Geld besparen op kinderkleding: zo doe je dat

Geplaatst door
Kinderen en kleding, ze groeien soms zo snel dat je binnen no-time weer nieuwe passende kleding moet kopen. Ook wanneer ze naar school gaan, hebben kinderen voor elk seizoen nieuwe kleding nodig. Het is erg duur om elk jaar nieuwe kleding voor kinderen te kopen. En je wilt natuurlijk genoeg geld over hebben voor andere aankopen. Denk aan het huishouden, boodschappen, speelgoed en vakanties, noem het maar op. Natuurlijk willen we het beste voor onze kinderen, maar het zou ook fijn zijn om geld te kunnen besparen op kinderkleding. Hoe krijg je dit voor elkaar? 
 

KLEDING RECYCLEN?

Als moeders onder elkaar kun je een handje helpen. Zo zou je oude kleding van je kinderen kunnen uitwisselen. De kleding wordt gerecycled en krijgt een tweede leven. Dit is niet alleen voordelig voor jullie, maar ook voor de portemonnee! 
 
HOE VIND JE GOEDKOPERE KLEDING?
 
Wanneer we kleding kopen, doen we dat vaak in het moment. In de zomer kopen we kleding voor de zomer, en in de winter kopen we kleding voor de winter. Dit kan echter ook anders. Wanneer je vooruit plant kun je kleding buiten het seizoen kopen. Vaak is dit goedkoper omdat winkelketens aan het einde van een seizoen fikse kortingen geven. Begint bijvoorbeeld de summer sale, hou dan in gedachten dat je kleding een paar maten groter voor volgend jaar kunt kopen. 

Kleding kopen voordat je ze nodig hebt, is een geweldige manier om te besparen, maar het vereist nogal wat planning. Door middel van coupon apps en korting apps kun je een betere deal scoren. Je hebt de laagste prijs bij de hand en kunt van te voren online je aankopen inplannen. 
 
In folders vind je vaak geweldige aanbiedingen, ook voor kleding. Ik heb alvast een kijkje genomen in een Cora folder online. Deze week is er korting op heel wat producten. Niet alleen op kleding maar ook voor je dagelijkse boodschappen kun je de online folders bekijken. Je hoeft niet alleen te besparen op kleding. Neem eens een kijkje in deze Carrefour folder.
 
WAT IS KIMBINO?
 
Met de online folders van Kimbino kun je makkelijk geld besparen op kleding op een ecologische manier. Je hoeft niet langer gebruik te maken van verschillende papieren folders die toch in de prullenbak verdwijnen. Online heb je alle folders op één plek. Ontzettend handig, toch?

=> Wil je graag nog meer geld besparen? Neem dan zeker eens een kijkje op tipsvoormama.nl. Daar vind je nog tal van tips om te besparen, maar ook veel andere tips en inspiratie voor het hele gezin!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx