WINACTIE: € 50 shoptegoed bij Hunkemöller

Geplaatst door

Voor het weekend begint, wil ik graag een superleuke winactie delen met jullie. In samenwerking met Hunkemöller mag ik € 50 shoptegoed weggeven aan één van mijn lezers. Hoe leuk is dat?! Hunkemöller is mijn favoriete lingeriewinkel. Ik koop er altijd mijn bh’s, nachtkleding en loungewear. Ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik één van jullie blij mag maken met gratis shoptegoed. Of je nu al bekend bent met Hunkemöller of niet, je vindt er sowieso iets moois. Kijk maar eens rond in de webshop

winactie hunkemöller

Hoe kan je deelnemen?

– Volg Vanessablogt op Facebook en like de winactie.
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat duidelijk weten dat je deelneemt aan de winactie.

Let op: alleen als je bovenstaande stappen hebt gedaan, is je deelname bevestigd.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Het shoptegoed is geldig in de Belgische én Nederlandse webshop. Meedoen kan t.e.m. 22 januari 2021. Je kunt je bestelling dus voor Valentijn in huis hebben, mocht je dat graag willen 😉 Zodra de winactie is afgelopen, stuur ik een mailtje naar de winnaar. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden in deze blogpost. 

Veel succes en fijn weekend allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Winnaar: Manon Toemen

109 reacties

 1. Dat zou mooi zijn! Het laatste half jaar ben ik behoorlijk afgevallen, en daarom echt toe aan nieuwe lingerie. Ik ga duimen!

 2. Wauw, zou geweldig zijn! Ik ben namelijk echt toe aan zo’n geweldig setje van deze super fijne winkel! Alleen probeer ik nu weer wat te sparen na de dure decembermaand.

 3. Wat een mooie actie. Ik heb onlangs een maagverkleining gehad en ben behoorlijk al wat vermagerd. Nieuwe lingerie zou dus welkom zijn 🙂

 4. Wat gaaf! Deze medewerker van de Kinder Intensive Care die tegelijkertijd aan het afstuderen is kan wel een boost gebruiken. Ik zou dolgraag een nieuw setje én loungewear willen uitzoeken: dat tovert zeker weten een lach op m’n gezicht! Tijd om mezelf zelfverzekerd te voelen en te stralen. Duimen!!

 5. Ik doe mee met de winactie! Normaal gesproken is lingerie van de Hunkemöller te duur voor mij, dus het zou fantastisch zijn eindelijk eens een echt mooi setje uit te kunnen zoeken!

 6. Wauw wat supergaaf!!! 😍🤩 Dit zou geweldig zijn! Sinds ik meer aan het trainen ben voor de opleiding tot agent ben ik toch wat breder geworden… Dus zou dit heel goed uitkomen nu ik wat nieuw ondergoed moet gaan halen, duimen maar 🍀🍀🤞

 7. Wat te gek! Zou fijn zijn om mezelf eens te verassen met iets moois, na deze corona tijden wel verdiend zeg ik zelf. Met regelmaat op de corona afdeling gewerkt

 8. Wat een leuke wedstrijd!
  Voor iemand die altijd bij Hunkemöller koopt zou dit wel heel goed van pas komen, mijn kansje gewaagd dus!

 9. Zalige actie , natuurlijk doe ik ook graag mee. Ik koop hier altijd mijn lingerie. Ik kan best enkele nieuwe BH’s gebruiken! Super leuk 😍

 10. Ik heb al heel lang geen nieuw ondergoed gekocht omdat ik sinds maart van de TOZO leef, en mijn onderbroeken beginnen allemaal te lubberen en af te zakken. Zou het leuk vinden iets te kopen waar ik me sexy in voel

 11. Graag waag ik mijn kans.
  Bij Hunkemöller koop ik altijd mijn lingerie, steeds een goede bediening en grotere maten 👌

 12. Wat een geweldige prijs! Hiermee zou het jaar 2021 ineens goed van start gaan <3 Ik ga hard duimen, want leuk en goed passend ondergoed hebben we allemaal nodig!

 13. Wat een goed idee om voor Valentijn weer een leuk setje te shoppen, shoptegoed komt dan zeker goed van pas dus doe graag mee!

 14. Een mooi lingerie setje heb ik niet. Het is vooral degelijk wit wat je ziet. Als ik mijn kledingkast open doe. En dat saaie stapeltje ben ik moe… Graag iets met kleur en misschien met kant. Daaraan heb ik in mijn dromen mijn hartje verpand. Ik doe mee in de hoop te kunnen shoppen. Merkte al dat ik online bij Hunkemöller haast niet kan stoppen. Met het bekijken en visualiseren. Van mijn eigen in die prachtige “onderkleren”. Keuze genoeg maar goed eerst nog wat geluk. En dan kan 2021 voorlopig niet meer stuk!!!

 15. Ik ben enorm toe aan nieuwe lingerie! De bandjes geven niet meer voldoende ondersteuning, dus hoognodig tijd voor iets nieuws moois!

 16. Wat een leuke actie! Sinds de winkels dicht zijn heb ik amper geshopt. Dit zou een leuke reden zijn om weer lekker te shoppen!

 17. Zoals Belgen wel eens zeggen: “Een goede voorgevel siert het huis”,
  maar zonder goede lingerie voelt dat toch niet helemaal pluis.
  Dus zou ik graag de winnaar van een kadobon van Hunkemöller willen zijn,
  want die lingerie zit zó fijn!
  Uiteindelijk is het altijd de kwaliteit die wint,
  en “een mooie voorgevel” dus al bij de lingerie van Hunkemöller begint.

 18. Mijn vrouw gaat altijd naar Hunkemöller, daarmee zou ik haar zeker kunnen pleizier. Zeker met Valentijn in gedacht. Kan ze zeker een passend modelletje gaan uitzoeken !

 19. Nou ik heb net besloten weer is op zoek te gaan in deze wereld naar een nieuwe liefde…..dus een leuk lingerie set is dan zeker een goede start. Dus de kado bon zou meer dan welkom zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *