WINACTIE: € 75 shoptegoed bij Smartphoto

Geplaatst door

Op dit moment is het grauw en donker buiten, niets om vrolijk van te worden. Aan het weer kan ik helaas niets veranderen, maar wellicht kan ik je een tikkeltje blijer maken met deze superleuke winactie. Eén van jullie kan namelijk € 75 shoptegoed winnen bij Smartphoto! Hoe tof is dat?! In de webshop kan je een heleboel mooie fotoproducten bestellen zoals fotoboeken, wanddecoratie en fotogeschenken. Met het shoptegoed kan je iets voor jezelf bestellen, maar je kunt natuurlijk ook iemand verrassen met een persoonlijk cadeau. Die keuze is helemaal aan jou! Wil je graag kans maken? Scrol dan snel naar beneden!

smartphoto winactie

Hoe kan je deelnemen? 

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.
– Volg Vanessablogt op Facebook, like en deel de winactie.
– Heb je geen Facebook, maar wel Bloglovin? Dan mag je ook deelnemen. Ik zou het fijn vinden als je mijn blog volgt en de winactie een hartje geeft. 

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd! 

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Meedoen kan t.e.m. 31 maart 2021. Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost. 

Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Willem Pelk

35 reacties

 1. wordt 4 keer genieten
  1. als ik win
  2. als ik de fotookes mag uitkiezen
  3. als de bestelling hier aankomt
  4. om de gezichten te zien bij wie waar opstaat….

 2. Wat een mooie giveaway weeral van je! Als ik win, ga ik mijn vriendin verrassen met een leuke muurdecoratie. Wil ze eigenlijk al bestellen, dus is wel een leuke verrassing.

 3. Wat een leuke actie.
  Daar kun je een hoop leuke dingen mee doen.
  Ik doe graag mee en ga nu de actie delen op Facebook.

 4. Gaaf, ik doe graag mee. Ik heb geen Facebook, maar volg je wel via Bloglovin

 5. Ik waag graag een kansje voor dochterlief Angela. Zij is een echte powervrouw die haar plekje in de wereld van Bio-Chemie en Bio-technologie aan het bemachtigen is. Straks studeert ze af als Master, en als ze een beetje geluk heeft mag ze doctoreren.

 6. Toffe actie! Hiermee is een ontzettend leuk en origineel cadeau te maken!

 7. Leuke actie van jou Vanessa…ik waag graag een kansje voor onze lieve zoon en zijn vriendin die deze maand gaat bevallen van ons eerste kleindochtertje….en we zijn natuurlijk superblij. Mocht ik winnen dan geef ik haar graag dit cadeau zodat ze al vlug fotootjes kan laten maken van dat kleine wondertje bij smartphoto.

 8. Wow wat een super leuke winactie! Gotta love it😍 Als ik win zou ik mijn man willen verrassen met een canvas van ons samen en een canvas van ons samen met ons zoontje en dochtertje 😍 Hij zou hier zo erg blij mee zijn en ik ook uiteraard!😊❤

 9. Ik heb veel foto’s van alledaagse, maar bijzondere momenten, staan op mijn telefoon en computer. Het is een beetje zonde om ze daar gewoon op te laten staan, zonder meer – dus dit shoptegoed zou dus zeer goed van pas komen om eens een fotoalbum te maken, en/of een fotocollage voor aan de muur! Zo geniet ik elke dag weer van mijn mooiste momenten! 🙂

  Ik heb de actie gedeeld op facebook

 10. Dat zou ik wel willen winnen, een toffe actie! Ik wil nog graag nog een mooie foto van de kinderen of wij viertjes aan de muur in ons nieuwe huis. Daar komt dit shoptegoed zeker van pas. Ik volg op Bloglovin (loved/saved)

 11. Super leuke win actie. Ik wil graag mee doen voor mijn jongste dochter die op 29 maart 13 jaar wordt.

 12. Wat een mooie actie, ik loot heel graag mee! ❤
  Met dat fijne gulle shoptegoed bij Smartphoto weet ik wel raad.

 13. Ik doe graag mee, smarthphoto is altijd leuk en zeker als je er iemand anders een origineel cadeau mee kan bezorgen. Ik duim alvast!

 14. Wat een leuke actie, dan kan ik eindelijk eens een mooi fotoboek samenstellen (en dit niet meer uitstellen).

 15. Mijn familie is klein we zijn maar met zijn vier. Toch heb ik veel leuke foto’s waar ik met plezier. Een fotoboek van zou willen creëren voor ons allemaal. Omdat veel tijdens etentjes zijn genomen lijkt het me een mooi verhaal. Ze samen te vatten met leuk wat foto’s van recepten die we koken. Er is veel liefde en tijd ook in deze plaatjes gestoken. Hoe geweldig om die dierbare foto’s te bundelen voor nu en later. Wanneer ik oud en grijs ben met alleen een poes in huis of kater. En terug denk aan het leven voor, gedurende of na de Corona jaren. Nu weet ik wat echt belangrijk is, lieve mensen rond je vergaren!!! Wie weet zal mijn familie nog wat groter worden. Dek ik de tafel straks met meerdere borden. En haal mijn prachtige fotoboek uit de kast. Trots herinneringen ophalen met elke gast. Over die goede ouwe en vreemde tijd. Liefde moet je delen en zo ook gezelligheid! Heerlijk lijkt het me weer die warmte om je heen. Maar met zo’n mooi fotoboek voel ik me zeker niet alleen!!!!

Reacties zijn gesloten.