5 cadeautjes die altijd goed zijn

Geplaatst door

Wanneer iemand bijna jarig is, geslaagd is of gewoon een bedankje verdient, dan ben je op zoek naar een leuk cadeau. Echter kan het vinden van een cadeau best een moeilijke opdracht zijn. Een cadeaubon is prima, maar wellicht wil je graag wat origineler uit de hoek komen. Kan je nog wat inspiratie gebruiken? Hier vind je 5 cadeautjes die altijd goed zijn!

cadeautjes

1. Een zelfgemaakt pakketje

Eén van de leukste cadeautjes om te geven is een zelfgemaakt pakketje. Koop een mooi mandje en vul dit met een aantal producten. Denk bijvoorbeeld aan verzorgingsproducten, geurkaarsen, kantoorspulletjes of snoep. Heb je een klein budget? Je kan perfect een zelfgemaakt pakketje maken met spullen van de Action. In de Action vind je veel leuke items voor weinig geld. Originele cadeautjes hoeven heus niet duur te zijn!

2. Een hoesje voor de smartphone

Vandaag de dag wordt een smartphone ontzettend veel gebruikt. De meeste mensen vinden het dan ook heel leuk om een mooi smartphonehoesje te hebben. En weet je wat nog leuker is? Een smartphonehoesje cadeau krijgen! Een hoesje met een mooie print of leuke quote, er is voor ieder wat wils. Met een Huawei P20 Lite hoesje maak je iedereen blij! 

3. Bloemen aan huis

Een bos bloemen cadeau geven is misschien cliché, maar het is wel een mooi gebaar. Of het nu voor een verjaardag is, om iemand te bedanken of proficiat te wensen. Graag iets origineler? Laat de bloemen aan huis bezorgen. De gelukkige zal dit niet verwachten en zo is het een echte verrassing. Je mooie bos bloemen zal niet in de kast verdwijnen, maar krijgt sowieso een mooi plekje op tafel. 

4. Een glazen pot met lekkers

Nog een cadeautje waar iedereen blij van wordt: een glazen pot gevuld met lekkers. Koop een glazen pot en vul die met chocolade, koekjes of snoep. In ieder geval iets waar hij of zij gek op is. Om de pot mooi af te werken, kan je er nog een kleurrijk lintje en een persoonlijk kaartje aan hangen. 

5. Samen een dagje weg

Tenslotte hoeft een cadeau niet altijd in de hand te worden gegeven. Samen een dagje weg is ook een leuk cadeau! Schrijf een kaartje waarop staat dat jullie samen iets leuks gaan doen. Een dagje shoppen, lekker gaan eten of naar de welness met jullie tweetjes. Als het maar iets is wat de gelukkige leuk vindt. De kans is groot dat hij of zij dit nog veel leuker vindt dan een cadeau om uit te pakken! 

Welke cadeautjes vind jij het leukste om te krijgen?

Veel liefs,
Vanessa xxx