Leuke manieren om je lege muur op te fleuren + kortingscode!

Geplaatst door

Heb jij nog een lege muur in de woonkamer en ben je op zoek naar een manier om die muur wat extra’s te geven, zonder dat je hiervoor moet behangen of verven? Het decoreren van een lege muur kan best een uitdaging zijn. Om je te inspireren heb ik een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet. Hieronder vind je vier leuke manieren om je lege muur op te fleuren. Ook heb ik een superleuke kortingscode voor je. Lees snel verder!

lege muur opfleuren

1. Je lege muur opfleuren: foto op canvas

De meest bekende manier om een lege muur op te fleuren is het ophangen van foto’s. Of je nu kiest voor een uitvergrote foto of een fotocollage, met één of meerdere foto’s wordt die lege muur opeens een plek waar je wordt herinnerd aan de mooiste momenten en/of dierbaarste mensen in je leven. Je kunt de foto’s inkaderen maar een foto op canvas is ook ontzettend leuk! Het voordeel aan een canvas is dat je zelf de afmetingen kunt kiezen. Je kunt dus voor een groot formaat kiezen, maar het is ook perfect mogelijk om meerdere canvassen bij elkaar te hangen.

Van BesteCanvas.be mocht ik een foto op canvas bestellen. Wie mij al langer volgt, weet dat ik negen van de tien keer een foto van mijn dochtertje Lara kies. Als mama kan ik gewoon niet genoeg foto’s van haar in huis hebben. Welke mama herkent dit? 😉 Ik heb gekozen voor een foto van afgelopen zomer in het bos, simpelweg omdat ik dit een heel mooie foto vind en er een leuke herinnering aan heb. In de woonkamer had ik nog een lege muur, rechtsboven de televisie en naast het raam, en daar komt deze canvas prachtig tot zijn recht.

Mijn ervaring met BesteCanvas.be is trouwens heel goed! Het is heel gemakkelijk om een foto op canvas te bestellen. In nog geen vijf minuten was mijn bestelling voltooid en drie dagen later had ik de canvas in huis. Ook over de kwaliteit van de foto ben ik tevreden. Ik maak foto’s met mijn iPhone en dat kan er wel eens voor zorgen dat de kwaliteit van de uitvergrote foto niet optimaal is. Maar bij deze foto op canvas is de kwaliteit prima, top dus!

Wil jij ook graag een foto op canvas bestellen? Dan heb ik onderaan het artikel een leuke kortingscode voor je!

foto op canvas

2. Posters

Een tweede manier om je lege muur op te fleuren is met posters. Stop je favoriete posters, eventueel in verschillende groottes, in neutrale kaders en hang ze op je muur. Omdat meerdere posters samen nogal druk kunnen ogen, wissel je het best af tussen afbeeldingen in de tinten van je woonkamer, posters in basic kleuren zoals zwart en wit, en drukke prints en felle kleuren. Zie je het niet zitten om tientallen gaatjes te boren? Plaats de posters dan op een wandplank. Als je de posters later beu bent, vervang je ze makkelijk door iets anders!

desenio posters

3. Een wereldkaart

Naast een foto op canvas en posters kan je ook een wereldkaart op de muur hangen. Misschien ben je een echte wereldreiziger of misschien vind je wereldkaarten gewoon heel mooi? In dat geval is een leuke wereldkaart een must op je lege muur! Wereldkaarten zijn hip en in tal van materialen te vinden. Zo zijn er wereldkaarten op hout, op aluminium of op plexiglas. Een wereldkaart schoolplaat of muursticker wereldkaart is ook erg leuk. Wil je het graag groots aanpakken? Ga dan voor wereldkaart behang om je lege muur op te fleuren!

wereldkaart

4. Een wandplank

Ben je bang dat je de kaders aan de muur snel beu bent of wil je liever geen gaatjes in de muur boren? Dan is een wandplank de ideale oplossing! Je koopt ze bijvoorbeeld in het wit of zwart, hangt ze in no time aan de muur en je kan eindeloos experimenteren met een mix van kadertjes en andere decoratie. Goedkope kadertjes kan je onder andere kopen bij Action. Daar vind je ook meteen toffe decoratiespulletjes voor op je wandplank zoals (geur)kaarsen en kunstplantjes. Als je het leuk vindt, kan je ook voor meerdere wandplanken gaan zoals op onderstaand voorbeeld.

wandplank inspiratie

Bestecanvas kortingscode

Lijkt het je leuk om ook een foto op canvas te bestellen? Met de kortingscode VANESSABLOGT15 ontvang je 15% korting op alle canvassen van BesteCanvas.be! Noteer de kortingscode alvast in je gsm of notitieboekje. Misschien heb je op dit moment geen fotocadeau of wanddecoratie nodig maar binnenkort wel. Deze items zijn leuk voor jezelf maar ook perfect om aan iemand cadeau te doen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, Kerst of gewoon zomaar!

Veel liefs,
Vanessa xxx