WINACTIE: Een heerlijk Kneipp pakket (3 winnaars)

Geplaatst door

Hoera, het mooie merk Kneipp bestaat 130 jaar en dat wordt gevierd! En wat nóg leuker is: jullie mogen dit feestje meevieren! In samenwerking met Kneipp mag ik 3 heerlijke Kneipp pakketten weggeven. Bij de meeste winacties op mijn blog wordt telkens één winnaar gekozen, maar dit keer zullen er dus 3 winnaars zijn. Wil je graag kans maken? Scrol dan snel naar beneden!

kneipp winactie

Inhoud van het Kneipp pakket

– 2 lippenbalsems (een amandel variant & een hydro variant)
– Douche foam Soft Skin amandelbloesem
– Body lotion Soft Skin amandelbloesem
– Refreshing Cleansing Gel van de Mindful Skin lijn 

Hoe kan je deelnemen?

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
– Volg Vanessablogt op Facebook, like & deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd! 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 11 juli 2021. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaars. Vervolgens zal Kneipp de pakketten naar de winnaars sturen.

Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

73 reacties

 1. Heerlijk pakket!! Winnen doe ik dan ook graag. Een lekker verwenpakket.

 2. Waar is dat feestje ?
  Hier is dat feestje !
  Gefeliciteerd en ik feest graag mee !!

 3. Dat komt hier zeker goed van pas! Wij zijn fan van Kneipp’s heerlijke geurtjes.
  Ik loot graag mee.

 4. Oh heerlijk! Kneipp heeft fijne produkten. Ik doe heel graag mee.

 5. Wat een fijne actie weer! Mijn partner is echt verslaafd aan de producten van Kneipp. En natuurlijk gebruik ik ze zelf stiekem ook. Graag een kansje ❤.

 6. Oh wat heerlijk! Die geuren van Kneipp zijn zo lekker. Ik doe heel graag mee

  1. Top!! Fantastisch zo’n complete set!! Kneipp is dan ook een erg goed product! Wij doen dus graag mee!

 7. Heerlijk wat een verwennerij weer. Ik waag graag een kansje hiervoor

 8. Wat een toffe actie van jou Vanessa…ik waag graag een kansje hiervoor.

 9. Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende giveaway vol heerlijke verwennerij !

 10. VANHARTE GEFELICITEERD Kneipp met jullie 130 jarig bestaan 🥳 wat een prachtige 🥳 WINACTIE 🥳 van Vanessablogt.be en Kneipp, ik waag graag mijn kans voor dit prachtige Kneipp verwenningspakket , fingers crossed ,i liked & shared

 11. doe zeer graag mee voor dit heerlijke pakketje, kneipp zeer goede producten

 12. Wow, superprodukten , ik doe zeker mee om die te winnen!!!

 13. Kneipp heeft zulke lekkere producten! Vorig jaar tijdens mijn vakantie heb ik hun Happy moments douchefoam gebruikt en toen de fles op was, heb ik hem achter in mijn kast gezet. Nu ruik ik er af en toe nog aan en denk dan weer terug aan de heerlijke vakantie. Ik doe graag mee voor een heerlijke nieuwe douchefoam. Ik heb geen Facebook, maar volg je wel op Bloglovin

 14. Zou het graag eens uitproberen winnen zou leuk zijn voor de producten te leren kennen

 15. Ik doe graag mee. Leuk dat er 3 mensen winnen wat extra kans 🙂

 16. Oeh… wat een heel erg fijn pakket vol mooie producten! Ik doe graag mee ♥️

 17. Ik vier het 130 jarig bestaan van Kneipp heel graag mee 🎈🎉met zo’n heerlijk Kneipp pakket! Daar word ik nu super vrolijk van! 😃

 18. Ik maak erg graag kans op zo’n heerlijk verwenpakket.

 19. Kneipp is altijd fijn, ik doe graag mee en deel de actie op Facebook.

 20. Fantastisch zulke goede producten
  daar wil ik zeer graag voor meedoen .

 21. Leuke winactie. Hun producten zijn echt zalig. Succes iedereen

 22. Wat een fijne winactie! Ik doe graag mee, tijdend de zwangerschap kan ik nog extra genieten van een verwenmomentje met Kneipp.
  Ik like het via bloglovin

 23. Wat ik ben dol op de heerlijke producten van Kneipp. Natuurlijke geuren. Alvast proficiat met hun 130 jarig bestaan. En dankjewel Vanessablogt.be voor deze leuke actie. Hopelijk mag ik die winnaar zijn. Fingers crossed 🤞

 24. Wie wil dit nu niet winnen. Bij de producten van Kneipp moet ik denken aan pure luxe. Hiermee maak je van je badkamer een eigen wellness.

 25. Klinkt heerlijk! Ik maak graag kans en heb meegedaan via Facebook en Bloglovin.

 26. Ik zou graag meedoen aan de winactie van het Kneipp pakket, ik verhuis deze week en het lijkt me heerlijk voor na de verhuizing.

 27. Wat lijkt deze mama het heerlijk om met zo’n mooi pakket verwend te worden 🤗 geliked en gedeeld

 28. graag een kansje gewaagd voor de superprodukten van Kneipp

 29. Hiermee zet ik maar wat graag mijn liefste in het zonnetje! ☀️

 30. Ik ben dol op Kneipp en maak dan ook graag kans op dit heerlijke pakket!

 31. Ik ben je gaan volgen doordat mijn vriendin/ collega Renée je al heel lang volgt en altijd positieve verhalen over je heeft! En de win acties zijn echt geweldig ♡ Ik doe héél graag mee!

 32. Jezelf verwennen is een feest. En aangezien er met dat hele corona gedoe geen gelegenheid is geweest. Om een “spa-dagje” thuis te organiseren. Wil ik heel graag in de positie verkeren. Om me onder te dompelen met Kneipp want wat een genot. Als je jezelf geheel van top tot. Teen verzorgd en positieve aandacht geeft. Weet je weer waarom je leeft. Wat een feest voor Kneipp en zou het ook zijn voor mij. Om straks te genieten en super blij. Te worden en te zijn met dit fantastische kado. Hoop dat ik win, ja ik hoop het zó!!!

 33. Wat een verwennerij! Ik kan altijd erg genieten van de fijne prodcuten van Kneipp, echt een van mijn favoriete merken. Natuurlijk ga ik een gokje wagen! 🍀 Ik volg je op Bloglovin + (loved)

 34. lekker spul en al jaren vertyrouwd…, leuke actie dus iedereen veel succes en win en bad plezier gewenst

  groetjes uit Almere

  Anton Hompe

 35. I love Kneipp ❤️
  Ik word helemaal blij van dit verwenpakket! Duimen dat ik ga winnen! ☺️

 36. Heel mooie actie en met een prachtige prijs : 3 winnaars die heel gelukkig zullen zijn met dit mooie pakket. Als ik win zou ik jhet heel graag aan mijn echtgenote schenken. Ze is een echte Kneipp-fan

 37. lekker om mijn zus mee te verrassen die altijd voor een ander klaar staat en druk is met haar werk in de gehandicapten zorg

 38. Ik doe overduidelijk mee! Dit wil je toch gewoon winnen? Nou… ik in elk geval wel!

 39. Wat een heerlijke verwennerij! Ik zou hier graag onze dochter mee willen verrassen omdat ze een enorm goed rapport heeft behaald op school! Tijd voor ontspanning! Kortom, ik doe graag mee.

Reacties zijn gesloten.