Haal een stukje Scandinavië in huis met Fjordfiesta

Geplaatst door

Een Scandinavisch interieur is ontzettend populair. Dat is niet zo vreemd, want deze woonstijl ziet er prachtig uit! De strakke vormgeving, minimalistische meubels en natuurlijke materialen geven je woning een moderne, warme en rustige uitstraling. Ik ga het vandaag hebben over Scandinavische meubelen. En dan specifiek over de design meubelen van Fjordfiesta, een merk uit Noorwegen. Met deze meubelen haal je een prachtig stukje Scandinavië in huis!

fjordfiesta krobo bank

Fjordfiesta Scandia Junior Stoel

De Fjordfiesta Scandia Junior Stoel is een ontwerp van Hans Brattrud. De Scandia Junior is een internationaal erkende klassieker en wordt gezien als een Noors design icoon. Ik begrijp wel hoe dat komt want deze stoel van eikenhout ziet er prachtig uit. Met deze houten stoel haal je meteen een stukje Scandinavië in huis! Dit meubel is niet alleen mooi, maar ook functioneel. De houten latten ondersteunen de onderrug en buigen op een natuurlijke wijze mee als je op de stoel zit. De elegante en minimalistische stoel heeft een tijdloos uiterlijk en past daardoor in vrijwel ieder interieur. Al komt hij in een Scandinavisch interieur het allermooiste tot zijn recht!

fjordfiesta scandia junior stoel

Fjordfiesta Krobo Bank 

Een tweede parel van Fjordfiesta is de Krobo Bank. Door de strakke lijnen en opstaande randen heeft deze bank een zachte, maar toch stevige uitstraling. Het is een multifunctionele bank die je kunt gebruiken als extra zitruimte, decoratief stuk of als object om bijvoorbeeld boeken of alledaagse spulletjes neer te leggen die een mooi plekje verdienen. Je kunt de bank ook aan de eettafel gebruiken als zitruimte. In dat geval hoef je alleen nog een verhoogd onderstel te bestellen. Ik vind de Krobo bank leuk voor aan de eettafel, maar ook om decoratiespulletjes op te zetten. Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn. De bank is namelijk verkrijgbaar in twee varianten dus je kunt ze beide in huis halen! (zie hoofdfoto en onderstaande foto)

fjordfiesta krobo bank

Fjordfiesta 1001 AX Fauteuil

Tenslotte mag de Fjordfiesta 1001 AX Fauteuil ook niet ontbreken in dit artikel. Wat een plaatje, hiermee haal je een echte eyecatcher in huis! De fauteuil heeft een stoere uitstraling door de combinatie van massief walnoot, staal en leder. Toch ziet de fauteuil er ook elegant uit door de slanke metalen poten en de verfijnde afwerking. Bovendien zit de Fjordfiesta fauteuil ook erg comfortabel door het zachte zitkussen en de iets naar achter leunende rugleuning. Dit meubel staat prachtig in een Scandinavisch interieur, maar bijvoorbeeld ook in een industrieel interieur. Je kunt er allerlei kanten mee op!

fjordfiesta 1001 ax fauteuil

Met deze design meubels haal je een prachtig stukje Scandinavië in huis! Wat is jouw favoriete meubel?

Veel liefs,
Vanessa xxx