Tip: Goedkoop online sneakers kopen

Geplaatst door
Ik ben gek op sneakers! Sneakers zijn mijn favoriete schoenen en ik draag ze het hele jaar door. Ik koop sneakers eigenlijk altijd online. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het is ook heel chill om vanuit je luie zetel te bestellen. Passen de schoenen niet, dan stuur je ze gewoon terug. Toch kan het online zoeken naar sneakers wel eens lastig zijn. Dat ene paar sneakers van je favoriete merk verkopen ze bij verschillende webshops en dan is het de vraag waar deze dan het goedkoopste zijn. Om die lange zoektocht te vermijden heb ik een handige tip voor jullie. Snel en goedkoop online sneakers kopen is makkelijker dan je denkt! 
 
sneakers

Bron foto: Shutterstock
 
Stel dat je op zoek bent naar dat ene paar sneakers van je favoriete merk, dan maakt het jou waarschijnlijk niet uit waar je die koopt. Als deze maar niet duurder zijn dan andere webshops waar ze dezelfde sneakers verkopen. Daarom is het vergelijken van verschillende webshops een handige tip. Koop niet meteen, maar vergelijk het eerst met andere webshops. Sneakers4u.nl is een handige vergelijkingssite met bijna 200.000 sneakers uit ruim 140 webshops waarmee je dit makkelijk kunt doen. Alle webshops zijn gescreend en bovendien krijg je meteen de belangrijkste gegevens te zien zoals de reviews en betalingsmogelijkheden.
 
sneakers4u.nl
Ik testte het uit en ik ging op zoek naar Nike Air Max sneakers, om een voorbeeld te nemen. Via de website krijg je een overzicht waarbij je meteen ziet welke webshops de sneakers aanbieden en voor welke prijs. De webshop zelf maakt voor mij niet echt uit, ik kies gewoon de shop met de goedkoopste prijs. Met een simpele klik ga je rechtstreeks naar de webshop en kan je de sneakers bestellen, super handig! Het valt me op dat er best wat prijsverschil is tussen de verschillende webshops. Het is dus zeker de moeite om een kijkje te nemen op Sneakers4u.nl als je sneakers wil kopen. Je kunt hiermee immers veel geld én tijd besparen!
 
sneakers
Kende jij deze handige website al?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Deze website kende ik nog niet maar ziet er mij wel handig uit super!!

  2. Zeker handig, ik ga het onthouden mocht ik nog sneakers willen zoeken. Als het dezelfde schoen en merk is, is het inderdaad zonde om daar meer voor te betalen!

Reacties zijn gesloten.