Review: Jacob Hooy vitamine E crème

Geplaatst door

Jacob Hooy vitamine E crème – In de winter krijgt onze huid het flink te verduren. De ijzige kou en ruwe wind in combinatie met de verwarming binnen, zorgen dikwijls voor een droge huid. Het smeren van een vochtinbrengende gezichtscrème is dan ook geen overbodige luxe. Sinds kort gebruik ik de Jacob Hooy vitamine E crème, zowel voor mijn dag- als nachtverzorging. Deze vitamine E crème voedt en beschermt de huid en houd deze soepel en jong. Lees hier mijn review!

jacob hooy vitamine e crème

Verpakking Jacob Hooy vitamine E crème – € 5,49 (140 ml)

De Jacob Hooy vitamine E crème zit in een ronde, plastic pot en bevat 140 ml crème. Op de voorkant vind je de beschrijving van de crème en op de achterkant vind je de ingrediëntenlijst. Ik vind het erg handig dat deze dingen zo duidelijk op de verpakking vermeld staan. Verder is de verpakking niet bijzonder, maar bij een gezichtscrème maakt me dat ook niet veel uit. Het belangrijkste is de werking!

jacob hooy vitamine e crème review

Beschrijving

Op de voorzijde van de pot kan je al een volledige beschrijving lezen over de werking van deze crème. Het is dan ook een beetje overbodig om deze tekst hier nog eens te schrijven. Wat ik wel nog wil vermelden is dat de crème geschikt is voor ieder huidtype en dat hij als dag- en nachtcrème gebruikt kan worden. Dat laatste vind ik zeker een pluspunt omdat je geen twee verschillende potjes meer nodig hebt. Hierdoor is het ook een stuk goedkoper!

ingrediënten jacob hooy vitamine e crème

Ingrediëntenlijst

Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk, dan zie ik veel natuurlijke ingrediënten zoals toverhazelaar extract, valkruid extract, berkenbladeren extract, kamille extract, brandnetelblad extract, wortelextract en natuurlijk vitamine E. De Jacob Hooy crème is vegan, vrij van parabenen en parfum. 

Gebruiksaanwijzing

’s Ochtends of ’s avonds aanbrengen op een gereinigde huid: breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de vingertoppen en masseer hiermee zachtjes de huid van je gezicht en hals. Je mag twee tot vier keer doseren naar behoefte. 

jacob hooy vitamine e crème gezicht

Mijn ervaring

Ik vind deze Jacob Hooy crème heel fijn! Ondanks dat de crème een luchtige textuur heeft, voedt hij mijn huid heel goed. Ik heb geen last meer van droge plekjes op mijn gezicht. De geurloze crème trekt redelijk snel in, maar het is wel belangrijk dat je niet te veel crème ineens gebruikt want anders krijg je een witte waas. Als je een beetje per keer aanbrengt is dit geen probleem. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan.

De crème voelt niet vettig aan, maar laat wel een glans achter. Als je hier overdag niet van houdt, kan je een gezichtspoeder gebruiken om je huid te matteren. Met een beetje poeder werk je de glans makkelijk weg. De vitamine E crème zou ook werken bij rimpels, veroudering en littekens, maar dat kan ik niet testen. Ik gebruik deze crème alleen om mijn droge huid te voeden en daar is hij prima voor!

jacob hooy crème

De Jacob Hooy vitamine E crème kost € 5,49 (140 ml) en is o.a. te koop bij Holland & Barrett, Etos en diverse online drogisterijen.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Holland & Barrett lanceert eerste natuurlijke Beauty Adventskalender

3 reacties

  1. Ik deze crème zitten 3 soorten micro plastics Ik heb deze crème jaren gebruikt, tot ik daar achter kwam. Voelde mij behoorlijk opgelicht Denk je een natuurlijke veilige crème te gebruiken Smeer je je gezicht vol met plastics

  2. een creme die je als dag en nacht creme kan gebruiken is niet veel goedkoper als je een aparte dag en nacht creme zou gebruiken. Het maakt eigenlijk helemaal niks uit. Je gebruikt de eerste creme zowel ’s avonds als overdag, dus 2x per dag. een dag creme gebruik je 1x per dag, een nacht creme ook. met andere woorden. een aparte dag en nacht creme gaan 2x zolang mee als een creme voor dag en nacht.
    Overdag wil je de huid beschermen, ’s nachts wil je de huid voeden. Zou zelf nooit dezelfde creme gebruiken.

Reacties zijn gesloten.