Draag deze sieraden op je trouwdag!

Geplaatst door
Ga jij binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk op je best uitzien. De perfecte bruidsjurk heb je misschien al gevonden, maar vergeet zeker ook de sieraden niet. Sieraden bij je bruidsjurk maken jouw stralende bruidslook helemaal af! Maar welke sieraden draag je bij je trouwjurk en hoe vind je de perfecte match? Ik ging op zoek naar prachtige sieraden voor op je trouwdag!
 

Voor welke sieraden je kiest bij je trouwjurk hangt af van de stijl van de jurk, het thema van de bruiloft en natuurlijk ook de persoonlijke smaak van de bruid. Bij een klassieke bruiloft horen andere sieraden dan bij een bohemian of vintage bruiloft. Ik heb inspiratie voor drie looks gevonden en zet mijn favoriete sieraden voor bij je trouwjurk op een rijtje!
 
DE KLASSIEKE BRUID
 
Ben jij een klassieke bruid en ga je een prachtige, classy trouwjurk van kant dragen? Dan mogen klassieke sieraden voor bij jouw trouwjurk zeker niet ontbreken. Bij een klassieke bruidslook horen witgouden en geelgouden sieraden met diamanten en parels. Belangrijk is dat je het bij één stijl houdt, bijvoorbeeld een minimalistische oorbel, parelketting of een schitterende kroon. 
 
 
 
DE BOHO BRUID
 
De boho bruid houdt van romantiek en kiest voor een flowy bruidsjurk die meedeint met de golven op het strand waar haar bohemian bruiloft plaatsvindt. Welke bruidssieraden daar het best bij passen? Als we kijken naar de boho stijl in Ibiza, dan zie je vooral grote en kleurrijke sieraden. Dit kan een armband met gekleurde stenen zijn. Ben je niet zo’n fan van grote, gekleurde juwelen? Minimalistische gouden sieraden zijn ook prima! Ook hierbij geldt de regel: combineer de juiste sieraden met elkaar. Kies voor één materiaal of versiering, zo creëer je eenheid en dat ziet er prachtig uit.
 
 
DE VINTAGE BRUID
 
Een vintage bruid heeft vooral haar eigen stijl. Bij deze bruidslook horen dan ook vintage sieraden of sieraden die een vintage uitstraling hebben. Bij deze stijl zie je onder andere gekleurde sieraden en sieraden met gedetailleerde bewerkingen en edelstenen. Ook haarsieraden zoals kettingen en spelden passen perfect bij de vintage bruidslook. Mag het iets origineler en wil je een statement maken? Ga dan voor een mooie rugketting als eyecatcher!
 
Welke bruidssieraden vind jij het mooist?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.