Essence adventskalender 2021 “24 sparkling moments of joy”

Geplaatst door

Essence adventskalender 2021 – Wat was het laatste magische moment dat jou echt heeft betoverd? De heerlijke geur van Kerstpunch? Een reis naar een besneeuwd winter wonderland met je familie? Of een “Ik denk aan jou!” berichtje van een goede vriend of vriendin? Het zijn de kleine dingen die ertoe doen! Eigenlijk zouden we bij dit soort momenten toch eens meer stil moeten staan – vooral in de dagen voorafgaand aan Kerstmis.

Wat nooit gemist mag worden, ongeacht hoe oud je bent? Een liefdevolle, gevulde adventskalender die tot kerstavond elke dag een glimlach op ons gezicht tovert! Kerst wordt onvergetelijk dit jaar met de Limited Edition Essence adventskalender 2021 “24 sparkling moments of joy”, omdat je kunt uitkijken naar 24 oogverblindende en creatieve verassingen.

essence adventskalender 2021

 

Essence adventskalender 2021 

We willen niet te veel verklappen! – maar voor iedereen die net zo enthousiast is als wij hebben we een sneak peek! Er zijn 21 deurtjes met Limited Edition producten en achter de andere drie deurtjes zijn onze favorieten uit het standaard assortiment verstopt.

Om wat voorbeelden te geven: een unieke luminious blush in een zachte rosé tint wacht om ontdekt te worden. Een verzorgende lippenbalsem en een hooggepigmenteerde lipstick zorgen voor een prachtige Kerst liplook. Dankzij de mini nagel primer blijven jouw nagelcreaties de gehele kerst zitten, en langhoudende oogmake-uplooks zijn gegarandeerd met de creamy oogschaduwbasis in een lichtbruine kleur. Last but not least, een superzachte oogschaduwblender en een bijpassende cleansing tool wachten op jou in de adventskalender!

adventskalender essence 2021

De Essence adventskalender is bij Kruidvat verkrijgbaar van eind oktober tot eind november 2021. De adviesprijs is € 24,99. Op Boozyshop.nl is hij nu al te koop! 

Persbericht

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Had het persbericht ook gekregen. Ze zijn er vroeg bij. Zo te zien zitten er wel mooie producten in

Reacties zijn gesloten.