Het perfecte cadeau voor nabestaanden

Geplaatst door

Na het overlijden van iemand in je omgeving is het gebruikelijk om de nabestaanden te condoleren met hun verlies. Je kunt alvast je medeleven tonen door een rouwkaartje op te sturen. Als je het lastig vindt om de juiste woorden te vinden, kan je eventueel een rouwtekstje van op het internet gebruiken. Naast het schrijven van een rouwkaartje zijn er nog andere manieren om te condoleren. Zo kan je een boeket bloemen laten bezorgen bij de nabestaanden thuis. Maar als je op zoek bent naar een speciaal en uniek cadeau voor nabestaanden, dan is een luxe geurkaars Star in heaven Attitude perfect. Hieronder vertel ik je meer over deze geurkaars en waar je ze kunt kopen.

cadeau voor nabestaanden

Waarom een rouwkaars zo bijzonder is

Het branden van een kaars is een symbolische manier om concreet wat te doen met iets wat onzeker, vaag en ongrijpbaar is als de dood. Het maakt het gemis van een dierbare zichtbaar en tastbaar. Daarnaast is een kaars een krachtig en positief symbool, het kaarslicht geeft immers licht en warmte. Deze positieve symbolen worden door nabestaanden als zeer prettig ervaren. Om deze redenen is het fijn om nabestaanden een rouwkaars cadeau te geven.

Cadeau voor nabestaanden: Luxe geurkaars Star in heaven Attitude

Er zijn verschillende rouwkaarsen te koop, maar er is één kaars die wel heel bijzonder is: de luxe geurkaars Star in heaven Attitude. Deze geurkaars is te koop in de Belgische webshop Just An Attitude en kost € 59,00.

luxe geurkaars star in heaven attitude

De Star in heaven Attitude geurkaars ziet er niet alleen prachtig uit, ze gaat ook 80 uren mee en de geur is intens, ook wanneer het kaarsje bijna uitgeblazen kan worden. De Fougère Boisé geurkaars is een heerlijke combinatie van grapefruit, ceder en sandelhout. Deze geuren zorgen voor een licht houtachtig aroma. De bergamot en sinaasappel geven het geheel een extra frisse touch om volledig bij weg te dromen. De geurkaars is mooi verpakt en dat zorgt ervoor dat het écht een cadeau is.

star in heaven

Aan de luxe geurkaars wordt ook een mooi kaartje toegevoegd:

geurkaars star in heaven attitude

Geurkaars thuis laten bezorgen

Een pluspunt is dat je de luxe geurkaars thuis kunt laten bezorgen. Dat is in coronatijd ontzettend handig. Bij de bestelling kan je een persoonlijke boodschap toevoegen zodat de kaars echt gepersonaliseerd bij de mensen wordt bezorgd. Just An Attitude levert gratis in België en voor slechts € 5 naar Nederland. Heb je voor 15:00 besteld? Dan wordt de geurkaars nog dezelfde werkdag verzonden. In België heb je het pakketje de volgende dag in huis. In Nederland wordt het pakketje na 2 à 3 dagen geleverd. Dit is afhankelijk van de koerierdienst. De webshop heeft in ieder geval een snelle levertijd en dat is handig als je snel een overlijden cadeau nodig hebt.

Voor elke gelegenheid een Attitude

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, een goedmaak cadeau of een beterschap cadeau? Wil je iemand bedanken of een romantisch cadeau geven? Of ben je op zoek naar een tof samenwonen cadeau? Voor iedere gelegenheid heeft Just An Attitude de perfecte geurkaars! Ik zou zeggen: zet de webshop zeker bij je favorieten. Iedereen heeft wel eens (on)verwachts een cadeau nodig. In dat geval hoef je niet verder te zoeken!

Veel liefs,
Vanessa xxx