Op zoek naar een cadeau? 5 leuke cadeautips

Geplaatst door
Het is ieder jaar weer een opdracht: wat doe je jouw beste vriendin, ouders of partner nu weer cadeau voor hun verjaardag? Als je geen inspiratie meer hebt, dan kan ik je helpen met enkele ideetjes om de jarige toch nog een speciaal cadeau te geven. Hier komen ze!
 
cadeau tips

1. EEN PERSOONLIJK CADEAU

Niets is leuker dan een persoonlijk cadeau. Iets wat je altijd herinnert aan de persoon die het cadeau aan je gaf, of aan het moment waarop het cadeau werd gegeven. Denk aan een canvas of fotomok. Ik vind verjaardagskalenders bijvoorbeeld ontzettend leuk om te geven. Bij Reclameland.be kan je de kalender zelf ontwerpen met je favoriete foto’s. Ook kan je namen en tekst toevoegen, waaronder verjaardagen en andere belangrijke momenten. Zo’n kalender is superleuk om aan de muur te hangen en zo heeft de jarige altijd iets moois om naar te kijken.


2. EEN CADEAUBON

Een cadeaubon doet het altijd goed. Je kiest zelf je budget én de jarige zal hier sowieso blij mee zijn. Je kunt een cadeaubon geven die de jarige kan ruilen in zijn of haar favoriete winkel, maar ook een bon voor de kapper, schoonheidsspecialiste of fitness is ontzettend leuk.


3. MAAK EEN PAKKETJE

Zelf een pakketje maken is ook heel origineel. Denk aan een mandje vol met allerlei verzorgingsproducten, bieren, snoep, tijdschriften, geurkaarsen of kantoorspulletjes. Je kunt zulke geschenkmanden natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar de jarige zal het vast nog meer appreciëren als je er zelf moeite hebt ingestoken. 


4. SAMEN IETS LEUKS DOEN

Een cadeau hoeft niet per se in de hand te worden gegeven. Je kunt ook samen iets leuks gaan doen. Een dagje gaan shoppen, iets lekker gaan eten, naar de welness met jullie tweetjes… In ieder geval iets wat de jarige leuk vindt. Misschien vindt de jarige dat wel veel leuker dan een cadeau om uit te pakken.

5. MAAK ZIJN OF HAAR DROOM WAAR

Heb je wat meer budget om uit te geven? Dan kan je voor een duurder cadeau gaan. Misschien kan je wel zijn of haar droom waarmaken. Dit kan een luxe diner in een sterrenrestaurant zijn, maar ook een shopsessie met een personal shopper, een citytrip of een ballonvaart. Als je het te duur vindt om in jouw eentje te betalen, dan kan je misschien aan vrienden of familie vragen om allemaal bij te leggen.  

Welk cadeau lijkt jou het leukste om te geven of te krijgen?

Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

Reacties zijn gesloten.