Review: Lush Avobath Bath Bomb

Geplaatst door

Onlangs ben ik in bad geweest met de Lush Avobath bath bomb. De combinatie van citroengras- en bergamotolie geeft je nieuwe energie, terwijl de avocado en olijfolie je huid voeden en beschermen tegen uitdroging. Althans, dat wordt beloofd, maar klopt het ook? Je leest het in mijn review!

lush avobath bath bomb

Beschrijving Lush Avobath bath bomb – € 5,50 per stuk

‘Begin je dag goed met Avobath: de combinatie van citroengras- en bergamotolie geeft je nieuwe energie terwijl de avocado en olijfolie je huid voeden en beschermen tegen uitdroging. Groen glitterpoeder zorgt voor extra schitterend badwater.’

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Verse Avocado (Persea gratissima), Biologische Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea), Citroengrasolie (Cymbopogon citratus), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Rozenhoutolie (Aniba rosaeodora), Gardenia-extract (Gardenia jasminoides), Titanium Dioxide, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum, Kleurstoffen

Lush bath bomb Avobath

avobath

lush avobath

avobath bath bomb

Mijn ervaring

De Lush Avobath bath bomb klinkt veelbelovend, maar valt helaas tegen voor mij. Wanneer ik aan de bruisbal ruik, is de geur heel sterk aanwezig. Maar zodra ik de bruisbal in bad laat vallen, ruik ik bijna niets meer en dat vind ik jammer. De avocado en olijfolie doen wel goed hun werk want mijn huid voelt zacht aan, wat zeker een pluspunt is. Het badwater is, net als de bruisbal, helemaal groen en bevat subtiele glitters. Deze glitters blijven niet aan mijn huid plakken. 

Omdat de geur zo snel vervliegt, zou ik deze bruisbal niet meer opnieuw kopen. Ik koop namelijk graag Lush bath bombs vanwege de lekkere geuren en daarom is dit een tegenvaller. Ik denk dat het de eerste keer is dat ik een negatieve review schrijf over een Lush bath bomb. Maar hé, negatieve reviews mogen ook gelezen worden!

lush bath bomb avobath

De Lush Avobath bath bomb kost € 5,50 en is te koop in de Lush winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush The Comforter Bath Bomb

Eén reactie

  1. Dol op bergamot, ook in thee 😀 Dus deze bathbomb is echt wat voor mij !!

Reacties zijn gesloten.