Nieuwe posters van Desenio + kortingscode!

Geplaatst door

Tegenwoordig hoef je niet meer te behangen of te schilderen om je woning een make-over te geven. Met leuke woondecoratie kan je een ruimte meteen een andere sfeer geven. Denk aan kussens, plaids, spiegels, vazen en… posters! Onlangs mocht ik van Desenio een paar posters en kaders uitkiezen en dat maakte me ontzettend blij. Als er één webshop is die prachtige wanddecoratie heeft, dan is het wel Desenio! Vandaag laat ik jullie zien welke posters ik heb gekozen. Ook mag ik een Desenio kortingscode van 25% met jullie delen. Hoe leuk is dat?!

poster pampasgras

Eerst en vooral wil ik zeggen dat het heel moeilijk was om posters te kiezen. Desenio heeft ontzettend veel prachtige posters en het liefst zou ik er mijn hele woning mee volhangen. En nee, dit zeg ik niet omdat ik de posters gratis heb gekregen. Neem zelf maar eens een kijkje in de webshop, dan zie je meteen wat ik bedoel 😉 Het aanbod is echt insane!

Desenio posters woonkamer

Na lang twijfelen, heb ik de knoop doorgehakt en heb ik voor onderstaande posters gekozen. Links zie je de Sand Dune Landscape Poster en rechts de Abstract Reeds N01 Poster. De beige pampasgras poster viel me als eerste op. Ik vind pampasgras ontzettend mooi en rustgevend, zeker in het interieur. Ik zit momenteel echt in een pampasgras fase, om het zo maar te zeggen, haha. Als ik woondecoratie met pampasgras zie, dan moet ik dat gewoon hebben! Omdat de poster van het zand dezelfde kleuren heeft en net zo rustgevend is, ben ik voor deze prachtige combinatie gegaan.

desenio posters

In de webshop kan je kiezen uit verschillende afmetingen. Ik heb beide posters op 30 x 40 cm besteld. Wanneer je een poster kiest, dan krijg je meteen een overzichtje van bijhorende kaders. Dat vind ik superhandig want zo hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar bijpassende kaders. Ik heb gekozen voor witte kaders, maar je kunt ook kiezen voor zwart, goud, koper, zilver en hout. Je kunt de posters eenvoudig in de kaders plaatsen, en met een haakje (dat je zelf moet voorzien) hangen de posters binnen no time aan de muur.

In de woonkamer had ik nog een lege hoek en daar heb ik de posters opgehangen. Gezien de witte muur komen de posters heel mooi tot hun recht. Het is een mooi, rustgevend hoekje geworden. Ik kan er naar blijven kijken en ik ben er echt heel blij mee!

pampasgras poster

Desenio posters kinderkamer

Voor Lara’s kamer heb ik drie posters uitgekozen. Ook hier was het moeilijk kiezen want Desenio heeft echt superleuke kinderposters! Mijn keuze kan je hieronder bekijken. Links zie je de Sunshine And Rainbows Poster. In het midden de Moon And Back Prints. En rechts de Bee There For You Poster. Drie leuke posters die je heel mooi kunt combineren met elkaar!

desenio kinderposters

Qua afmeting heb ik hier voor 21 x 30 cm gekozen. Er is namelijk nog veel ruimte vrij op de muur dus in de toekomst kunnen er eventueel nog posters bij komen. Daarom ben ik niet voor het grootste formaat gegaan. Zoals je hieronder kunt zien, komen de posters mooi tot hun recht op de roze muur. Voor wie het zich afvraagt: ik heb de posters bewust op een verschillende hoogte gehangen. Ook voor Lara’s posters heb ik witte kaders gekozen, simpelweg omdat ik een witte achtergrond op witte kaders het mooiste vind. Ik ben heel blij met deze posters en ze vrolijken Lara’s kamer meteen op!

posters desenio

Desenio kortingscode + voorwaarden

En dan nu het leukste voor jullie: de Desenio kortingscode! Met de code VANESSABLOGT krijgen jullie 25% korting op posters van @desenio. Deze code is geldig t.e.m. 16 juli 2020 dus snel wezen is de boodschap! De code is niet geldig op kaders, handpicked en gepersonaliseerde posters. De code is geldig op alle Desenio websites, lokale Belgische tijd. De Nederlandse lezers onder jullie kunnen de code dus gebruiken in de Nederlandse webshop. Ik wens jullie alvast veel shopplezier!

Veel liefs,
Vanessa xxx

desenio

2 reacties

  1. Oh wauw ze zijn echt prachtig, ik heb nu een aantal mooie foto’s van de bruiloft hangen, maar ik wil ook weer een aantal nieuwe Desenio posters erbij! Goede tips thanks.

Reacties zijn gesloten.