Een trendy interieur maak je in deze eenvoudige stappen

Geplaatst door
De oktober woonmaand en de VT woon & design beurs lijken al weer lang geleden. Tijdens deze beurs stonden de interieurtrends van 2019 helemaal centraal. Kenmerkend was dat deze trends gemakkelijk toe te voegen zijn in jouw interieur zodat jouw interieur er in 2019 ook weer helemaal trendy bijstaat. Benieuwd welke trends dit waren en hoe je deze kunt toepassen in jouw interieur?
 

WAAR ZIJN DIE PLANTEN? ALLE PLANTEN VERZAMELEN!

Gemakkelijk toe te voegen aan je interieur: planten. In 2018 zag je sommige huizen transformeren tot urban jungles en dit zal ook in 2019 niet anders zijn. Hangplanten, grote staande planten en planten in terraria; het kan niet gek genoeg. Tegelijk is deze trend een hele betaalbare oplossing, ideaal als je wat meer budgetgericht bent en hoe heerlijk is het om lekker even een uurtje door een tuincentrum te struinen? Planten passen perfect in een botanische interieurstijl en kun je leuk stylen met hout, messing en de velvet-trend die ik zo in de volgende alinea zal toelichten. 
 
GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD
 
Een andere grote trend die je overal op de woonbeurs terugzag was de velvet-trend. Fluwelen banken en stoelen gecombineerd met vooral gouden details. Een luxe en klassieke uitstraling die dankzij deze stoftrend ontzettend veel gezelligheid geeft. Vaak zijn deze velvet elementen terug te zien in pasteltinten zoals oudroze of mintgroen. Een bank kan best een grote uitgave zijn en is wellicht wat minder praktisch om zo even te vervangen. Wil je deze trend gemakkelijker doorvoeren in jouw interieur? Een velvet poef kan ook heel stijlvol en gezellig staan in jouw interieur. 
 

EEN FRISSE WIND MET RAAMDECORATIE
Je denkt er misschien niet direct aan maar heb je er wel eens aan gedacht om je raamdecoratie te vervangen? Raamdecoratie kan een ruimte gelijk een heel ander gezicht en karakter geven zonder dat je bijvoorbeeld de muren een ander kleurtje hoeft te geven en alle meubels hoeft te verschuiven. 
Trendy raamdecoratie zoals jaloezieën en shutters zie je tegenwoordig in elk interieurmagazine of op elke -blog. Prachtige zwarte houten jaloezieën of luxe witte shutters geven je interieur direct een hele trendy uitstraling. Echte aandachttrekkers waar je sowieso veel complimenten over zult krijgen! Jaloezieën en shutters passen binnen elke interieurstijl en zijn daarom ontzettend veelzijdig. 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.