik in de wereld van ultieme zachtheid en luxe parfums met Silan Suprême wasverzachter. Silan Suprême Romance doet denken aan een wandeling langs de Champs-Élysées in Parijs. De geur is een elegante mix van fris fruitige tonen en de geur van een boeket roze rozen en witte bloemen. De crèmige formule, verrijkt met miljoenen verzachtende elementen, zorgt voor een onweerstaanbare zachtheid van je kleding. De geselecteerde geuren, geïnspireerd op de beste Franse parfums, geven je kleding een unieke en langdurige geur.

silan suprême wasverzachter romance

Winactie: 4x Silan Suprême Romance Wasverzachter

Ben je benieuwd naar de Silan Suprême Romance wasverzachter en zou je deze graag gebruiken voor je was? Dan heb ik leuk nieuws want één van jullie kan 4 flessen van deze wasverzachter winnen!

Dit moet je doen om kans te maken:

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie. 

 Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt.be volgt op Facebook of Bloglovin en de winactie een like geeft. Delen is ook lief!

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan t.e.m. 22 oktober 2021. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail. Veel succes!

73 reacties

 1. Ik hou ook heel erg van de geur van frisgewassen kleding en beddengoed. En in de winter durf ik mijn droogrekje wel eens een tijdje in mijn hall plaatsen en zo kan ik de hele dag genieten van de lekkere geur 🙂 Dus ja hoor, ik waag graag mijn kans.

 2. Silan voor mij de beste wasverzachter en ik waag dus graag een kansje om deze wasverzachters toch te winnen. De romance is er nog altijd bij ons tweetjes en het zou met deze geur en zachtheid van deze silan nog mooier kunnen worden zekers.

 3. Silan is volgens mij de beste wasverzachter.
  Ik heb ze al allemaal uitgetest en, sinds lang, koop ik geen andere meer.
  Zo heerlijk dat de was altijd ruikt maar…deze soort ken ik nog niet, die wil ik heel graag ook leren kennen.
  Hier mijn poging dus om dit misschien te winnen…

 4. Ik ben zeker heel benieuwd naar de Silan Suprême Romance wasverzachter en zou je deze graag gebruiken voor mijn was. 👗🧦👚👖👕

  Heerlijke zachte en lekker geurende 🌼 kleding dat wil ik wel! Ik doe dus graag mee met deze winactie.🍀

 5. Dat klinkt heel lekker! Ik zou het graag eens uitproberen. Silan heeft trouwens sowieso fijne wasverzachters deze ken ik nog niet. Mooie verpakking ook, ik maak graag kans.

 6. Ik waag graag een kansje voor de Silan Suprême Romance wasverzachter. Wie wil er nou geen heerlijk fris ruikende kleding?!

 7. Deze zou ik heel graag willen testen. Ik denk dat ik met Silan heerlijk ruikende kleding krijgt, waar ik nog dagen van kan genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *