Dit kochten we bij IKEA

Geplaatst door

Gisteren zijn Glenn en ik naar IKEA geweest. We hadden een aantal spullen nodig, en zoals verwacht zijn we nog een paar leuke dingen tegen gekomen die we absoluut mee naar huis wilden nemen. In deze blogpost laat ik jullie zien wat we allemaal hebben gekocht. Kijk je mee?

KNIPPARV kussen – € 12,99 per stuk

Allereerst kochten we twee KNIPPARV kussens voor in onze zetel. De kussens hebben mooie, goudgele strepen en zijn 50 x 50 cm groot. Wat ik een pluspunt vind is dat de kussens en hoezen in de wasmachine mogen. We hebben al kussens gehad waarbij dat niet mocht en dat is toch wel vervelend. 

LAGT strijkplankhoes – € 4,99

Ik strijk weinig, maar sommige kledingstukken moeten gewoon gestreken worden. Omdat onze huidige strijkplankhoes is versleten, hebben we een nieuwe hoes gekocht. Eerlijk gezegd vind ik het een heel lelijk exemplaar, maar het is natuurlijk ‘maar’ een strijkplankhoes. Gelukkig hoef ik er geen uren naar te kijken, haha.

HJÄLTE keukengerei – € 3 per stuk
Rek voor keukengerei – € 3,50

De laatste tijd gebruiken we steeds meer anti-aanbak pannen en kommen, terwijl we nog veel metaal keukengerei hebben. Dit maakt helaas krassen op de anti-aanbaklaag. Daarom hebben we wat nieuw, plastic keukengerei aangeschaft. Ook kochten we meteen een rek om het keukengerei in te zetten.

SINNLIG geurkaars kersen / felroze – € 2

Tja, wie kan de geurkaarsen in IKEA weerstaan? Ik alvast niet, haha. Omdat we thuis nog een paar geurkaarsen in voorraad hebben, heb ik het bij één geurkaars gehouden (schouderklopje voor mezelf). Dit keer heb ik gekozen voor een kaars met kersengeur. Op het eerste gezicht ruikt ze heerlijk, ik ben benieuwd!

GRADVIS vaas (roze) – € 7,99
STILREN vaas (wit) – € 9,99

Ik hou van verse bloemen in huis. Ze fleuren het interieur én mijn humeur helemaal op. Tot nu hadden we alleen transparante vazen in huis en daar mocht wel eens verandering in komen. Mijn oog viel op deze twee prachtige vazen. Ik kon niet kiezen dus legde ik de twee vazen in onze winkelkar. Leuk om eens af te wisselen!

EMTEN badmat – € 4,99 i.p.v. € 9,99 per stuk

We hebben al een roze badmat in de badkamer liggen. Omdat we ze heel fijn vinden, wilden we graag nog een tweede exemplaar aanschaffen. Dat is handig voor als de ene badmat moet gewassen worden. Momenteel is er korting op de EMTEN badmatten en daarom hebben we er meteen twee meegenomen.

Op de foto zien de badmatten er een beetje anders uit dan in het echt. Ik heb deze foto’s ’s avonds gemaakt, wellicht ligt het daaraan. Mocht je interesse hebben, raad ik aan om een kijkje te nemen op de IKEA website.

CHOSIGT ijslollyvorm – € 2 voor 6 stuks

In de zomervakantie (als de zomer er ooit nog aankomt) willen we graag zelf ijsjes maken met Lara. Deze ijslollyvormen komen daarvoor goed van pas!

JÄRVFJÄLLET bureaustoel – € 169

Glenn’s huidige bureaustoel is kapot dus ging hij op zoek naar een nieuwe. Het is deze JÄRVFJÄLLET bureaustoel geworden. Glenn heeft voor de blauwe variant gekozen, maar de stoel is ook verkrijgbaar in het zwart, wit en donkergrijs. De bureaustoel is zo ontworpen dat je de neksteun, de lendesteun, de hoogte en de zitdiepte kan instellen. Op die manier past de stoel bij je lengte en lichaamsvorm. Zeker niet onbelangrijk als je veel achter je bureau werkt, zoals bij Glenn het geval is. 

Op dit moment waren de armleuningen uitverkocht, deze komen er later nog bij!

RIGGA kledingrek – € 14,99

Ik had een kledingrek nodig om mijn (lange) zomerkleedjes op te hangen. In onze kledingkast is hier geen plaats voor. Ik heb gekozen voor een wit RIGGA kledingrek. Het kan op verschillende niveaus worden vastgeklikt. Ook heeft het rek wieltjes waardoor ik het makkelijk kan verplaatsen, ideaal!

Daim mini – € 4,95 per pak (nu 2+1 gratis)

Natuurlijk verlaten we IKEA nooit zonder ook wat lekkers mee naar huis te nemen. We kochten drie pakken Daim mini omdat het momenteel 2+1 gratis is. Eén pak voor ons, de andere zijn voor mijn ouders.

Daim amandelchoctaart butterscotch – nu € 4,95 i.p.v. € 5,95

Van de Daim mini gaan we naar de Daim taart. Die is zooo lekker! Dit is echt iets wat we altijd mee naar huis nemen als we naar IKEA gaan. 

HUVUDROLL kipballetjes – € 6,95 per zak (1 kg)

Dat geldt overigens ook voor deze heerlijke kipballetjes. We hebben meteen twee zakken gekocht zodat we een tijdje verder kunnen. Lara is trouwens ook gek op deze kipballetjes, net als wij!

Zo, dit zijn onze IKEA aankoopjes. Hopelijk vond je het leuk om te zien! Ga jij graag naar IKEA? 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Wat hebben jullie goed geshopt. Ik ga ook graag naar ikea. Hebben dan ook het voodeel dat er gewoon 1 is in Zaventem waar we wonen. Ik ben ook grote fan van hun geurkaarsen

  2. Wat een leuke spullen heeft de Ikea toch!! Je komt altijd met een happy gevoel en veel items thuis 🙂

Reacties zijn gesloten.