Nieuw: Kneipp Goodbye Stress geurstokjes en badschuim

Geplaatst door

Kneipp Goodbye Stress is één van mijn favoriete geurlijnen. Ik vind de geur van rozemarijn en watermuntextract echt heerlijk! Ik was dan ook heel enthousiast toen ik volgend persbericht in mijn mailbox kreeg. De Kneipp Goodbye Stress lijn wordt uitgebreid met een Goodbye Stress badschuim en Goodbye Stress geurstokjes. Hoe leuk is dat?! De geurstokjes ga ik sowieso in huis halen. Ik hou van geurstokjes, zeker als ze zo lekker ruiken!

kneipp goodbye stress badschuim geurstokjes

Kneipp Goodbye Stress geurstokjes en badschuim

Persbericht – De zomer is bijna voorbij. Voel jij de blues een beetje aankomen? Pak het positief aan: plan kleine ontspanmomenten gedurende je dag. Zo blijf je fris en beter in balans. Hello positive energy! En omdat ook je thuisomgeving nieuwe impulsen kan gebruiken, hebben we twee nieuwe producten in de Kneipp Goodbye Stress lijn: badschuim en geurstokjes. Want zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan een bad vol schuim of een fris ruikend huis?

Met Kneipp blijf je scherp en fris. De rozemarijnolie heeft een wetenschappelijk bewezen effect op onze concentratie en geheugen. Ook van watermunt is bekend dat het een verkwikkende werking heeft. De dynamische geur van deze geurlijn is licht verfrissend, een tikkeltje zwoel en niet te kruidig. 

De Kneipp Goodbye Stress lijn is bekroond met maar liefst 2 awards; de Careality Care Award en de Dutch Beauty Award 2020 (afgelopen maandag 7 september uitgereikt!). Ontdek nu ook de nieuwe Kneipp Goodbye Stress Badschuim en Geurstokjes. Geniet ervan!

Kneipp Goodbye Stress badschuim – € 9,49 (400 ml)

Laat je achterover zakken in een bad met weldadig schuim en frisse geur en de hectiek van de dag verdwijnt als sneeuw voor de zon. Dit langdurig schuimende badschuim bevat niet alleen watermunt en rozemarijn maar ook heerlijk verzorgende natuurlijke bestanddelen die je huid beschermen tegen uitdrogen en haar zacht en soepel houden. 

kneipp goodbye stress badschuim

Kneipp Goodbye Stress geurstokjes – € 8,99 (50 ml)

De Kneipp Home Fragrances zijn geïnspireerd door de natuur. De geuren met natuurlijke etherische oliën zijn niet alleen aangenaam voor de neus, maar beïnvloeden ook het welbevinden. Er was al een geurkaars van Goodbye Stress. Na vele vragen konden de geurstokjes niet uitblijven. Ze zijn er nu! Ervaar de stimulerende werking in elke ruimte van je huis. De geurstokjes geven hun geur gelijkmatig af. De geurintensiteit kan worden aangepast aan de individuele behoefte door te variëren in het aantal stokjes. 

kneipp goodbye stress geurstokjes

De Kneipp Goodbye Stress producten zijn o.a. te koop bij Kruidvat en in de Kneipp webshop.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.