Lidl Lupilu baby assortiment: mijn ervaring

Geplaatst door
Review Lidl Lupilu baby – Glenn en ik doen wekelijks boodschappen bij Lidl. Dit is al jaren onze favoriete supermarkt. Sinds kort heeft Lidl hun baby assortiment uitgebreid en daar was ik enorm benieuwd naar. Ik vond het dan ook ontzettend leuk dat ik van Lidl enkele producten mocht reviewen. Zo testte ik de Lupilu soft & dry luiers, Lupilu baby wipes sensitive, Cien head to toe baby wash, Cien baby bath en enkele Olvarit fruitpapjes.  
lidl lupilu baby assortiment ervaring review

Lidl Lupilu baby assortiment

lidl lupilu soft & dry luiers
lidl lupilu soft & dry luiers

LUPILU SOFT & DRY LUIERS 4 (7-18 KG)

 
Luiers, je kunt er niet genoeg in huis hebben. Ze vliegen erdoor! Ons dochtertje Lara, die bijna 8 maanden oud is, draagt altijd luiers van Kruidvat of Pampers. Ik hou eigenlijk gewoon de aanbiedingen in de gaten en koop de luiers die op dat moment het goedkoopste zijn. Andere merken heb ik nog niet geprobeerd dus ik was erg benieuwd naar de Lupilu luiers van Lidl. Het is toch altijd wat afwachten of je baby’tje er zal tegen kunnen. Ik heb de luiers nu een tijdje getest en Lara verdraagt ze prima. Echt heel fijn! De luiers zijn zacht en comfortabel. Ze hebben elastische comfortstrips waardoor ze heel flexibel zijn. Een pluspunt is dat ze een extra drooglaag hebben, dit is bijvoorbeeld ’s nachts erg handig. Ik vind de tekeningen op de luiers trouwens ook heel leuk, met speelse aapjes en schattige bijen. Ja, deze luiers gaan we in de toekomst zeker blijven kopen!  
 
Prijs: € 7,49 (50 luiers)
lidl lupilu sensitive baby wipes

LUPILU BABY WIPES SENSITIVE WITH MOISTURISING LOTION

 
Dit zegt Lidl: Lupilu vochtige babydoekjes met Gellotion. Sensitive vochtige babydoekjes zonder parfum zijn bijzonder zacht, absorberend en extra scheurvast. De extra milde lotion met Bio-Lipiden en panthenol verzorgt de babyhuid zacht en beschermt deze tegen uitdrogen. Met bio olijfolie, zonder toevoeging van alcohol en kleurstoffen, huidverdraagzaamheid ook op de zeer gevoelige huid dermatologisch getest, pH-huidneutraal, hygiënisch en praktisch doek-voor-doek uitneembaar. 
 
Voor Lara gebruiken we altijd sensitive billendoekjes van Kruidvat of Zwitsal. Net zoals bij de luiers kijk ik gewoon welke doekjes in de aanbieding zijn. We hebben ook al eens sensitive billendoekjes van Pampers gehad, maar daar kon Lara niet goed tegen. Ik was dus erg benieuwd hoe ze zou reageren op de Lupilu baby wipes. Helaas… na een paar keer gebruiken kreeg Lara er rode uitslag van. Zo jammer! Nu, ik moet wel zeggen dat Lara best gevoelig is aan billendoekjes. Het kan dus best zijn dat de Lupilu doekjes voor jouw kindje prima werken. Dat is heel verschillend van baby tot baby. De afsluitklep is trouwens super handig want zo drogen de doekjes niet uit.
 
Prijs: € 1,29 (80 stuks)
lidl cien baby head to toe baby wash baby bath

CIEN BABY HEAD TO TOE BABY WASH & BABY BATH

 
Dit zegt Lidl over de Cien baby head to toe baby wash: De top-tot-teen wasgel met rustgevend kamille-extract reinigt de gevoelige babyhuid en de fijne haartjes merkbaar zacht en grondig. De milde formule met tarwe-eiwit en zeepvrije wasbestanddelen is zeer mild voor de tere babyhuid. Ook ideaal voor de dagelijkse lichaamsverzorging van volwassenen. Huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest. Zeepvrij, pH-huidneutraal, veganistisch, zonder minerale oliën, zonder siliconen en kleurstoffen. 
 
Dit zegt Lidl over de Cien baby bath: Badschuim met kamille-extract voor een zachte verzorging. Bijzonder geschikt voor de zachte en milde reiniging van de tere huid van uw baby. Ook ideaal voor de dagelijkse lichaamsverzorging van volwassenen. Huidverdraagzaamheid is dermatologisch getest. Zeepvrij, pH-huidneutraal, veganistisch, zonder minerale oliën, zonder siliconen en kleurstoffen. 
 
Ik kan hier kort over zijn. Ik vind deze producten heel fijn! Vooral de zachte, rustgevende geur van kamille vind ik héérlijk. De geur blijft een tijdje hangen en dat had ik niet verwacht van zo’n “goedkope” producten. Lara’s huidje is er ook superzacht van en daar word je als mama alleen maar blij van. Ja, ik ben aangenaam verrast! Het zijn trouwens grote flessen van 500 ml dus daar kan je lang mee doen.
 
Cien baby wash: € 2.99
Cien baby bath: € 2.49
olvarit fruitpap

OLVARIT FRUITPAP

 
Eigenlijk wilde ik graag Lupilu papjes testen, maar deze waren niet in voorraad in ons filiaal. Daarom heb ik enkele Olvarit fruitpapjes meegenomen, zowel voor + 6 maanden als + 8 maanden, aangezien Lara toch bijna 8 maanden oud is. Wat kan ik hierover zeggen? Lara is in het algemeen een flinke eter en ook deze Olvarit fruitpapjes gaan er vlotjes in. Haar mondje gaat al open nog voor mijn lepel er terug is, haha. Zegt genoeg hè? Ze vindt eigenlijk alle smaken lekker. Als we thuis zijn maak ik trouwens altijd verse fruitpap, maar voor onderweg vind ik deze potjes super handig!
 
Prijs: € 2.99 per 2 potjes
 
Mijn ervaring? Op de baby wipes na ben ik heel positief. Vooral de luiers en badproducten hebben me aangenaam verrast en die ga ik zeker blijven kopen. De Lupilu producten zijn heel betaalbaar én je kunt ze gewoon in je winkelmandje gooien tijdens het boodschappen doen. Gemakkelijker kan eigenlijk niet!
 
Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin
Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Wij gebruiken bijna uitsluitend producten van Lupilu! Alleen de pampers maatje 1 zijn bij ons niet verkrijgbaar, dus deze hebben we – op een ontdekkingspakje na – nog niet veel kunnen testen. Ik ben zot van hun baby bath & baby oil! Heerlijke geur!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *