Laat je verwennen met deze kerst geschenken!

Geplaatst door
Ieder jaar weer vieren mensen over de hele wereld het kerstfeest, toch wel één van de meest traditionele feestdagen die we kennen. De kerstboom wordt opgetuigd, de kerstverlichting wordt tevoorschijn gehaald om het huis binnen en buiten sfeervol te verlichten en we gaan massaal op pad om kerstinkopen te doen. Maar kerst is behalve lekker eten en pakjes uitpakken onder de boom ook een tijd van bezinning en rust. Om eens helemaal tot rust te komen zo tegen het einde van het jaar zijn er uiteraard diverse mogelijkheden om dat te realiseren. In dit artikel zal ik een aantal kerst geschenken bespreken!
 
parijs romantisch

SCHOONHEIDSBEHANDELING

Vooral vrouwen, maar zeker ook mannen, vinden het heerlijk om eens in de zoveel tijd een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Even helemaal ontspannen in de stoel van de schoonheidsspecialiste kan iemand echt weer nieuwe energie geven. Even nergens aan denken, alleen maar ontspannen kan zeer verkwikkend werken. Er zijn verschillende behandelingen die je kunt ondergaan bij de schoonheidsspecialiste, bijvoorbeeld harsen waarbij overtollig haar wordt verwijderd. Een prettig bijkomend effect van harsen is trouwens dat dode huidcellen worden verwijderd, dat afvalstoffen worden afgevoerd en dat de bloedcirculatie wordt verhoogd. 
 
Het epileren van de wenkbrauwen en het aanbrengen van make-up zit ook in het dienstenpakket van een schoonheidssalon. Maar natuurlijk is de bekendste behandeling bij de schoonheidsspecialiste het bekende moddermasker om de huid te ontspannen. In ieder geval is het leuk om je partner als origineel kerstgeschenk voor 2018 een bon te geven voor een schoonheidsbehandeling.
 
WEEKENDJE IN EEN HUISJE

Wat ook een leuk idee is: met je partner de kerst doorbrengen in een mooi vakantiehuisje in een bosrijk gebied. Even heerlijk tot rust komen door een lange wandeling met de hond in het bos, tegen de avond lekker de barbecue aan en genieten maar met een goed glas wijn. Het hoeft zeker geen vermogen te kosten om even lekker te relaxen en te ontsnappen aan de waan van de dag. Een leuk kerstgeschenk voor jou én je partner!
 
CURSUS MEDITATIE OF YOGA
 
Wat tegenwoordig ook erg populair aan het worden is, is meditatie en yoga. Uiteraard wordt yoga en meditatie al eeuwenlang toegepast, maar hier in het Westen is het vooral de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Ga samen met je partner tijdens de kerst in retraite door een meditatiecursus of yogacursus te volgen en kom eens helemaal tot rust, zowel fysiek als mentaal.
 
WEEKJE PARIJS
 
Als je echt op de romantische tour wilt tijdens de kerstdagen, verwen je partner dan eens met een weekje of weekend Parijs, toch nog steeds één van de meest romantische steden in Europa. Parijs valt wat afstand betreft best mee, het is zeker te doen met de auto. Over de bezienswaardigheden in Parijs hoef ik het eigenlijk niet meer te hebben, die zijn inmiddels meer dan bekend, maar het blijft een schitterende stad om tijdens de kerst te vereren met een bezoekje. 
 
Bron foto: Shutterstock
 
Welk kerstgeschenk vind jij het leukste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Heel misschien zijn wij deze kerst in Polen, maar verder zijn er nog geen plannen. Dit jaar gaat zo snel voorbij…

Reacties zijn gesloten.