Review: Simple Rich Moisture Sheet Mask

Geplaatst door

In deze blogpost review ik voor jullie het Simple Rich Moisture Sheet Mask. Dit Koreaanse gezichtsmasker bevat botanische extracten en vochtinbrengende ingrediënten om je droge huid te hydrateren en te verzorgen. Ben je benieuwd wat ik van dit Simple Sheet Mask vind? Lees dan snel verder!

simple rich moisture sheet mask

Over Simple

Bij Simple zijn ze van mening dat huidverzorging eenvoudig moet zijn. Ze geloven niet in vreemde ingrediënten, verwarrende claims, onnodige verpakking of ingewikkelde routines. Simple wil geen dingen overcompliceren en gelooft dat goede huidverzorging voor iedereen toegankelijk moet zijn. De verzorgingsproducten zijn te koop bij Kruidvat: Simple sheet masks, maar ook reinigingsproducten en een dagcrème. 

simple sheet mask

Beschrijving Simple Rich Moisture Sheet Mask 

Het Simple Rich Moisture Sheet Masker hydrateert je droge huid. Het masker heeft de juiste voedingsstoffen om je droge huid te verzorgen. 

  • Met botanische extracten en vochtinbrengende ingrediënten.
  • Hydrateert je huid in slechts 15 minuten, afspoelen is niet nodig.
  • Gemaakt van superzachte natuurlijke vezels.
  • Zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Huidvriendelijke formule.

Ingrediëntenlijst

simple sheet mask ingredients

Hoe moet je het Simple sheet mask gebruiken?

Verwijder het masker uit het sachet en vouw het voorzichtig open. Plaats het masker gelijkmatig over een gereinigde huid. Laat het masker 15 minuten intrekken. Haal het masker voorzichtig van je gezicht af. Masseer het overtollige product in je huid of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen. Afspoelen is niet nodig. 

Mijn ervaring

Ik vind dit Simple sheet mask heel fijn! Het masker bevat veel product waardoor mijn huid flink wordt gehydrateerd. Ook voelt het masker verfrissend aan, wat ik wel prettig vind om ’s ochtends mee wakker te worden. Na 15 minuten verwijder ik het masker en masseer ik het overtollig product nog even goed in. Daarna voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Top dus! Eén sheet mask zou je huid hydrateren net als dat je 16 dagen een moisturiser zou smeren. Dit kan ik niet vergelijken. Echter lijkt 16 dagen me wel wat overdreven. De volgende dag heeft mijn droge huid toch wel een dagcrème nodig.

Het Simple sheet mask is makkelijk uit de verpakking te halen, drupt niet en sluit goed aan op mijn gezicht. Alleen op mijn neus is het masker te kort, maar ik veronderstel dat dit zo bedoeld is. Ja, ik ben tevreden over dit gezichtsmasker en ik ga het zeker nog eens kopen!

simple sheet mask review

Het Simple Rich Moisture Sheet Mask kost € 3,49 en is te koop bij Kruidvat. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Garnier Nutri Bomb Kokos Tissuemasker

2 reacties

  1. De maskertjes van Simple zijn zo fijn. Heb in het verleden al verschillende varianten gekocht en overal heel tevreden over

Reacties zijn gesloten.