Meerluik canvas boven ons bed + kortingscode!

Geplaatst door

Ik ben heel blij met onze slaapkamer. De blauw geverfde muren, onze heerlijke boxspring, de mooie witte kledingkast en witte nachtkastjes… Het is een mooie kamer en ik vind het een fijne plek om tot rust te komen. Het enige wat nog ontbrak was iets van wanddecoratie boven ons bed. Toen ik van Fotocadeau.nl de kans kreeg om een meerluik op canvas te bestellen, dan moest ik niet lang nadenken over waar ik deze zou ophangen. In dit artikel laat ik onze nieuwe meerluik canvas zien. Ook heb ik een kortingscode van 50% voor jullie. Hoe leuk is dat? Kijk mee!

meerluik canvas

Meerluik canvas

Ik vind canvasdoeken heel mooi en ik heb er dan ook al een paar in huis hangen. Dit zijn allemaal standaard canvasdoeken, dus telkens één foto in een vierkant formaat. Toen ik van Fotocadeau.nl een meerluik canvas mocht bestellen, was ik heel enthousiast. Een foto op meerdere luiken leek me namelijk ook ontzettend mooi. Het is een stuk opvallender dan een standaard canvas en het ziet er heel sfeervol uit. 

Een meerluik houdt in dat jouw favoriete foto op meerdere luiken wordt geprint. Je kunt de luiken aan de muur hangen met een beetje afstand ertussen. De meest bekende decoratie is de 3 luik, maar je kunt ook voor 2, 4 of 5 luiken kiezen. In de webshop heb je de keuze uit verschillende soorten materialen en formaten. Er is dus voor ieder wat wils!

canvas meerluik

Meerluik canvas boven ons bed

Zoals ik eerder al zei, heb ik een meerluik canvas besteld voor boven ons bed. Die muur was nog volledig vrij en dus ideaal om wanddecoratie aan op te hangen. Alle voormalige canvasdoeken in huis zijn foto’s van Lara. Welke ouder herkent dit? 😉 Voor boven ons bed wilde ik graag iets anders. Een rustgevende foto van het strand en de zee, liefst in kleuren die mooi in onze slaapkamer passen.

Omdat ik zelf geen foto van het strand en de zee heb, googelde ik bij afbeeldingen naar ‘zee’. Na nog geen minuut googelen had ik de perfecte foto gevonden. Aangezien je niet zomaar foto’s van het internet mag halen én de foto van slechte kwaliteit is om te vergroten, ging ik op zoek naar een website waar ik de foto kon kopen. Mocht je de foto ook willen kopen: ik heb hem gekocht bij Shutterstock onder de naam ‘pad naar Noordzeestrand in gouden zonsondergang zon’.

Zoals je kunt zien, ben ik gegaan voor een drieluik canvas met de afmeting 120 x 80 cm (€ 129,95). Qua materiaal heb ik voor canvas gekozen, maar je kunt ook voor aluminium, forex, karton of plexiglas kiezen als je dat mooier vindt. De bestelling ging heel gemakkelijk en na een paar dagen had ik mijn meerluik canvas in huis.

Inmiddels heeft mijn papa de meerluik opgehangen (duimpje omhoog!) en ik ben er echt heel blij mee. Ik vind het een prachtige foto voor in onze slaapkamer. Het is een foto om heerlijk bij weg te dromen en de kleuren komen heel mooi tot hun recht op de blauwe muur. 

drieluik canvas

Kortingscode op Fotocadeau.nl

En dan nu het leukste voor jullie: de Fotocadeau kortingscode! Met de code ME50 krijgen jullie 50% korting op een meerluik canvas. Jullie kunnen dus een meerluik canvas bestellen voor slechts de helft van de prijs. Superleuk, toch?! De code is geldig tot 31-12-2020.

Aangezien de code nog het hele jaar geldig is, zou ik zeggen: noteer ze ergens zodat je ze later nog kunt gebruiken. Misschien heb je op dit moment geen meerluik canvas nodig, maar wel binnen een paar weken of maanden. Een meerluik canvas is ideaal om cadeau te doen voor bijvoorbeeld een verjaardag of een andere speciale gelegenheid!

Bij Fotocadeau.nl kan je trouwens nog veel andere fotoproducten bestellen. Wat dacht je van een foto kussen, een foto op klok, foto op snijplank of foto op sleutelhanger? Cadeau inspiratie genoeg!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.